127612
-
extramagascsaj #21473 minek kellene nektek olyan nő,aki agyilag annyira nulla,h csak a külsőségekre ad? :)
az ilyenekkel nem érdemes foglalkozni... -
Rundstedt17 #21472 Na igen.és ha izomra is mennének?akkor nem pofázni kéne hanem tenni érte...jah az már nem menne neki?a csaj legyen ápolt csini,ő meg max ujjedzést tart... -
"jelenlegi tapasztalataim szerint nem számít, sőt, még előny is a lányok részéről, ha a palijuk egy műveletlen tapló paraszt, feltéve persze hogy van egy kis izomtömeg, meg pénz."
erre volt az IPM-ben egy tudományos cikk, amiben egy felmérés azt mutatta ki hogy a nők inkább az intellektuálisabb férfit választják nem hogy hosszútávú kapcsolatra, hanem amit nem vártak a tudósok, hogy még egyéjszakás kalandra is, mint egy izompacsirtát -
Rundstedt17 #21470 Érdekesen állítod be magad:Szegény rendes jó kisfiú...gonosz számító ribancok...kár hogy ennek semmi valóságalapja -
Fbn Lx #21469 ok. idegesítő vagy :DASd -
mondom nézd meg a Kelly hőseit, főleg a mit Donald Sutherland mond a szerelőjének
a pesszimisták egyébként szeretik azt mondani, hogy ők csak realisták, pedig nem
de mindezt ne vedd froclizásnak, nem annak szántam -
ba32107 #21467 Ez az én szememet is xúrta :D:D -
Fbn Lx #21466 xerintem valóxínlűleg kicsit több a tapaxtalata ezen a téren, mint neked. Soxor naivan állsz hozzá, és még elhixed azt, hogy a lányok többsége alapvetően nem xámító ribanc.
Akiknek- ha nekünk csak arra van xükségünk hogy jól nézzenek ki legalább egy kicsit, és értelmesek legyenek - miért nem elég ennyi, mint nekünk. -
Fbn Lx #21465 realista vagyok, és mindig körbenézek.
te meg már megint kezded. -
Miből gondolod, hogy nem voltam hű sosem? Tán ismersz? :) Mondjuk nem sok kapcsolatom volt, de amikor volt, akkor meg sem fordult a fejemben, hogy most akkor valami rosszaságot kéne csinálni. Minek pedáloztam akkor az adott lányért? Nem az a fajta vagyok akinél pár hét egy kapcsolat, aztán keresi a következőt. :) -
Rundstedt17 #21463 Te sem voltál mindig hű szerintem...nem tom neked mi a megoldás..de az biztos hogy csak a top kell nekem soha nem adok le:D -
ricsimaster #21462 Vannak vakok -
Mirk #21461 100%-nak -
Na jó, de a nőknek is vannak vetélytársaik, ha én hű tudok maradni, akkor a nő miért nem? :) Vagy akkor mi a megoldás? Lejjebb vinni a mércét, és a bányarémek között keresni? Az ennyire ne süllyedjünk le. -
Rundstedt17 #21459 Szívemből szóltál:d -
becsülöm hogy valakinek nem számít a külső de számomra ilyen nincs meg sztem férfitársaim 99,9%ának sem -
Rundstedt17 #21457 Értem.A gond az hogy minél többnek tetszik annál több a lehetséges vetélytárs...a nőnek meg annál nehezebb hűnek maradnia... -
Ha maradunk a 100-ból x elven, akkor 100-ból kb 50 ( +/- pár ember) azt mondaná rá, hogy nem az esetem, a többi 50 meg hogy nekem tetszik. Magyarul nem ronda, de nem is egy marha szép, valahol a kettő között. -
Rundstedt17 #21455 Jah legyen toleráns:D -
ÉN sem,de a comedy centralt megéri nézni;) -
Rundstedt17 #21453 Nem nézek tv-t. -
Rundstedt17 #21452 Meg azért kiváncsi lennék mit takar az átlagos:D:D -
Olyan nő kell,mint aki volt tegnap a nevem earl című faszságban:D Nem tudom ki látta. -
Rundstedt17 #21450 Az átlagosok sem olyan könnyű esetek:d.... -
Nem tudom olvastad-e, de idézek a #21421-es kommentemből:
"nincsenek nagy elvárásaim, nem az elérhetetlen lányoknál próbálkozom, teljesen átlagosnak mondható lányokról van szó." -
Rundstedt17 #21448 A többség nem hazudik.perxe ha külsőséges vagy ne lepődj meg... -
Ja akkor bocsi.
Ne haragudj, hogy túlreagáltam.
Látod ezért lenne jó, ha használnád a "válasz erre" gombot és látható lenne, hogy kinek írod. -
Rundstedt17 #21446 Általába azért ha ronda 100ból 90is úgy látja..ha xép 100ból 90látni fogja..enyit az izlésekről.. -
Rundstedt17 #21445 Bardocznak ment.semmi gond.örülök a boldogságodnak -
Nem minden lány hazudik.
Sőt a többség nem.
Na, de majd rájössz, ha majd felnősz és találkozol egy rendes lánnyal. -
Nem kell elhinne.
Nincs mit bizonygatnom.
Én tudom, ő tudja (nem mellékesen a menyasszonyom is beregelt az SG-re csak gyakran jár ide), akik ismernek azok tudják.
Az meg kit érdekel, hogy egy olyan fórumozó aki még nagyon nem nőt fel és csak kötekedni tud az elhiszi-e. -
Igazad van, innen már a prostituáltak a következő állomás. :D Lehet jobban megérné, mint feleslegesen pedálozni egy lánynál, aki meg a szemedbe kamuzik állandó jelleggel. :D -
Rundstedt17 #21441 Ne hazudj már:D..Vicces:D -
Használd máskor a válaszgombot légyszíves.
Ha nekem írtad akkor miért kéne lejjebb adnom az igényeimet amikor a mai nappal már 3 éve és 10 hónapja boldog párkapcsolatban élek egy olyan lánnyal aki minden igényemnek megfelel és ráadásul igent mondott amikor megkértem a kezét? -
Kinek mi a ronda... :) -
Rundstedt17 #21438 Még egy őszinte hozzászóló:)... -
Rundstedt17 #21437 Hát a külsőben jeleskedő fiatal csajokat tényleg nem anyira:)...lejebb kéne adnod az igényeidet,nézz azért magadba... -
Vannak kivételek. -
Nincs olyan, hogy ronda lány.
-
ugyanmááá h nem érdekel a külső , ronda lánnyal ugyse jössz össze hagyjá má :D