127612
-
én nyugodtabb vagyok bazmeg:D -
Szerintem nálam nyugodtabb ember nincs is a világon
-
Akármit mondhatnak, nem tudnak megsérteni.
Nem tud igazán senki megsérteni.....mondhat bármit nem nagyon tud érdekelni mit magyaráz.. :D Sokáig türelmes vagyok, de ha túlhúzzák a húrt.....akkor nemtom mit csinálok me még ilyen nem volt :D -
Akármit mondhatnak, nem tudnak megsérteni.
Nyugodt vagyok, mint az állóvíz -
xxxpaulxxx #21789 és tökönrúgja*_* -
xxxpaulxxx #21788 A Szánalmas vagy kezdetű... nem sértenek meg vele, de rohadtul fel lehet vele baxni... éppen ezért nem is nagyon gyakorolják rajtam;) -
igen a lánynál a lábad lendül :D -
nem lehet megsérteni (sajnos) mert elborul az agyam és lendül a kezem :|
persze ha lány az más téma. -
mindenkinek más az egyénisége... -
Nem,hanem leszarom. -
mér te meghívod egy sörre az illetőt ha valaki kurvázza anyádat? -
Nem kell a kamuduma-.- -
megsérteni nem tudnak egy könnyen, de aki anyámat/családtagomat/hozzátartozómat/csajomat fikázza, az jobb esetben mentőhelikopterben/roham mentőben köt ki, rosszab esetben pedig gyors,tragikus halált szenved... -
Még nem sértődtem meg soha amiatt,mert mondtak egy csúnyaszót.Sőt,kettőtől sem. -
kincs ami nincs -
buta vagy -
intelligenciámra érzékeny vagyok:P -
Akármit mondhatnak, nem tudnak megsérteni. -
Nekem beszólhatnak, arra kakilok magasról, de anyámat meg apámat ne vegyék a szájukra mert arra bepöccenek :). -
:))) -
"Sticks and stones may break my bones but words will never hurt me." -
én nem megsértödök ,hanem megverem mikor szidja a családom 2. =) -
"Szánalmas vagy, mert....", ha önhibámon kívüli hiányosságaimmal sértegetnek.
-
ha igazuk van akkor nem veszem magamra.
ha pedig nincs igazságalapja a rágalmazásnak akkor meg kit érdekel? -
azt isten se merne veled szembe szállni.mester:D -
Vegas #21768 pepszi ez nem neked ment csak írni akartam előtte valami szép verset számodra -.--.- -
Vegas #21767 egyéb.
ha hawerok beszólogatnak csak nevetek mert tudom hogy nem gondolják komolyan ( elvileg :-O .. )..
akyyyn meg látom hogy olyan amilyen, tehát feka vagy egy primitív kis geci, azt meg leszarom..
nos akkor nyomhattam volna az utolsó előttire is -.- -
Egyéb.
igazából semmi mert nekem senki nem mer beszólni :D illetve ha be is szól pár másodpercig tűröm aztán leütöm a gecibe :D -
pista89 #21765 Ha a családomat szidják. -
Nem csípem alapból a sértegetéseket, de ha a családom szidják akkor nagyon fel tudnak vele húzni. -
engem sosem tudnak megsérteni, mert sosem figyelek arra aki sérteget. még csak haragudni se tudok rá, minek... sztem hülyeség sértegetni másokat, de ugyan olyan hülye az aki felveszi vagy akár odafigyel rá. -
Hydroceph #21762 "Szánalmas vagy, mert....", ha önhibámon kívüli hiányosságaimmal sértegetnek.
-
extramagascsaj #21761 Onnan kimaradt,h ha hozzám közel álló személytől érkezik a sértés... :D -
a család az tabu -
Flammius #21759 Hogy lehet olyan dolgon megsértődni, aminek nincs is alapja?:)
Én amúgy a "nem tudnak megsérteni-"re szavaztam. -
Egyéb.
Ha azt hiszi az illetö,hogy az adott témában,amiben én profi vagyok,elkezd okoskodni,és tudom hogy nekem van igazam,de azért is folytatja...azt rühellem:D
-
extramagascsaj #21757 Egyéb.
Ha idegen,jelentéktelen emberek sértegetnek az nem izgat különösebben...
Amúgy,ha nincs alapja annak, amivel sérteget, vagy valós alapja van,de az olyan,amin nem tudok változtatni...az rosszul esik. -
errővanszó. :) -
Egyéb.
Attól függ ki mondja nekem, meg, hogy hogy. -
naivság emiatt mérgesnek lenni!