127612
  • nandorb
    de ha kimennek az orszagban titokban akkor hogy eltudjak oket kapni:D
  • Aquir
    el is haláloznál ha odaraknák :)
  • bogyoka
    Nem szeretném, nekem ez nem tetszik, mert hagyják békén a belsőszerveimet:))
  • Lullaby
    Ehhez minek chip? Mindenki tudja hogy mindig lopnak d:

on: nem, nekem semmilyen idegen dolog ne legyen a testemben -.-
  • nandorb
    A politikusokba kell rakni nehogy elszokjenek az orszagbol meg tudjuk hogy mikor lopjak a PENZT:DDD
  • bens
    nem igazán látom értelmét
  • Aquir
    különben is nem káros?
  • Mersant
    hat itthon valalom a kockazatot ami az eltevedest illeti :) de engem ne figyeljenek meg, hogy mikor merre vagyok. nem mintha lenne barmi titkolni valom, de akkor sem. tudom a mobil alapjan is le tudnak kovetni, de azt legalabb le lehet tenni, nincs belem gyogyitva.
  • Aquir
    ez nem segélyhívó vagy GPS:)
  • extramagascsaj
    Semmiképp
  • ba32107
    Pozitív oldala lehet például: ha megsérülsz, automatikusan értesíti a mentőket, nincs olyan, hogy eltévedsz a hegyekben, sivatagban, stb...
  • Picar77
    baromság -.-
  • Carlos
    Nekem egy beépített minivinyó kéne, hogy ne kelljen cigölni mindenhova.
  • xxxpaulxxx
    őőőő nem?
  • poppe
    ilyen nem kéne, de egy bábel-halat bedugnék a fülembe :D
  • Mersant
    azert arra kivancsi vagyok akik szerint jo 5let, hogy miert ultettetnenek be magukba iylen szart. remelem nem az agymosott terroristas dumaval jonnek...
  • DJ Skyline
    nem kérem köszönöm
  • Mersant
    ha kotelezove tennek se raknanak belem, inkabb elbujdosok...:)
  • nandorb
    Nem szeretném, nekem ez nem tetszik.

Nem vagyok allat.
  • ba32107
    Képt
  • HöfEE
    Nálam detto ugyanez a helyzet.
  • Fbn Lx
    holnapután 12 x0

majdnem hét évvel vagyok nála idősebb, szal sose voltunk egymásnak jó társaság. hetente 2-3 mondatot beszélünk egymással :D
  • Vegas
    hány éves? -.-
  • Fbn Lx
    húgom van, nyilván nem vertem soha. max játékból kicsit, régen. le is lettem volna baszva, mert apámnak szeme fénye.
    kicsit talán túl magabiztos, ezért nem ártana megnevelni, de én úgy vagyok vele, hogy ha nyápic kedvencet akarnak belőle nevelni, hát legyen, leszarom.
  • Aquir
    kivéve ha folyton verne xD
  • DIESEL DOG #21888
    Nekem nincs testvérem... néha azért jó lenne.
  • nandorb
    csak azt akartam mondani csak faradtan rosszul foglamaztam meg meg mindig az vagyok csak ennyi: Ha nem verte volna a tesoja akkor nem lenne most itt az SG-en es nem osztogatna buntiket:D
  • Szabi84
    mi mindig vertük egymást tesómmal(lány), nála hamar kiborul a biliXD
  • ba32107
    Na és, védekezni nyugodtan szabad. Lefogni, elkapni a kezét, hogy ne tudjon mozdulni, bőven belefér, hiába lány.
  • F1re
    Egymást vertük.
    nővérem van kicsik voltunk mindig verekedtünk de inkább ő vert engem :D
  • xxxpaulxxx
    Tesóm és én mai napig is sokat balhézunk... 8 év van közöttünk (az ő javára) de szerencsére mindig is én voltam az erősebb... régen verekedtünk, de aztán mindig azzal végződött, hogy fellöktem és belehuppant valami ülőkébe:D
    Ma már nem verekedünk, de még mindig vanak balhék... iszonyatosan ellentéte vagyunk egymásnak
  • Kicsikiraly
    Nem volt verekedés. primitív szokás htx.
  • sweech
    most próbáld meg magyarul
  • FZoleee
    Nincs testvérem.
  • Hayni
    Egymást xD csak ő nem tudja felfogni mit csinál mert volt hogy késszettet utánam vágott.
  • NEOreg3
    vertem a két öcsémet, ők meg ketten se bírtak velem!!!!!!!!!
  • nandorb
    teged azert vagy most modi hanem vert volna akkor itt se lettel vona gondolj csak bele:D
  • nandorb
    de verted volna biztos :D
  • milk41
    Én sem ütöttem még meg lányt(és nem is fogok),de a tesómra nem vonatkozik ez a szabály:D
  • byzhouse
    ehh nektek jobbik eset =( nálam 2évvel idősebb tesom és izomból üt nem fáj csak elzsibadd egy idő után én meg nem ütök nagyon vissza ,mert lány és Rendes gyerek nem bánja a lányt