127612
  • broman191
    Ujjlenyomat...és ha leég/leszakad az ujjad, kihullik az összes fogad akkor hogy azonosítanak? ^^
  • ba32107
    Baz csak most esett le. Persze elolvastam a leírást, de most vágtam le, hogy ez kizárólag azonosító. Nos akkor aztán végképp semmi értelme.....sokkal ésszerűbb lenne egy ujjlenyomat-alapú azonosítás. Ha már olyan rendszerben gondolkozunk, hogy elektronikusan van tárolva mindenki összes adata (bérlet, bankszámla, ajtónyitás), akkor teljesen mindegy, hogy az azonosítás hogy történik. Az ujjlenyomat sokkal praktikusabb: mindig kéznél van, nem ültetnek semmit a testedbe, és (szerintem, de nem vagyok benne biztos) a kivitelezés is olcsóbb lenne.
  • qtab986
    Bűnözőkbe ültetni mi értelme? Semmi. Ez nem nyomkövető.
  • F1re
    én testembe csak ne ültessenek semmit
  • broman191
    Inkább a kisebb szabályok áthágása adja meg az élet igazi ízét...:)
  • Pepsi Twist
    valószínűleg... mondj 1 embert a világon akinek sosem volt semmi fekete ügylete vagy inkább azt mondom hogy Magyarországon...
  • elitehun
    Nagy hülyeséget mondtál!
  • kocsisgabor9999
    Feketézők basszák el a világot.
  • elitehun
    Az az egyik kedvenc részem
  • Hayni
    Inkább egy pendrive-ot a csuklómba-e ^^
    Amugy a nem-re nyomtam..de most hogy elolvastam minden választ, téll jó lenne ha nem kellene bérletet meg kulcsokat cipelni hanem azonosítana az ajtó pl xDD de am ha bűnözőkbe szerelmék úgy is kioperálnák magukból és gondolom sosem lesz rá pénz hogy ezt beültetgessék emberekbe.
  • cicai
  • NEOreg3
    a lóf*szt kéne ilyen a testembe
  • broman191
  • milk41
    Nem szeretném, nekem ez nem tetszik.

• ba32107
    - Lebukott egy emberünk Alaszkában.....
    - Kár érte.
    - Kiváló ügynök volt.
  • broman191
  • Pepsi Twist
    még jó hogy irtom őket
  • Simaji
    Arról nem is beszélve, hogy senkinek semmi köze hozzá, hogy tudja, hogy ki vagyok. Annak mondom meg akinek akarom. 1.

2. meg az, hogy nagyon könnyen vissza lehetne élni vele hiszen a személyes adatainkat bárki leolvashatná aki 2 m-es körzetben van szerintem.

Egyébként szerintem egyszer biztosan lesz...
  • Mike at home
    cigó-e vaty?
  • Pepsi Twist

akkor mindenki tudná hogy kivagyok... nem lehetne névtelenül üzletelni és egyéb más fekete dolgot csinálni
  • broman191
    Erről van szó...
  • pista89
  • Mike at home
    egyébként is a passziv RFID tetkót tesztelik most marhákon, későbbi emberi alkalmazásra
  • Mike at home
    azt szeretném, hogyha mineki más testébe beültetnék :)

egyébként sem fognak róla megkérdezni senkit, hanem beültetik, és örülhetünk ha egyáltalán majd tudunk róla
  • bens
    ja persze. miért nem építenek mindjárt át robottá mindenkit...
    sztem inkább a természetes életmód felé kéne orientálódni, az ilyen mesterséges dolgokból így is elég sok van.
  • qtab986
    Az RFID-chip-ben sok lehetőség van. El lehetne felejteni a lakás- és autókulcsot; a bakkártyát; a busz- és vonatbérletet.
  • Dick Riddick
    Igen, mindenképpen szeretném. Mellé még mondjuk huzalreflexet, esetleg a bal mutatóujjba egy fázisrombolót. A mellkasom jobb felére pedig egy dezintegrátort. És hogy ne kelljen a lekövetésemmel fáradozni, vagy műholdakat feleslegesen fellőni, a nap 24 órájában élőképet biztosítok magamról bármelyik hárombetűs szervezetnek.
  • Doomista
    én magamba nem RFID-chip -t ültetek be,hanem AMD Phenom II chipet. csak hogy az ágyban gyorsabb legyek jea.
  • kulabácsi
    leírás bammeg
  • kulabácsi
    nevetséges az egész, azért lett kitalálva h mindig tudják hol vagy és mit csinálsz, sértik a személyiségi jogaidat
  • redbull0304
    Egyáltalán mi az a RFID-chip?
  • zsutyesz
    attól függ, hova teszik...
  • qtab986
    Eltávolítanák.
  • GregSB
    Nem szeretném, nekem nem tetszik, de egyes embereken alkalmazhatnák.

Pl töbszörösen visszaeső bűnözőkön.
  • zsutyesz
    ha ennyi kivételt teszel, a végén észre se veszed és már benned is lesz egy
  • bulba
    Nem vagyok se kutya se macska se tehén. Esetleg olyan emberekbe kéne rakni akik nem tudnak magukra vigyázni, vagy olyan célpontokra akiknél fenn áll az elrablás veszélye. Nagyon speciális esetekben arendőrség is alkalmazhatná ha indokolt.
  • zsutyesz
  • Lullaby
    Az egy kicsit másabb mint egy chip (: Mégiscsak egy fém ami mindent tud rólam...
  • qtab986
    nekem semmilyen idegen dolog ne legyen a testemben
    Fogtömésed sincs?
  • chhaya #21914
    bátyám. de leszoktam róla, nem bántom a kisebbet. :Ð