127612
  • Simaji
    Ha a csoki evés egyesek szerint káros akkor arra 1000 és 3000 között. :)

Ha a netezés is káros szenvedély akkor 5000 és 10000 között tehát összességébe 10000 felett kb. :D
  • pista89
    Nincs káros szenvedélyem.
  • xxxpaulxxx
    Nincs káros szenvedélyem...
    Alkoholizálni szoktam, de nem függőségből...
    illetve nem minden héten... 2-3 hetente fordul elő körülbelül
  • Carlos
    Ha a csoki káros szenvedély akkor 1.000 Ft alatt.
    Ha nem, akkor Nincs káros szenvedélyem.

(1000-alattra nyomtam)
  • Mersant
    igy van. mar epp eleg durva ez is, de ti meg ennel is sokkal rosszabbat akartok, grat. remelem a tesztpeldanyokat beletek epitik es elvezitek majd az elonyos oldalat :)
  • Zoli007
    Dettó :(
  • chhaya #22027
    nem dohányzom, nem iszom, nem szerencsejátékolok. :)
  • poppe
    csak egyre, de arra rengeteget
  • Ability
    Én pont a sok paranoid ember ellen vagyok, akik azt hiszik, hogy majd követni fogják őket, ergó ....
  • bogyoka
    sajnos én sokat költök mert dohányzom, és elég drága a cigi:/
  • extramagascsaj
    jujjj de aljas
  • nandorb
    soroljam en???:D ha kivetted az elemet belole akkor mar nem kiserhetik meg ahhoz elobb engedely kell az allamtol hogy kiserhessek azt a szemelyt stb.
  • zsutyesz
    mért, azokra is költesz?
  • Ability
    ... és most nem tudnak nyomonkövetni? Interneten semmieddig nem tart a hatóságoknak kikérni a szolgáltatótól a személyes adataidat, nyomon tudják követni a netes tevékenységedet. Van mobilod, cellainfo, be tudják határolni hogy mikor merre tartózkodtál, hiába kapcsolod ki a telefonod, ha nálad van, akkor tudják követni. Bankkártya, akárhol fizetsz vele, akármilyyen ATM-nél veszel fel pénzt annak nyoma marad. Soroljam még?
  • poppe
    cigi 10
    italt még nem számoltam össze :D
    a nők az nem káros, ugye?
  • DJKonya
    nincs káros szenvedélyem. Nem cigizek, nem iszok, nem költök különböző kis kütyüszökre amikre szükségem sincs. Csak azt veszem meg amit fontosnak tartok és kell is amúgy nem szoktam hülyeségeket venni.
  • BaliBoy
  • extramagascsaj
    ha átlagot nézünk,akkor 1000Ft-ot
    mondjuk a cigiről épp most szokok le :D
    [2hete nincs cigi]
    inni meg csak buliban...de mondjuk akkor többet mint egy ezres a vége...
  • fery02
    Nekem van
  • G_ArchAngel #22014
  • zsutyesz
  • nandorb

• ba32107

Nem csak Magyarországon élnek emberek.
  • ba32107
    ték volt :(
  • atlagember
    Így is már jobban figyel a nagytestvér mint kellene.
  • Mersant
    ahhoz nem kell nagy hatotav hogy kovessenek. ezt nem ugy kell elkepzelni hogy vegig megy a piros potty a terkepen hogy merre futkosol, hanem mivel ezt a szart hasznalnad mindenre mint irtad, mindenhol el lenne tarolva az adat mikor "hasznaltad". felszalsz a villamosra, menne az adat a kozpontba, fizetsz valahol megy az adat a kozpontba pontos idovel, hellyel. minden egyes lepesed le tudnak kovetni.
    nekem pl. nem okoz gondol elovenni a kulcsot vagy a penztarcamat a zsebembol...
  • Fbn Lx
    Ez nem jó hasonlat. Szellemi termék használata csak akkor minősül lopásnak, ha más helyett húzod le belőle a hasznot, vagy a tulajdonos hasznát bármilyen szempontból csökkented.
    Ha használsz egy szoftvert, amit a büdös életben nem fogsz továbbadni senkinek sem, nem loptál.
    Ez nem olyan, hogy leemelsz egy sportszeletet a polcról és megeszed... egy szoftvert nem tudsz "elfogyasztani", ezért puszta használattal nem károsítasz meg senkit.
  • GregSB
    "Legyen valaki akármilyen szemét köcsög mert ellopja a zenét vagy egy játékot leszed pl. akkor is joga van hozzá, hogy azt csináljon amit akar addig amíg ezzel fizikailag senkinek az életét és személyét semmilyen formában nem veszélyezteti."

Te figyu, akkor én holnap amikor épp nem leszel otthon átmegyek hozzátok és ellopom pár cuccodat. Semmi komolyat, csak pár olyan dolgot amin hónapokon keresztül dolgoztál és pénzzé szeretnéd tenni (pl saját könyv, festmény, zene stb). Úgysincs arra annyira szükséged, a kiadó levenné a nagy részét a bevételnek!

Megígérem hogy az életedet és személyedet semmilyen formában nem fogom veszélyeztetni! Akkor megegyeztünk? Nem fogsz feljelenteni ugye, mert hát had legyen már jogom ehhez?!

Remélem érzed hogy mekkora hülyeséget írtál le... (az hogy ezt az interneten keresztül csinálod semmin nem változtat)
  • GregSB
    Milyen "terrorista ellenes" intézkedés volt az Xbox Liveon? Hogy letiltották a moddolt Xbox accountokat?

Kitiltották azokat az embereket, akik egy módszer segítségével Software-t LOPTAK. Mi itt a probléma? Hol sérültek itt az emberi szabadságjogok?

Legjobb tudomásom szerint még egyik ország alkotmányában sem szerepel a szabadságjogok között a "Softwarek lopása".
  • Simaji
    Nem erről van szó és igenis én egyet értek vele.

Az egy dolog, hogy valaki warezol vagy nem. Vagy, hogy csinál bármi illegálisat vagy nem.

Azt persze nem jegyzi a chip. De ha odáig eljutunk, hogy lesz egy ilyen kis chip e bőrünk alatt és ha ilyen ütemben halad a FBI és hasonló "hárombetűs szervezetek" adatgyűjtése akkor hamarosan már nem nagyon lesz magánéletünk.

Legyen valaki akármilyen szemét köcsög mert ellopja a zenét vagy egy játékot leszed pl. akkor is joga van hozzá, hogy azt csináljon amit akar addig amíg ezzel fizikailag senkinek az életét és személyét semmilyen formában nem veszélyezteti.

Legalábbis én szerintem ez lenne a normális.
  • GregSB
    Nézz szét magad körül. Te melyik csoporthoz tartozol? Na, ugye hogy nem csak ez a két véglet létezik?
  • Fbn Lx
    tisztában vagyok vele, hogy ennek a chipnek ehhez semmi köze. Ez csak egy elem az egész folyamatban.
    Az elektronikus azonosításról van szó. Már megszülettek az első olyan oldalak, ahová digitális személyivel lehet csak regelni, és erős megfigyelés alatt állnak. Amolyan játszóterek gyerekeknek, amik kiszűrik a pedofilokat. A digitális személyis dolgot nem titkolt szándék kiterjeszteni a legnépszerűbb közösségi oldalakra. Először csak a legnépszerűbbek, aztán a kevésbé népszerűek, stb... a folyamat adott. Már elkezdődött. Az xbox live, a steam, és hasonló rendszerek már mind bevezették a "terroristaellenes" intézkedéseiket.
  • pyrohun #22001
    "Majd visszatérhetünk a témára a jövőben, ahol egy rossz szót nem írhatsz le neten úgy, hogy le ne nyomozzanak utána."

Ember, Te miről beszélsz? Nincs néked egy pöppet üldözési mániád? Szerinted az RFID chip majd megmondja bárkinek is, hogy hova mit írsz, vagy warezolsz-e? (Ésatöbbi...)
  • Ability
    ... és egyébként mint írtam kell egy vevőkészülék, tuti majd kötelezővé teszi a kormány, hogy minden lakás minden szobájába tenni kell, rájt?
  • Ability
    ... sajnálni foglak, hogy nem tudod majd letölteni a legújabb Windowst. Köcsök kormány, nem enged warezolni. :D

Amúgy a warez ugyan úgy élne tovább mellette, mindig megvoltak a megfelelő helyek erre. Eléggé nagy tévedésben van itt sok ember. Ezzel a chippel nem lehet nyomonkövetni senkit, nem lehet lenyomozni, hogy hol tartózkodik. A chip meg nem uralná senki életét, ez csak egy adattároló, amire a személyi adataid kerülnek. Kell egy vevőkészülék ami kiolvassa az adatot. Miért ne lehetnének olyan helyek, olyan szolgáltatások, ahol egyszerűen nem használják? Miért ne lehetne ilyen warezoldal? Ne higyjátek már, hogy a kormány minden ilyen szolgáltatásnál kötelezővé teszi.
  • GregSB
    Persze, és a gonosz érdekcsoportok tagjai sátáni kacajt hallatva dörzsölik a tenyerüket, miközben azt tervezik hogyan vegyék teljes irányításuk alá az egész Földet. :D

• Ability
    Szeretem az ilyen paranoid embereket akik mindenben a rosszat látják. Ne nézzünk TV-t, mert népbutítás stb... Valószínű, hogy a hatóságoknak lenne elég kapacitása arra, hogy minden warezhuszárhoz kimenjenek, ugye? Vagy minden becsmérlő emberhez. Elgondolkoztál már ezen? Gyakorlatilag kimehetnének minden magyar lakoshoz személyenként. Amúgy meg elég idióta érveket mondtál. Egyérészt azért, mert Steam-en van legalább 20 eredeti játékom (ergó szarok a warezra), másrészt azért, mert ha mindenki megvenné a játékokat, akkor talán olcsóbbak is lennének. Neked ez érv, hogy nem tud majd warezolni valaki? Szólásszabadság meg most is van, ne hidd hogy az internet anoním, és ne hidd, hogy a hatóságoknak sokból tartna kinyomozni bárki személyazonosságát. Amúgy miért feltételezed, hogy egy internetes oldalon is a chip alapján azonosítanak? Szerintem ilyen irányú tervek, amik szabályosan belekényszerítenek ebbe sosem lennének. Amúgy áruld már el, hogy mit kezdene a korlátlan hatalommal a kormány, hogy ha valaki teljesen "ártatlan" ...
  • sweech
    miből gondolod
  • Pepsi Twist
    ó dehogynem :)
  • GregSB
    Szerintem túl sok K kategóriás Szci-Fi krimit néztél vagy olvastál. Jó lenne ha visszatérnél a Földre, mert a világ nem csak ostoba, megvezethető emberekből és gonosz, mindent szabályozni akaró kormányokból és érdekcsoportokból áll mint ahogy te gondolod.