127612
  • A Kaszas
    ő álomvilágban él és azt álmodja hogy gengszter.nagyon kemény gyerek.nem fél senkitől tőle viszont mindenki retteg:D
  • A Kaszas
    ilyet ne kérdezz tőle:D
  • cicai
    mellékesen mekkora a bicepszed?:D cm-ben:D
  • FZoleee
    Nincs káros szenvedélyem.
  • Pepsi Twist
    10.000 Ft felett

de vissza is jön... van amikor 100eFT al bemegyek és kijövök 120eFT-al van amikor bemegyek 100eFT-al és kijövök 80eFT-al szóval általában nem vesztek illetve a pénz nem vész el igazából el sem költöm...

Kaszinó Power!
  • milk41
  • cargame
  • pyrohun #22066
    "Szellemi termék használata csak akkor minősül lopásnak, ha más helyett húzod le belőle a hasznot, vagy a tulajdonos hasznát bármilyen szempontból csökkented."

LOL. Tehát ha én írok mondjuk zenét és összejött egy CD-re való. Mondjuk te elviszed a digitális nyersanyagot, tehát azokat a fájlokat, amikkel dolgoztam. Mondjuk nincs másolat, semmi. Tegyük fel,h goy nem csinálsz vele semmit, csak nálad van és hallgatod. Szerinted ez nem lopás?? -.-
  • NEOreg3
    tudja a tököm mennyibe kerül az áram, amit egy hét alatt a gépem elfogyaszt:|
  • pyrohun #22064
    szerintem az alkohol csak akkor káros, ha valaki alkoholista, vagy nem is az, de mégis túlzásba viszi.

amugy 1000 alatt, mert kb. 1 hónapban ha 2x iszom alkoholt, de akkor többet :) szóval átlagolva 1000 alatt jön ki / hét :)
  • GregSB
    De igen, mivel nem fizetsz érte -> bevétel kiesést okozol -> csökkented a tulajdonos hasznát.

Nem a saját pénzétől fosztod meg, hanem a lehetséges bevételétől. Szóval közvetetten, de mégiscsak pénztől fosztod meg (attól, ami az övé lehetne).
  • broman191
    "Nincs káros szenvedélyem." Ja mégis...de az SG ingyen van...
  • ba32107
    Heti átlag négy sör, egy doboz cigi. Durván 1500 HUF. Ennek 100%-át péntek-szombat este fogyasztom el
    Kávé, energiaital soha. Szerintem felesleges, én teljesen aktív vagyok anélkül is :)
  • cicai
    nem cigizek, nem iszok, nem drogozok nem gépezek már annyit mint régen, nincs káros szenvedélyem

de ha meglesz a jogsim akkor a gyorshajtás lesz:D
  • Mersant
    a szavazok fele nem iszik alkoholt, nem dohanyzik, nem kavezik, nem nyerogepezik, dem drogozik....hiheto
  • cicai
    tescos szörp? az már sugárveszélyes:D
  • asysoft
    Édes löttyök nagymértékű fogyasztása annak számít?:)
  • bogyoka
    Nem hiszem el:)) Valami biztos van.
  • cicai

még:D
  • poppe
    csak ha zacsiba töltöd és a fejedere húzod :D
  • SötétBarom
    Cigi, söröcske, borocska, simán 10k fölött.. Nemtom, a benzin számít? :D
  • Lullaby
    Egyetlen káros szenvedélye a csoki xD Amúgy nincs semmi.
  • Dick Riddick
    Az olyan mintha nagyon berúgnál, csak épp az ellenkezője.
  • chilios

semmi.
  • 89
    "berúgva sem voltam még soha"
    azt hogy?
  • Dick Riddick
    A szerencsejáték csak akkor káros, ha nem tudsz nyereséget termelni, vagy ha függő leszel.
    Nem iszok, nem dohányzom, nem drogozok, berúgva sem voltam még soha. Ellenben sokat ülök a gép előtt, és úgymond nem élek Norbi szerint. Körülbelül ennyi.
  • bogyoka
    Hihetetlen, hogy nincsen senkinek káros szenvedélye:D
  • cement
    5-10ezer közt-re nyomtam, de sokszor van hogy sokkal több elmegy a piára hétvégén :S
  • kas123
    1.000 és 3.000 Ft között
    Csak péntekenként/szombatonként van káros szenvedélyem :).
  • poppe
    csak ha nem iszod meg a napi adagod :D
  • 89
    az a kérdés, h hetente...nem havonta
    nekem cigi+hétvégén buli(pia)--> 1000-3000
  • Molnibalage
    Én meg nem kávézom. A kollegák azt mondják, hogy majd elmúlik. :)
  • Molnibalage
    Még egy sört sem vagy pohár pezsgőt néha. Én heti egyszer elmegyek sörözni. Maximum.. Heti kettő akkor van, ha régi ismerőssel találkozok és van a szokásos hétvégi is.
  • bogyoka
    a cappucino nem csinál semmit, az gyenge:) Én fekete kávét iszom, és semmi bajom nincsen:D
  • Molnibalage
    Mi a káros?
  • SimaSuna #22038
    káros szenvedély?

Energia ital reggelente, ha nincs akkor Cappuccino.
    bár az orovs elmondta h ha nem állok le akkor előbb utóbb (szív)bajok lesznek :/
  • kulabácsi
    most mélegyek jógyerek?
  • Doomista

és télleg nincs ! nem iszom,nem dohányzom,nem drogozom,meg semmi ! vajon kamuzok e ?
  • tugyiti
  • kulabácsi
    5-10 ropi között :S
    dohányzás, alkohol, esetleg kábitószer -.-