127612
  • N1ggA
    5000 forint és 10000 forint között. de hanem fogyna el akkor több is lenne...
    picsaba
  • Dick Riddick
    Nekem is van egy-két játékgépező ismerősöm, egyvalamiben megegyeznek: mind válltig bizonygatja hogy nem veszít semmit, vagy ha igen, akkor visszanyeri. Fura módon mikor láttam őket "akció" közben, mindig bebukták a pénzüket, maximum egy keveset kaptak vissza. Persze biztosan csak a bedbeat-jüket kaptam el. :)
    Mellesleg ha nem nyersz rajta semmit, minek csinálod? Akkor inkább pókerezz.
  • David2
    tesco gazdaságos energia ital

húzósabb héten 3-4 is elmegy naponta, de próbálom kordában tartani. Amúgy ugyan az a koffein, mint a kávéban van, csak az nem tudom h napi 300mg mennyire káros hosszútávon? nem szándékozóm szívrohamban elpatkolni diplomosztó előtt:O
  • Cat 02 #22110
    MMint nem a cigi, hanem az ivás :D
  • Cat 02 #22109
    És az káros szenvedély ?
  • Kicsikiraly
    nincs káros szenvedélyem
  • VRSDM
    5-10 között. a cigi alapból 5000. és akkor nem voltam a haverokkal még sehol...
  • HöfEE
    Lehet, hogy a "való életben" rossz emberek között mozogsz :D Szerintem reális az eredmény.
  • Pepsi Twist
    mondom hogy nem költök :D mivel megmarad... csak nem azokat a bankjegyeket kapom vissza amivel bementem :D
  • LordVenom
    Tudtam,hogy Pepsi 100 felett költ hetente...:DDD
  • LordVenom
    Nincs káros szenvedélyem. :)
  • bardocz
    Nem poénból[#dzsedintés]
  • HöfEE
    Csak poénból írtam :)
  • bardocz
    Semmidet sem károsítod vele,tehát nem az.
  • HöfEE
    Nincs káros szenvedélyem.
    (Ha az airsoft annak számít akkor mégis van )
  • Simaji
    Én szerintem mindenkinek van illetve kell, hogy legyen szenvedélye. És szerintem mindenkinek más az értékrendje ezért nem mindenkinek káros egy adott dolog. :)

Persze vannak általánosan elfogadott dolgok de akkor is az egyén szintjén nézve nem lehet általánosítani szerintem. :)
  • Rockynhooo
    kockák mit nyomtak ? sztem a napi 10 óra játék károsabb mint az én hétvégi 10 söröm :|
  • bardocz
    Ehhez még a női logika is elég.
  • Ability
    Ha nem tudnál Windows-t warezolni, akkor kénytelen lennél megvenni. Ergó így hogy nem veszed meg bevételi kiesést okozol.
  • CoolX
    Nincs káros szenvedélyem.
  • Fbn Lx
    nem drogozok, nem dohányzok, nem iszok alkoholt.
    Nem szeretem a kávét, utálom az energiaitalt... és a hatásaikat is.
    Néha összejön egy kicsit túl sok alkoholból, de max. úgy évente kétszer. Egyébként csak sört iszok, olyan heti egy arányban, meg most forralt bort, hogy tél van. Ilyenkor szeretem :D
    szintén évente max. két alkalommal egy kis cigi vagy szivar, amit szeretek. De nem tudok rászokni, butaság -.-'
    Ha a csoki káros, akkor régen nagyon káros életet éltem, mert rengeteg csokit zabáltam. Mostanában szinte semmit, csak ritkán valami jó étcsokit.
  • Fbn Lx
    ki beszélt itt arról, hogy ellopod az egyetlen létező példányt?
    Ennyi erővel az sem lenne bűn, ha a polcról leemelnéd...
    a warezról beszéltem, mint "lemásolásról", ahol emiatt nem fogyasztod el az eredeti példányt.
  • passatgt
    az miért káros?
  • Scottt
    2-3hetente buli,póker.
    De átlagolva 1.000 és 3.000 Ft közé jön ki.
  • zotja
    de sok itt a káros szenvedélyektől mentes ember :)...kár h a való élet nem
    ezt mutatja
  • buldozer99
    Azért mer 1x már le lettél buktatva,még a tdu topikban,és éppen Sland buktatott le,emlékszel?:D (amúgy az még a másik reged volt(asszem:D))
  • Pepsi Twist
    kaszás...
  • cicai
    pepsi vs csák norrisz:D
    kigyőzne?:O
    szavazásnak mehet?:D
  • sweech
    nem kamuzik, csak egészen picit sarkít :)
  • cicai
    nekem 41:(
    gyúrni kell még xD
  • tigeroo
    kockás gépen énis nyertem már párszor :D bementem egy ezressel kijöttem 20ezerrel :D
  • A Kaszas
    pepsi elmehet a picsába:D
  • sweech
    200-250 körül lehet
  • Pepsi Twist
    miért kamuznék? o.O
  • Rockynhooo
    van hogy elmegy 5k fölött pl multhéten igen haver szalagavatoja miatt, de álltalába azért 5k alatt van a pia fogyasztás hétvégente xd
  • buldozer99
    nah azér...:D
  • A Kaszas
    szerinted minek írtam ?:D
  • ba32107
    Van, amikor bemész egy pisztollyal, kijössz pár száz ezerrel
  • FZoleee
    dehogy, tudom hogy kamuzik mindenben :)
  • buldozer99
    Tudom nem ide tartozik,de most ti tényleg elhiszek minden Pepsinek?