127612
-
ba32107 #22233 Mit dolgozol pontosan? -
a kondigép az műszakicucc
-
konkrétan ebben az évben nem sok ment el rá, 10 és 25 között mondanám. éves átlagot nem tudok bontani, nem követem ezeket annyira nyomon, de eddig a legnagyobb befektetésem ez a gépem volt 70K-ért. -
Nandusz #22230 #22218 ... hát ja, ez ennyibe került. -
Hát de majdnem... -
Nandusz #22228 Jó, akkor te nyertél.
#22219: engem a te fajtádból pl. senki sem, sry -
pfff ez azért nem így van -
Maffiából van pénz
-
G_ArchAngel #22225 Reszben az is, a rak sem gyogyithato, de eddig a sztarok nagyresze tulelte... -
Rundstedt17 #22224 Bla bla.dehogynem boldogít:d.egészségen kivül minden megvehető -
azanyád!!!!!4444négy -
TÉK -.- -
G_ArchAngel #22221 mondjuk nem tudom mire, ha az a geped van, ami az alairasodban van, az ilyen jatekgepekkel semmit nem tudnek melo alatt kezdeni...
ha meg MacPro-t es Macbook Pro-t hasznalnal... -
én sem írom be te csirigli hogy évente mennyit költök... mert horribilis összegeket :D -
ki a geci érdekel? -
Egy komolyabb autós navi, amiben benne van egész európa részletesen és tömve van POI-val bizony ennyibe kerül.
Ha valaki sokat jár autóval külföldre (vagy sokat járja az országot) annak megéri egy ilyenbe belefektetni, mert ténylegesen többet tud mint egy olcsó PDA + iGO. -
100-200 között.
Mondjuk most sikerült 1hónap alatt 60ezret költeni ilyenre,de ez nem mindig van így. :) -
Szerintem ez hülye kérdés... Van év hogy semmit, de ebbe az évbe bevásároltam azért :)
Amúgy 50-100 közé nyomtam..
Az idei év termése
Gép 140k-ért
Monitor 55k-ért
Logitech g25 55k-ért
Razer Diamondback 3g 12k-ért
telefon 30-ért, és szerintem ennyi... Jövőre nem nagyon akarok venni semmit :) -
A GPS miért volt olyan drága? Munkatársam most vett 20-ért valakinek telefont ajándékba és már abban is volt GPS. -
"A pénz nem boldogít.
A pénz hiánya viszont nagyon sz@r tud lenni."
"Napi bölcseletek" adásunkat hallották :D -
most azt mondod havi 200
ha lenne havi 200 akkor már inkább 500
és így tovább -
a pénz boldogít ezzel egyetértek
én is örülnék ha kezembe nyomnának 20 miliót
de nem igaz, hogy anélkül nem lehetsz boldog, és minden boldogsághoz pénz kell, mert ha nincs, akkor boldog sem lehetsz
nagyon sok olyan dolog van, amit nem tudsz pénzen megvenni, bármennyi van akkor sem -
Fbn Lx #22211 én teljesen egyetértek azzal, hogy a pénz önmagában nem boldogít, nem is vitatom...
család, barátság, szerelem, egészség stb. tényleg ezek az elcsépelt dolgok fontosak, és csakis ezek fontosak igazán.
ugyanakkor, ha nincs pénzed, a mai világban élvezheted a család összetartó erejét, a barátokkal való közös szarakodásokat, a szerelmed közelségét, és meg tudod-e tartani az egészségedet, ha minden napod az életből úgy telik el, hogy harcolsz azért, hogy ne árverezzék el a házadat, hogy meglegyen minden napra a kaja, hogy tudj fűteni télen, stb?
én úgy gondolom, hogy havi 200-ból rohadt jól ki tudnék jönni, és a fenti feltételekkel együtt tökéletesen boldog lennék... ugyanakkor havi 1 milla a legfelső határ, aminek a környékén már beáll egy bizonyos önelégültség, szűk látókör, pénzmánia, stb... talán kevesebbnél is.
-
ba32107 #22210 Ha mondjuk valakihez hozzávágnak csak úgy 10-20 ezret, nem hiszem, hogy nem örülne neki. Ha megnyeri a lottót, az más... -
-
kocsisgabor9999 #22208 Mennyi az a kevés? -
ba32107 #22207 Át kéne fogalmazni a szokásos közmondást:
A kevés pénz boldogít (ez igenis igaz, bárki mondja, hogy nem)
A nagyon sok pénz nem -
kocsisgabor9999 #22206 Ez pontosan így van ahogy leírtad. Pénzért csak mű dolgokat lehet megvenni. -
boldogsággal tölthet el az, hogy van aki szeret, él anyukád, apukád - nem lesz ez mindig így, hallasz, látsz, hallod a madárcsicsergést, látsz egy szép naplementét, annyi mindennek lehet örülni, nagyon pici dolgoknak is, amihez egy fillér nem kell -
vagy vegyél már pénzen igazi szeretetet -
Nem ezért. -
ez bizony így van, hiába csavarjuk így vagy úgy... lehet akik még nem tapasztalták, azok vitatják ezt a tényt. -
pl. bardocz anyukádat csak azért szereted mert ad neked pénzt, meg kaját, meg biztosítja neked, hogy van hol laknod? öltöztet és suliba járat? -
12.790.000HUF-ba kerül nekem a soha el nem tűnő boldogság:D -
még ez sem igaz
rengetegen élnek a Földön akik hírből nem hallottak a pénzről és mégis boldogok
az igazán fontos dolgokat nem lehet megvenni -
volt valamelyik adón a tévébe hogy a "pénz nem boldogít" téma volt és akkor volt 1 SMS író aki azt írta hogy azért kipróbálnám :) (mármint hogy sok pénze legyen) -
Valóban nem:) -
Na ez aztán a logikai csavar:D -
Fbn Lx #22195 ha az élethet kell de a boldogsághoz nem, akkor végsősoron mégis kell a boldogsághoz, hiszen boldogság nincs élet nélkül...
-
ki mondta hogy egyedül
ki mondta hogy erdőben
nem azt mondtam, hogy nem kell a pénz
idézem:
- Sokan azt hiszik, hogy a boldogságot meglehet venni. :)
- Nem lehet megvenni,de pénz nélkül elég kicsi rá az esély
azt mondod: ha nincs pénzed nem lehetsz boldog
erre mondtam, nem, nem kell hozzá pénz
az élethez kell, de a boldogsághoz, örömhöz nem