127612
-
jah:D
fals levegő meg a légszürőből:D -
na igen, de az fals :D -
ba32107 #22351 Ez egy igen ostoba megjegyzés.
Helyesírással kapcsolatban: az, hogy chaten meg esetleg sms-ben x-et használsz, és szarul írsz, az egy dolog. De e-mailben, fórumon, ahol van idő kidolgozni a szöveget, ott igenis dolgozzuk ki. A legtöbb embert zavarja, egyszerűen nehezen olvasható. Példa: a vesszők és a pontok után szóközt kell tenni. #22349-ben a szöveg összefolyik......egyből egy érv a helyesírás mellett. Mellesleg ha ennyire nem vagy igényes az írásodra, az saját magadról mond valamit. -
xxxpaulxxx #22350 Szüleimben, barátaimban és bizonyos dolgokban a páromban is teljes mértékben...
De pl barátaimnak tényleg csak azokat tartom akikben meg tudok bízni... és ők már barátaim tizenegy-két éve:):D
Szerencsére jó emberismerő vagyok és kezdetben még csalódtam emberekben mostanában már nem nagyon sikerül:) -
Rundstedt17 #22349 Mindenesetre a vitát nyertem.Mivel ez nem helyesírási topic és az sms meg fórum világban baromira nincs helye a helyesírásnak.itt minél rövidebb az írás annál jobb.úgyhogy nekem ne okoskodj,a helyesírásnak hivatalos életben van hely,nem itt.szóval a lényeg demagóg módon érvelve nem tudván a gyalázkodó stílust felvéve itt és most a kérdés szempontjából lényegtelen fejtegetésbe kezdtél.failed -
Rundstedt17 #22348 Senkiben.bár uncsitesóba valamennyire. -
Rundstedt17 #22347 Akinek vam esze nem jár kocsmába:d. -
Rundstedt17 #22346 Te meg link. -
szüleimben, barátaimban -
haverokkal szoktuk mondani :D hát vágod milyen ha egy hangszer fars ? :D arra szokták mondani asszem. mi meg így haverokkal az antiszockodó emberekre mikor pl egyikünk otthon marad és nem jön sehova meg bafarsul :D jobb magyarázatot nem tok adni. -
Szülő,barát,de leginkább megtartom magamnak a dolgaimat... -
ba32107 #22342 Az mit jelent? -
senkiben se, még magamban se -
Hymtozis #22340 A Barát(aim)ban és a Mindegy az, hogy...-ra szavaztam, mert barátaimnál is "Mindegy, hogy melyik társadalmi rétegből való".
Am hiányolom a testvére(i)mben-t. -
mert fars vagy. -
ilyen lehetőség nincs: testvéremben -
senkiben -
szülők, barátok. Hogy lehet senkiben sem bízni? -
Senkiben,de azért a barátoknak elmondom de tudom,megbízhatatlanok:D -
Utsó. -
szieszáj #22333 senkiben kb. -
:P még magamban sem nemhogy másokban... -
a szüleimben és pár barátomban. -
szüleimben - a legjobb barátaimban - páromban (nem az ilyen 3 hetes kapcsolatra gondolok) -
"Ettől ő még megbízhatatlan? Nem."
Ezt akartam írni. -
A kérdés így nem definiálható. Mert milyen téren?
Ha arra gondolsz, hogy valaki tartja -e az adott szavát minden körülmények között az sem egyértelmű. Mindig akadhat olyan dolog ami közbejöhet és akkor az adott szavát nem tartja be. Pl. megígéri, hogy XY alkalommal eljön, elhoz vamit Stb. Aztán elcsapja egy autó a járdán és nem megy el. Ettől ő még megbízhatatlan nem?
Az ilyen tágan értelmezhető kérdésnek semmi értelme, mert nem lehet rendesen megválaszolni. Bizonyos dolgokban még a szüleimben sem bízom azért, mert nem biztos hogy képesek elvégezni.
Szóval az ügy súlyától és a körlményektől függ a dolog. Pl., ha csak titoktartásról van szó valamilyen ügyben akkor ez a dolog kitágul. Persze az sem mindegy, hogy miről van szó. Egy biztos, a senkiben sem bízni opció egy ökörség. -
én egyelőre a szüleimben, másokban nem -
az élet megtanította hogy senkiben nem szabad bízni csak saját magadba... -
Senkiben. -
ba32107 #22324 A helyesírásba is nyugodtan bele lehet kötni, és szoktam is :D -
Nem,én alapból válogatós vagyok kaja,pia téren.És aminek nem tetszik a szaga azt én már alapból nem iszom meg.
Colát meg már énsem iszok,mert annyi koffein van benne hogy fél liter után alig tudok nyelni és akár 2deci után is megfájdul a vesém vagy a májam. -
Egyenlőre csak a páromban. -
Szüleimben. -
xxxpaulxxx #22320 jajj szkáj megint magadból indulsz ki:D -
:D -
vagy sokat ittál
-
omg ezeket észre se vettem :D sőt ebben a hsz-ben még az x se tűnt fel :D
(lehet hogy nem olvastam? :D) -
helyesírásról is ugyanúgy tehet, én is rengeteget muszáLYoztam régen, de megtanultam h nem szabad.
(btw nekem is bassza a szemem, csak rákérdeztem :D) -
Fbn Lx #22315 BÜDÖSEBBEK
LÖTTYTŐL
BEÁLLÍTOTT
FÜGGŐKET
ezek alap szavak, erősebb nyelvtani érzék sem kell hozzá
Az x-ekről ne is beszéljük.
Sry, én is szoktam mondani, hogy csak a gyökerek kötnek bele a helyesírása, ha nincs érdemben válaszuk a témára. De ez sokadszorra már zavaró. -
helyesírásról nem tehet, az x-ezésről viszont igen