127612
-
Rundstedt17 #22393 Egykutya -
Rundstedt17 #22392 Nem iszom és egyáltalán mi értelme ott ücsörögve beszélgetni?2 nem is hallotam még olyan helyről -
Rundstedt17 #22391 A főgond az ilyen emberekkel hogy az egész életük az hogy ha kocsmázhatnak meg bulizhatnak.semmi egyéb nem érdekli ezeket csak az italozás,a buli és az orgiák.az ilyesfajta emberek majd tökéletes alapot adnak Magyarország jövöjéhez..erkölcsök nincsenek,nem számít semmi csak a szórakozás ami alatt perxe csak italozást vagy discot értenek meg a fogyasztás. -
ba32107 #22390 Ilyan fail -
ba32107 #22389 Vannak kultúrált, tiszta helyek is, ahol nem szabad dohányozni, és az emberek csendesen iszogatják a piájukat, és beszélgetnek. Ilyan helyre miért nem jársz? -
Rundstedt17 #22388 Jah csak ez itt Magyarország.2 már előzőleg írtam nem szeretem a büdös embereket a közelembe.azt meg pláne nem ha füstjével az én tüdömet is károsítja.A részeg barmokkal pedig nagy élmény egybefutni... -
Tudom, azért csak úgy kíváncsiság képpen megnéznék egy, az egész sg-re kiterjedő szavazást, hogy ki hogy van ezzel.
#22382: megértem. -
ba32107 #22386 Tudom, én csak általában nyögtem be, azért reagáltam rád mert te voltál az utolsó ezzel kapcsolatban. -
nézd meg mire válaszoltam -
nem. -
ba32107 #22383 Kocsmákat és diszkókat ne keverjük már...teljesen más a kettő. -
Nem ítélem el azt, aki eljár a haverjaival kocsmákba/presszókba/klubbokba/discokba, csak nem értem őt... Bár aki lenézi azokat, akik nem járnak el az előbb említett helyekre, azt csak sajnálni tudom. -
zritya #22381 Sok ember van "itt" aki eljár bulizni
-
Hát mert gondolom olyan helyekre szoktál járni, ahol mindenki szeret bulizni;) itt meg ugye rengeteg olyan ember van, akinek nincs ínyére a hétvégi bulizás:S -
igen így vok ezzel én is. -
Teljes mértékben egyetértek. Nem ítélem el, aki nem jár el a haverjaival kocsmákba/presszókba/klubbokba/discokba, csak nem értem őket... Bár aki lenézi azokat, akik eljárnak az előbb említett helyekre, azt csak sajnálni tudom. -
zotja #22377 olyan miért nincs hogy magamban bízzok ? :) -
Biztos nagy élmény, meg nagy kultúra, de engem hidegen hagy. :) Ettől függetlenül nem nézem le azt aki kocsmázik, mindenkinek a saját dolga, hogy milyen szórakozási lehetőségben leli örömét. -
igazábol ezzel a lenézéssel az életbe nem találkozok :D csak itt sg-n de hát evvan igazábol kajak leszarom :D -
zritya #22374 Ez így van mi baj van abban hogy az ember jól érzi magát de ez kB olyasmi mi mint a gazdag és a szegény ember..... 
-
ba32107 #22373 
-
Jó persze értem miről beszélsz. De ettől függetlenül nem egyszer tapasztaltam hogy egyes emberek lenézik azokat akik piálgatnak vagy esetleg dohányoznak , amiért szerintem egyeltalán nem kéne senkit hátrányba részesíteni. Ilyet hogy akinek van esze az nem jár kocsmába... pff... Gondoljatok már bele, Skóciába például hatalmas kulturája van a kocsmázásnak , vagy pl egy Német sörfesztivál elég nagy élményt tud nyujtani. -
akik arra nyomtak hogy senkiben.
és ők kitől várnak el (várhatnak) segítséget az életükben?
ez nem önzőség? -
Attól függ mit értünk szórakozás alatt. :) Lehet szórakozás valakinek egy kirándulás, vagy horgászás, sportolás, vagy bármi más. Szórakozni nem csak egy kocsmában, pubban, koncerten, diszkóban lehet. Nem feltétlen szerves része a szórakozásnak az alkohol. -
A szórakozás is az élet része úgy gondolom. Bár lehet hogy nem
-
Nem érted. Hol írtam hogy teljes élet = PC? Várjál, leírom még egyszer, hátha. Tehát, valaki tud szórakozás, dohányzás, ivás nélkül is teljes életet élni. Ugyanúgy megvannak a barátai, ugyanúgy van barátnője, hobbija, stb. -
Senkiben.
-
tudja = tud -
ok elfogadom hogy valakinek az ad örömöt hogy végig tolja a gta-t -.- van akinek meg az hogy sok barátja van és hétvégénte megihat velük 1-2 sört. -
Fbn Lx #22364 dasdas. -
Nem függ össze a kettő. Valaki tudja úgy is teljes életet élni, hogy nem jár el szórakozni, nem dohányzik, nem iszik. -
nem de már megfigyeltem itt egy-két ember véleményét úgy álltalába. és ő mindig offol mindent ha vmi szórakozásrol van szo. nem szereti a zenét koncertet piát kocsmát szinte semmit. Az emberek 99%-a szeret szórakozni és még ő néz le minket. na menjen már .. . -
extramagascsaj #22361 Barát(aim)ban. -
akinek van élete az jár szórakozni. -
Fbn Lx #22359 felesleges ennyire kielemezni a kérdést.
A kérdés lényege röviden: Kik azok, akikhez általában úgy állsz hozzá, hogy bízol bennük az éppen adott esetben. -
Fbn Lx #22358 Szüleimben.
Barát(aim)ban.
Páromban.
Senkiben.
-
senkiben -
DIESEL DOG #22356 Én csak a szüleimben bízok meg... Esetleg 1-2 barátom akiket már szinte egészen kisgyermek korom óta ismerek. -
btw attól antiszoc lesz hogy nem szeret kocsmába járni, mert büdös és sok a részeg fasz? -
Te amúgy hetero vagy?
Mert csak a puzyak írnak iksszel...
Tetvérem, barátok, család