127612
  • MR ME
    igen
    volt már h a szomszéd etette a kutyákat míg mi nyaraltunk, szal rájuk bíztuk a kulcsot igen
  • SzirmosSzisza
    Eddig akárhol laktam odaköszöntünk egymásnak és ennyi, tavalyi albérletben a szomszédok valami külföldiek voltak és péntekenként néha buliztak, de meg lehetett szokni. Kulcsot nem bíznék rájuk.
  • Fbn Lx
    a flamandokat kúrd picsán
  • milk4
    Részben, van pár tróger, hangos "elem" körülöttünk...

Alattunk lévő németek eleinte sokszor feljöttek napközben mert hangosak vagyunk. Egyik hétvégén átjöttek hozzánk 3-an vendégségben dél környékén. Ilyenkor ügye a nők nem szokták levinni a magassarkút, de nálunk majdnem mindenhol van szőnyeg. Kb. 20perc múlva evés közben beáll a fazon a 8-10éves gyerekével és elkezdi, hogy szegény gyereke nem tud aludni... 1-2 ilyen után leordítottam és szóltam, hogy zaklatás miatt rendőrt hívunk legközelebb.

Meg az ittlévő flamandok nem köszönnek mert nem vagyunk flamandok. Csak néznek mikor köszönsz.

A maradék szomszéddal meg csak köszönőviszonyban vagyunk.
  • Fbn Lx
    akár kétfejű gyíkemberek is lehetnek a szomszédaim, amennyit én tudok a létezésükről
    de nem is foglalkoztatnak
  • jazzy
    Nem, az egyikkel sose beszélek mert be vannak zárkózva, a másik meg lépcsőházban dohányzó bunkó paraszt.
  • Pluskast
    Meg úgy értelmetlen a második kérdés. Gyakorlatilag kétszer lett feltéve a kérdés, illetve csak az első kérdés A válasza esetén van értelme :)
  • Zoli007
    Hiányzik egy semleges opció.
  • HTS s3rg1nh00
    részben(pont a mellettünk lakó vén bálna a legszarabb,aki nem is lakik itt,jöttek is a bogarak nemrég,aztán persze letagadta h.tőle jönnének,közben meg hónapokig ide se tolja a képét,meg van egy alkoholista még a lépcsőházban,de nem kötekedős-ordibálós fajta,csak jobban berúg mint én és ez unszimpatikus :D)

nem igazán,annyira jóban csak egy családdal vagyunk h.oda merném adni nekik a kulcsot (4 emeletes panel 15 lakással)
  • SötétBarom
    100% valid.
  • SötétBarom
    Igen.

Nem. Nem lakom itt régóta. Muternál pl a szomszád néninek kb 15 éve van kulcsa a kéróhoz.
  • Sir Quno Jedi
    Én aztán tutira tapasztalatból beszélek. Tudnék mesélni. Számtalanszor meghurcolták a a családomat, sőt ENGEM is. Én nem csak úgy divatból gyűlölöm az embereket, hanem jól megalapozott okokból.
  • Dzsini
    SQJ a biztos pont a fórumon (vörös) állócsillag az égen :)
  • Sir Quno Jedi
    Rühellem a társasházakat, mindig mindenki baszogatja az embert (ok nélkül). Ott vannak a közös képviselők, akik mindent ellopnak, a közgyűlések, amik mocskolódásba fulladnak stb. Rühellem a házakat is, mert ott is buzgárkodnak a szomszédok, bár egy fokkal talán jobb.

Általában ahol emberek laknak, ott egy nagy rakás szart és káoszt ébresztenek, mert a bunkók aránya egyenletes. Ahol síri csend és hullaszag, ott nyugi van, de persze a rabolók és hasonló kedves elemek ott s megjelennek. Rohadjanak meg élve.

Aknakmező kéne, vagy erősen sugárszennyezett terület, az talán lelassítja őket.

Alapelvem, hogy ha én nem megyek hupákolni másokhoz, ők se tegyék nálam. DE EZ MA MÁR TÚL NAGY KÉRÉS.
  • benőmenő
    Elég sz@r a lakóközösség a lépcsőházban.
    Közös gyűlésekre senki nem jár, közös költséget úgy kell kikönyörögni némelyektől. Azért a köszönő viszony megvan mindenkivel, bár voltak már konfliktusok (éjjeli zene bömböltetés, az idióta a szélen lévő lakásnál is az alatta lévőre veri a port a szőnyegből, stb.).
    A szintünk elég csendes, mert a mellettünk lévő börtönben ül, a szembe szomszédok pedig rendes családnak néznek ki.
    Kulcsot azért nem bíznék senkire. A korábbi szembe szomszédunkra rábíztuk volna, de ők már jó ideje elköltöztek kertes házba.
  • Dzsini
    Lekopogom, eléggé rendbe van az egész lakóközösség (4 emeletes lakótelepi ház, 19 lakással). Kulcsot ránk már bíztak (olyan szomszéd, akivel édesanyám együtt dolgozott pár évtizeden át, én meg a lányukkal együtt nőttem fel, egykorúak vagyunk), rájuk én is bíznám minden további nélkül. Rajtuk kívül még pár szomszédra biztosan, azért mindenkit nem ismerek annyira.
  • videobaby
    részben igen, 1 van, aki részegen nagyszájúskodik. másnap le lehet tisztázni a dolgokat. rajta kívül a többire rábíznám, mert rendes emberek. volt példa rá, hogy pl, postát lerakni, virágot locoslni, szellőztetni átmentem, mikor elutaztak. ez visszafelé is érvényes.
  • tigeroo
    igen jóban vagyok velük, de van a felső szomszéd aki bömböl, ordibál, este 10-kor még csattog és odaveri a lábát. meg párszor elalszik a vén fasz a fürdőkádban miközben engedi a vizet és eláztat minket úgy évente 1x

a mellettem lévőkre rábíznám, volt már rá példa
  • clio1616v
    nem az a lényeg, hogy mit eszel, hanem hogy mivel tudsz egyensúlyban maradni
  • Sir Quno Jedi
    Semmi baj a gyorskajáldákkal. HA egészségesen akarsz étkezni, majd mindegyikben megteheted manapság, hála az egészségmániás idiótáknak. Ehetsz kertész salit, meg ihatsz ásványvizet, meg tömhetsz mellé szín grillezett csirkemellett, olaj nélkül stb. Megteheted. Van nekik, még ennél is egészségesebb szarjuk is van... DE ha te MÉGIS duplatriplahambit zabálsz quadraszósszal, az NEM AZ Ő HIBÁJUK, csakis a tiéd.

Szal. le lehet szállni a gyorskajáldákról.
  • Lacee86
    A többi gyorskajálda mivel jobb egészség szempontjából?
  • Sir Quno Jedi
    Olyan is aki többször is és mindet.
  • clio1616v
    van olyan ember, aki ezt a szart nézte? :D
  • clio1616v
    a burger kinget Franciaországban betiltották több éve már, nem véletlenül
  • clio1616v
    én strips menüt eszek általában ott, de a longer is ehető, a csípős íz alap nálam és a zsírtól mentes kaják
  • SzirmosSzisza
    Nagyon jó jelszó lehet, ha a teljes legénység hallja és még ki is van írva a képernyőre :D
  • Sir Quno Jedi
    És ezt csak úgy kitalálta nagyhirtelen, mer sietett. :D
  • BRAT
    Ó bazdmeg...
    A kód-erősséges kérdéshez de jó lett volna ez a videó :(
  • immovable
    Otthonról hozok. (Amit asszony pakol, van, hogy csak szendvics, van, hogy a tegnapi főtt étel). Kb. 3 óránként eszek így talán nem is ebéd, csak egy étkezés.

Szerintem 1000 forint alatt lehet.
  • dartonite
    Nem ebedelek.
  • SötétBarom
    Étterem többnyire. 1-2k-ból meg szoktam úszni.. Itthon nagyon ritkán kajálok, nem szokott lenni türelmem a főzéshez, illetve az azzal járó hülyeségekhez.. Amikor dolgozom, akkor meg főleg étteremben eszem, csak akkor ingyen van :D
  • Molnibalage
    Általában 1000 Ft alatt kijön desszerttel, de a szolgáltató egyre pofátlanabb árakkal jön... Volt már, hogy 2k volt, ott azért picit néztem...
  • BRAT
    Hozzátenném, hogy én a bőséges reggeli híve vagyok: Otthon: kávé, húsféle, zöldségek majonézzel mustárral, tejtermék pl sajt, vagy túró. Valami rostos vagy teljes kiörésű szar, hogy könnyű legyen a szar. Utána egy 2. kávé.
  • BRAT
    12:00-és 14:00 között nincs időm kajálni munkanapokon, így ebédelni nem szoktam.
  • SzirmosSzisza
    Van a közelben menza, diákmenü 670, van benne leves + főétel + 2dl üccsi.
  • Lacee86
    Most néztem Kfc honlapon, nem is lehet már kapni ezt a Rockot. Biztos gyorsan betiltották, mert sokan panaszkodtak. :D
  • Fbn Lx
    hát megközelítőleg sem egyezik az ízlésünk, számomra a burger king trash :-)
    már az alap sajtburgerük és sokkal gyengébb, mint a mekis, a többi szendvicsük sem az igazi
    kfc-ben meg ettem már sokszor, de ilyen rockot még nem, nem is hallottam róla
    ha már szendvics akkor grander, na az szendvics 10/10
  • Jim Morrison
    (kfc-ben strips, meg ezeket próbáld ki, ne egyből a szendviccsel kezdj^^ akkor esetleg longer, twister, ezek népszerűek, személyes kedvencem a mega pocket. Persze ahhoz, hogy jól lakj 2k+-t ott kell hagynod :/)
  • Lacee86
    Kfc-ben egyetlen egyszer voltam eddig, és valszeg utoljára. Gondoltam, megkóstolom az a nagyon reklámozott Rock szendvicset. Hát, elég szörnyű volt... Mekis sajtburgert nagyon néha (évi pár alkalom) még toltam régebben, de aztán vhogy elment tőle a kedvem. Mióta suliba járok Pestre (ez félévente 7 hétvége), a Burger Kingben szoktam ebédelni, ha fent vagyok, már csak azért is, mert rohadt kevés idő van kajálni. Sztem még a Burger a legnormálisabb gyorskajálda, a burgereik meg elég finomak. (Rodeo, Whooper, Csibeburger finomak, na meg a sima sajtburi is jobb mint a mekis)
  • Fbn Lx
    évi néhány alkalom azért befér a mekiben, de még mindig a sajtburgerük viszi a piacot
    azt valahogy nem tudom megunni, bár mostanában már kevésbé élvezem mint régen
    a kfc meg kifejezetten jó