127612
-
Hidegen hagy... -
Jó ötlet volt. -
igen. sokkal több szavazat érkezik mióta van ez a figyelmeztetős dolog, sőt még az ötletek is megszaporodtak -
ba32107 #22430 Hidegen hagy......az adminoknak mindenképp megjelenik :P
De szerintem nektek hasznos. -
-
Mert feleséged van.... -
ba32107 #22427 Nem, te azokról beszéltél, akik be mernek lépni egy olyan helyiségbe, ahol alkoholt szolgálnak fel. -
abban sem :D csak beszélni szoktam hozzá :D
"Aranyos, gyors, ugrik harap, szép" :D -
amúgy nincs is barátnőm :D -
amúgy mekkora a farkad mérete?
-
Kocsidban sem? xD -
hát attól függ milyen téren bízok meg... ha a faszom méretéről van szó valszeg nem mondja el senkinek de ha már kicsit más a téma van akkor senkiben... -
Barátnődben sem? Jó kapcsolat lehet. :) -
Minden bizonnyal nyugodt szívvel adnám neki oda a telefonom, hogy vigyázzon rá egy órára. :) -
én sosem bíztam senkiben... nem is fogok... -
igazad van, abban inkább meglehetne bízni:) -
akikben eddig megbíztam, elárultak, vagy kikerült, hogy nem szabad megbízni benne, és nem csak egyvalakivel jártam így sajnos. Több eset volt, jobb ha nem bízom meg senkiben. -
egy hajléktalanban 5 :DDD -
senkiben. :| -
Mert nem is jársz sehova, akkor meg mi a halálért csodálkozol, hogy még nem hallottál ilyen helyekről, ne általánosíts már könyörgöm. -
az rossz, ha nincs olyan ember korulotted akiben bízhatnal :\ -
Én már senkiben nem bízok. -
Az az alkoholista aki ha nem ihat/iszik pl. 1óráig alkoholt és ideges,aggresszív lesz.Mesélte a magyar tanárunk hogy az egyik tanár ilyen volt és néha óra közben ment ki inni.Elakarták küldeni ilyen rehabilitációs dologra,de még mielött megtörtént volna ez,az egyik hétvégén meghalt...sajnos. -
Én is részegre iszom magam ha bulizok, mégis normálisan dolgozok, tanulok, és ha hiszed ha nem, nem bűzlök az alkoholtól, inkább a cigifüsttől (passzív dohányos vagyok)
Szerinted a mai vezetők, igazgatók régen olyan életet éltek mint amilyet most te? Okos vagy. -
szüleimben... -
mi számít minimálisnak? és a köztes állapot? annyira szar vagy... -
Rundstedt17 #22407 Itt azokról volt szó akik részegre isszák magukat,illetve már méterekről bűzlik az alkoholtól.nem azokról akik minimális mennyiségben fogyasztanak -
Rundstedt17 #22406 Mondod te főfasz.ez a szinted -
o.O -
Igen, az ember bizonyara mocskos alkoholista lesz attol, hogyha nehany haverjaval megiszik 2-3 sort egy kocsmaban. Ki kene nyirni az osszes ilyet.
Miert altalanositasz? Termeszetesen tenyleg leteznek olyan emberek is, mint akiket leirtal, de azert naluk szelesebb spektrumu kozonseg jar kocsmaba. Azokat a helyeket en sem kedvelem, ahol a torzskozonseg lecsuszott alkoholistakbol all. Tudod, minden bogar rovar, de nem minden rovar bogar. -
akkor elég fura egy hely lehet ez a Nyíregyháza... -
Igazából van alapja Rundstedt véleményének is, csak eléggé sarkít, meg kicsit más a világról alkotott véleménye. :) Nekem is van ilyen ismerősöm, aki annyira maradi, annyira nem nyit az új felé, hogy globálisan ráhúz (általánosít) bizonyos dolgokra, emberekre, bizonyos jelzőket. Ami valójában nem is igaz, csak látott 10 ilyen embert, és azt hiszi, hogy akkor már minden hasonló érdeklődésű ember ilyen. "A főgond az ilyen emberekkel hogy az egész életük az hogy ha kocsmázhatnak meg bulizhatnak.semmi egyéb nem érdekli ezeket csak az italozás,a buli és az orgiák." Mintha a haveromat hallanám kb, általánosítás eléggé. Nem minden ember ilyen, idő után úgyis kinövik az emberek a bulizást, persze vannak olyan szórakozóhelyek ahova inkább az idősebb korosztály jár, de valószínű nem ér fel egy Black Sensation partyval, vagy egy Sziget fesztivállal.
Inkább ilyen retro bulik ezek már.
-
-
italozcsi, dixkócsi, bebaxcsi
mi jöhet még?
amőgy meg:
piercing topikban már elmondtam a véleményem, mégpedig az, hogy úgy ahogy vagy 1 nagy fasz vagy. -
-.asd_:DAS_SD:DS_:SDA_DS:ADS_DA:DS_A:DS_ADS:ADS de geci yot nevettem htx. -
Magyarország jövőjéhez bizonyára te is sokat hozzáteszel ezzel a szélsőséges gondolkozással... -
ba32107 #22397 Neked, aki az ilyen helyek 1 kilométeres körzetét is elkerüli, minden bizonnyal egykutya. -
Skóciában azért más egy pub, mint itthon egy kocsma... :D -
ba32107 #22395 Hát ezen jót röhögtem -
senkiben nem szabad bízni ezt tanuljátok meg...