127612
  • bardocz
    Nekem két nővérke leszólta az anyámat a csodadokinál,hogy maradjon már csendben mondjam el mi a bajom.Azt hitték,hogy már vagyok legalább 20 éves.A csodadokink visszakérdezett,hogy "foci közben?",miután mondtam,hogy kick-boxon valakinek belerúgtam a könyökébe.
  • Fbn Lx
    Igen.
    Tény.
    Ha nem vagy ismerős, ha nem fizetsz kellően sokat: leszarnak. Felírnak valamit, hogy bekussolj, mondanak valami diagnózist, aztán jöhet a következő.
    Vannak jó tapasztalataim orvosokkal, akik tényleg, jó modorúak, kedvesek voltak, pl. egy szájsebészem, ahova mentem amikor gyökere felett letörte az egyik hátsó fogamat egy balfasz fogorvosnő (mellesleg alig volt kép meg hang, majd beszartam).
    Bár való igaz, hogy velem igazán bunkó módon orvos még nem bánt. Van egy titkom!
    Anya ápolónő, és ha gond van vele megyek orvoshoz, lehetőleg ismerőseihez :DDD
  • LordVenom
    A legszebb szakma VOLT a világon. ;)
  • ba32107
    Nekem az egyik tanárom olyan, mint egy díjbirkozó

Bejön, megijedsz tőle, aztán elkezdi magyarázni a numerikus analízist :D
  • DJ RX7
    Leszámítva egyes orvosok modorát, semmi gond nem volt.

• bardocz
    Amikor a mandulámat vette egy az doktornéni,akkor direkt beszélt hozzám:D Két nagy vas lógott ki a számból,én meg próbáltam válaszolni:D Talán az egyetlen olyan dolog volt,ami normálisan lezajlott.A doktornéni marha jófej volt:) Az aszistens csávó meg egy kb két méter magas fickó volt,ki nem nézném belőle,hogy orvos,inkább valami harcművész:D Először kicsit meg is ijedtem,azt hittem csak ismerőse az orvosnak:D
  • ba32107
    A kedvencem, amikor a fogorvos a gyökérkezelés kellős közepén tartja megfelelőnek az időpontot a cseverészésre velem
  • GregSB
    "Igen, volt: kínos, kellemetlen, vagy vicces incidens."

Éppen arra vártam hogy megkaphassam az érzéstelenítő ínyekciómat a szájsebészeten, hogy ki tudják venni a rossz irányba növő bölcsesség fogamat íny alól. Képzelhetitek hogy nem voltam éppen lelkes :D Kb fal fehér voltam.

Erre jön ki az előttem lévő nő (akit szintén érzéstelenítettek, csak várni kell 5-10 percet szuri után) és látom hogy valami gáz van a jobb szemével. Nem tudott pislogni vele, össze-vissza könnyezett , be is vörösödött, csúnya látvány volt. Kérdeztük hogy mi van vele: érzéstelenítő ínyekciót kapott az ínyébe (amire én is vártam), és egy hajszáléren keresztül feljutott az érzéstelenítő a jobb szeméhez -> elzsibbasztotta a jobb szempilláját és ott az izmokat... Előfordul néha!

Ekkor szóltak hogy mehetek megkapni a szurit.

Nálam hál istennek nem volt semmi komplikáció, de képzelhetitek hogy be voltam sz*rva
  • fery02
    Ahhoz is társíthatjuk. Bár attól még ez az orvosnak kínos, nekem meg kellemetlen.
  • poppe
    a legszebb szakma a világon. lehet néha kontárok űzik, de akkor is...
  • LordVenom
    A magyar egészségügy,és a gyógyszerkartel a világ egyik legundorítóbb dolga. Szánalom mi folyik a világban.
  • Rockynhooo

találkoztam már egy két parasztal de hát ez van...
  • somdav95
    Ha nincs ismerős, akkor ez általába így szokott lenni...
  • chhaya #22620

Mintha nem is ember lennék, hanem csak egy két lábon járó megoldadnó probléma. :/
  • somdav95
    Van pár ismerős doki, aki szokott nekünk mesélni ilyen sztorikat. Szóval simán lehet igaz. Egyszer nagymamám ( már majd 70 éves) odament egy dokihoz, hogy nézze meg a papírt mielőtt apám odaért volna és bevitte volna ahhoz, akihez tényleg jöttek. Nagyanyám oda adott neki 10ezret, nem mondott semmi konkrétat, és elment. Mikor apám odaért, bevitte az ismerős dokihoz, és nagymamám nagyott nézett hogy "elloptak" tőle 10 ezret.
  • nandorb
    Igen, volt: hibás diagnózis, műhiba, hasonlók.
  • VRSDM
    hallottam egy jót. nem láttam szóval lehet hogy fék.

elfekvőben épp vinnék mamókánkat műtétre, aki egy 5e-t odanyom a doki kezébe... mire a dokikánk: " bocs mama, de már kávéztam " ...

na most ha ez megtörtént akkor hipergáz .
  • FZoleee
    a többség dönt, amúgy meg te is tudsz kérdést beküldeni, küldj be valami jobbat :)
  • kocsisgabor9999
    "Mit szoktál csinálni a WC-n?"
    22 3 Most komolyan, ez olyan érdekfeszítő kérdés lenne?
  • kocsisgabor9999
    Azt nem fogják megkérdezni szavazáson, hogy milyen szagút szartam?
  • Kicsikiraly
    Nem, minden egészségügyis rendes volt akivel eddig találkoztam.

Mivel eddig egyszer sem történt komolyabb baleset, így csak a háziorvosommal, és egyszer, mivel nem otthon voltam egy másik kerületi orvossal találkoztam mint egészségügyis, ők pedig rendesek voltak :D
  • bardocz
    Jah akkor van még a szokásos,suliba kell papír,hogy gerincferdülésem van,és utána írják meg a papírt gyógytesire.Azért,hogy az orvos megállapítsa,hogy gerincferdülésem van,amit évek óta tudok,vártam 2.5 órát.Idén már nem is megyek gyógytesire.
    Másik meg vérvétel,magamnak hamarabb levettem volna a vért,mint a két szerencsétlen vénkurva.Mondják,hogy feküdje le.Na mondom ilyen sem volt még,de oké.Beszúrja a tűt,és nem jön semmi,a másik nő rámfekszik(120kiló,szintén vénkrva),és elkezdi szorítani a karom.Semmi.Mondják üljek fel.Felülök,gyönyörűen folyik a vér bele a kis üvegbe,és mindenki örül.Utána két hétig fájt a karom azon a helyen,ahol vért vettek.Olyan,hogy magamnak kell elszorítanom a kezem,mert nincs az a szar cucc a rendelőben már meg se kottyan.
  • bardocz
    A világrekord az valami 14 mandulaműtét,annyiszor nőtt vissza a csókának:D
  • bardocz
    Utolsó soroddal teljes mértékben egyetértek.Anyám hamarabb megállapítja mi a bajom.
  • bardocz
    Vén kurva gyerekszemész(fehérvári úti sztk,gyerek részlegen,a vénkurva) a 2-3 dioptria helyett felírt ötöt.Szerencse,hogy megnézték a szemüvegbótban,a biztonság kedvéért.Ha bárki viszi a gyerekét valahova,meg se próbálja a vén ribancot,szemüvegboltokban is meg tudják nézni géppel,sokkal pontosabban.
  • poppe
    én akkor tanultam meg olvasni, mikor a mandulámat vették ki... már kívülről tudtam a tesz-vesz várost, de nem volt aki bejöjjön és felolvassa nekem, szal elintéztem magamnak :D
  • ba32107
    Erről jut eszembe, amikor nekem vették ki az orrmandulámat, bent tartottak egy éjszakát. Másnap reggel a sok torokmandulás gyerek mind szenvedett, én meg teli pofával kanalaztam a tejbegrízt :D
  • DJKonya
    nem ott....
  • DJKonya
    ja meg füzesgyarmaton voltam táborba(amúgy miskolci vagyok) és utolsó éjszaka darabokra törtem a bokám, jó a mentő bevitt békéscsabára a kórházba ahol másnap reggel meg is műtöttek, a lényeg az volt hogy a vérhígítót szinte mindig egy vörös bögyös adta hasamba és behajolt és én meg beláttam nagy cicijei közé:D Már attól féltem mikor megláttam hogy jön nehogy feláljon xD amúgy nagyon aranyos kis nővérke volt még beszélgettem is vele.

aztán volt még egyhetes kivizsgálásom akkor 1 hétig feküdtem kórházba és lett egy jó barátom, és utolsó nap az eggyik nővérnek írtunk szerelmes levelet(!) WC papírra(!) xD az lol volt, meg az eggyik csajnak is írtunk aki bent volt:)
  • milk41
    ...a hátsó bejáratodban?
  • somdav95
    De azért nem volt rossz, ugye?
  • Pepsi Twist
    hajaj :D
  • DJKonya
    Igen, volt: kínos, kellemetlen, vagy vicces incidens.---> volt nemrég hogy kivizsgálásra kellet mennem a kórházba, az volt a kínos hogy pont barátnőmmel voltam és teljesen pucérra kellet leöltöznöm, ráadásul egy nagyon csinos 23 év körüli szőke nővérke fogdosott.....
  • Pepsi Twist
    hát ha már így mondod :D

tényleg nem volt semmi az orvossal talán 1 de az kicsit poénos volt inkább hogy akart adni valami injekciót vagy a faszom tudja mit és lényegtelen kiesett a kezéből a fecskendő azt bele állt a cipőjébe XD

összenéztünk és láttam rajta hogy minnyár röhög :D:D:D:D

:ASD:ASD:ASD:AS

azt betolt 1 olyan szöveget hogy "őőőőőőő rendben van, látom nagyon ellenkezik hogy beadjam" :D:D:D

amúgy semmi extra nem volt, se lövöldözés se halál se megverés semmi...
  • somdav95
    Mandula kivétel tényleg szörnyű. Nem tudtam enni rendesen utána egy hétig... Meg mikor kaptam az injekciót a hátsómba a nővér annyira remegett hogy majdnem sírtam úgy mellé nyúlt :D
  • Fbn Lx
    én is k*rvára félek az orvosoktól. azért vagyok enyhén hipochonder :DD
    Vicces, hogy régi korban, tradicionális gyógyászatban az emberek szerették az orvosokat, szívesen mentek orvoshoz, most meg... kínzás az egész.
  • Fbn Lx

csak fájdalmas szar tapasztalataim voltak. amikor pl. az öklömből vettek vért,
    végig ordítottam, olyan 5 éves lehettem. Tartott egy percig, és kurvára fájt. nekem 5 percnek tűnt.
    mandulakivétel megint rémálom.

Ja, mondjuk volt vicces incidens, amikor megszúrta a talpam egy szög, és mentünk tetanuszra... miután beszúrta, eltelt vagy fél perc, és olyan masszív nevetés tört fel belőlem hirtelen, amit nem állított meg semmi. Még hazafelé menet is végig röhögtem a kocsiban, vagy negyedórán keresztül megállás nélkül, csak úgy a semmibe.
    Lehet eltévesztette az anyagot a doktornő :D
  • zsutyesz
    hát, ha azt vesszük, hogy rettegek az orvosoktól, akkor állandóan... :)
  • Dragooon #22595
    elsőre szavaztam

kb két éve bevittek kórházba vakbélgyulladás gyanújával. ugye mi szokott történni? jön a nővér, kérdez, vért vesz, oké.
    behívnak valahova, két nővér-szerűség van a teremben, egy fiatal és egy idősebb. fiatalé a feladat, hozza a tűt, lekezelik előtte a karomat. Már itt gyanús volt a dolog, a csajnak úgy remegett a keze, hogy rossz volt nézni :D
    aztán beszúrta a tűt és valami nem nagyon volt rendben, folyt végig a vérem a kezemen, csöpögött le a gatyámra. szóval jó volt :D
    szegény csajt úgy kellett onnan arrébb rakni, elég szarul érezte magát :]
  • Hegi90
    girhes vagyok mint egy giliszta, anyagcserém elég furcsa... bár ebben közrejátszik az is, hogy nem származok valami hízásra hajlamos családból :D