127612
-
semmi... gránátot nem szilveszterkor dobálok :D -
G_ArchAngel #22872 Teo
Igen en voltam, azota hetente van epilepszias rohama, nem tudjuk hosszabb ideig egyedul hagyni, mindig attol felunk, hogy egy roham az udvari lepcson kapja el, akkor 2 metert zuhan tehetetlenul...
-
Nem, sőt, ellenzem az egészet! -
én is neki adok igazat, az ilyen "embereket" változatos módszerekkel kell halálrakínozni 

(Y)(Y)(Y)
-
jah rendben, no offense:) -
Cat 02 #22868 Én se negatívan (o.o) mondtam h eltörte a kezet...
Tavaly nálunk egy kutya beszökött a kertbe petárdázás miatt, nem volt kellemes ... főleg néha megkergette a macskát :s -
a kutya nálunk is családtag.
ha a te gyerekedhez agy kistesódhoz hozzávágnának egy petárdát mit csinálnál? (azért "ferdítek" mert nemhiszem hogy nagy állatbarát lennél..) -
valahogy neki adok igazat. sok hülyegyerek kaján vigyorral élvezkedik azon hogy direkt kínozzák az állatokat. ilyeneknek adnék egy nagyon szép leckét az életről... -
Cat 02 #22865 Ha jól tudom ő volt az aki eltörte egy gyerek kezét mert kutyájához petárdát dobott :S -
semmi gránát dobálás petárdázás néven, semmi RPG mint tüzijáték? :O -
Pártatlan vagyok, nem érdekel, de nem is vagyok ellene. -
Pártatlan vagyok, nem érdekel, de nem is vagyok ellene. -
nem "hatalmas bunkóság" hanem bűncselekmény
csak sajnos az elkövető általában felszívódik, illetve te adott pillantaban nem az elkövető hajkurászásával töltöd az időd
mondon, a legduvább az volt, amikor babakocsiba dobta valamelyik idióta
a kisbaba maradandó károsodást sznvedett
mindig kifjezem nemtetszésemet ha valaki monitor mögül osztja a halált, de az ilyen embert addig ütném, amig mozog -
ba32107 #22860 Megfigyeltem, hogy akármilyen témáról van szó, a legtöbben rögtön a szélsőségekből kiindulva általánosítanak. Szóval hogy mindenki értse: a petárdázás lehet jó! Szilveszter este miért ne lehetne eldobni egy párat? Akkor mindenki fent van, mindenki ünnepel. Hangos? Akkor tiltsák be a trombitákat és a bőgőket is.
Természetesen a állatok alá dobálás, öreg néni szatyrába dobálás szerintem is hatalmas bunkóság. De én azt mondom, egy évben egyszer az is kibírhatja, akinek nem tetszik. Az állatokat meg be lehet engedni a házba. Mondjuk nincs kutyám, de a házban biztos nem zavarja annyira. -
szal kurvaanyját az összes petárdázónak, remélem egyszer megfizet nekik a sors/Isten -
Nem, sőt, ellenzem az egészet.
mi értelme van? a tüzijátékot megértem, mert szép meg voá meg stb, de a petárdázásba semmi jó nincs. van egy ilyen izé, amit meggyújtanak, eldobják, durran, rengeteg embert idegesít, és akkor aki eldobta annak hirtelen erekciója lesz vagy mi? -
kifjezetten fazsságnak tartom a petárdázást
sőt veszélyesnek
lásd babakocsiba dobás, vagy szerencsétlen állatok
a kutyám anno nem félt a zajoktól, nem félt a villámlástól, dörgéstől, egészen addig, mig tőle 1 méterre fel nem robbant egy petárda, azóta pánikba esik minden erősebb zajtól
nem tudom ki tette, nem láttam, mert természetesen a petárdázó urak ilyenkor mindig sunnyognak
-
Elkapná az elkövetőt, felvágná a hasfalát, belerakna vagy 200 darab meggyújtott petárdát, majd miután cafatokra robbant az illető a maradványait leöntené benzinnel és meggyújtaná, majd a helyet behintené sóval. Igazad van, tényeg, bocs hogy kétségbe vontalak
-
kocsisgabor9999 #22855 Sok petárdázó hülyegyerek... -
de értelmes ötletek jönnek ma
-
G_ArchAngel #22853 szerinted egy normalis ember, akinek serult meg petardarol kutyaja mit tenne? -
Én nem a petárdázást, mint haszontalan cselekvést vontam kétségbe, amikor azt mondtam, hogy beteg vagy, hanem amit utána írtál. Olvasd át még egyszer. Szerinted egy normális ember ilyet tenne? -
G_ArchAngel #22851 ha kifejted, hogy miert jo pertardazni (figyelem, nem tuzijatekrol van szo, amit egy helyrol, 30 percig lonek fel es vege, hanem agyatlan durrogtatasrol, mindenfele helyszinen), es ez kulonosen miert jo a normalis emberek (ugye ide a petardazok nem tartoznak) es az allatok szempontjabol, akkor talan kozos nevezore juthatunk...
varom ertelmes indokaid, amelyek elfogadasa reszemrol bocsanatkeres is lesz feled...
johetnek:
1....? -
neked meg a #22844-es kommented
-
G_ArchAngel #22849 azert az indokod felettebb ertelmes... -
inkább #22846 -
G_ArchAngel #22847 Vagy csak szimplan igazam van? -
már megint beteg vagy:( -
Utolsót ixeltem,de inkább azt mondanám,hosszú ideje kinőttem belőle. -
G_ArchAngel #22844 Nem, sőt, ellenzem az egészet!
Dugnam fel a sok kis beteg suttyo anuszaba es ugy kerdeznem meg: "jo erzes petardazni, kisfiu?"
Vagy beledugnam egy vodorbe a fejuket es melle dobnek 4-5 petardat.
Igaz milyen jo, ha a kutyam is kibirja a sokkal erzekenyebb hallasaval egyszer egy evben, akkor Te is kibirod, hulyegyerek...

-
Naná, alig várom.
-
egyetértek -
fasság az egész, engem kifejezetten idegesít, a kutyáimat mégjobban, nemtom mi a jó abban h baszott nagy zajt csapunk és hahaha most jót röhögtünk... -
cargame #22840 Kar h itt minden be van tiltva maganszemelynek :S Pedig 3 eve meg lehetett suppogtatni :D -
multkor megyek az aluljáróba jön a cigány hozzám tüzijáték? petárda, meglátja a rendőrököket, karácsonyfadíszek? xD -
nem csípom a hangod dolgokat, meg a kutyikat is sajnálom ilyenkor -
ba32107 #22837 Nem igazán érdekel a dolog, ettől függetlenül lehet eldobálok egyet kettőt.
De mivel megint nem legális, ezért nem fogok szerezni. Amikor lehetett venni, akkor vettem sokat. -
miskolc aluljáróból már nemtudok kimenni a petárdás gypsiktől :D
[petárdát, tüzijátékot, töltényt, dinamitot, géppisztolyt, nundzsakut, szamurájkardot vegyeneeeeeeeeek] - bár ez meg inkább a nyíregyházi piacon jellemző :D -
Pártatlan vagyok, nem érdekel, de nem is vagyok ellene. azért lehet hogy eldobok egy párat de inkább legális pirotechnikai cuccokat szoktam/fogok venni -
Nem igazán érdekel a dolog, ettől függetlenül lehet eldobálok egyet kettőt.
valaki úgyis hoz, abból majd dobálok :3