127612
  • Rockynhooo
    itt tudtam vna yopárat jelölni , alapbol a HAl a kedvencem meg a tengeri herkentyűk. De megeszek minden húst.. haverom nyáron olyan finom vaddisznó pörköltet csinált hogy csak nak. Szóval szerintem mindegyik hó ha jól van elkíszítve... bár a disznó nem a legfinomabb.
  • nandorb
    Disznó

• Mike at home
    nem mondtam volna
    nem elvtelenül megyek veled szemben
    egyébként meg nem mondtad, pontosan amaiatt, mert te az vagy aki vagy
    ilyen a személyiséged
    emiatt nem is csodálkoztam különösebben azon amit irtál
  • Mike at home
    hát de
    simán látszik, hogy félsz a nagytestü kutyáktól
  • Mike at home
    ez úgy rossz ahogy van
    több opciót kellene tudni választani

kedvenceim: borjú, lazac, csirke, pulyka, harcsa (kedveltségi sorrendben)
    amit nem eszem meg az a juh
  • MR ME
    a disznót inkább sertésnek írtam volna...
  • G_ArchAngel #22987
    Kedvenc halam az espada, avagy black scabbard - tobb, mint 300 fele elkeszitesi modja van, grillezett banannal ultra finom:-)

• VRSDM
    a marha? miért te netán vadtehenet szoktál enni? :C
  • VRSDM
    KACSA! :D
  • cement
    lol, elég hülyén van kategorizálva... a nyul az inkább vadhús szerintem, a marha meg mióta háziállat
  • cargame
    Sáska hús.
  • tigeroo
    halakat én utálom!

max. halászlé. de a halhúsokat nem állom.

akkor: levesben is utálom a húsokat.
    rántott karajt ha friss akkor megeszem

nagyon válogatós vagyok!:(
  • Dragooon #22981
    én nem is mondom, hogy nincs igazad, engem is egy kistermetű kutya harapott meg :]
    eddig ő volt az egyetlen, gyorsan le is kopogom.
    néha egy kicsit játszom a tűzzel :\
  • Dragooon #22980
    pulyka meg a csirke között vacilláltam egy keveset, de maradtam a pulykánál.
    négylábú állatok húsát nem igazán szeretem, max rántotthúsként
    halakból meg egyedül a tonhalat eszem D:

de majd kinövöm felnőttkoromra. vagy nem.
    madarak FTW!!!!
  • tigeroo
    csirkemell.

a vad húsokat nemnagyon szeretem, nekem túl furcsa ízük van. pedig apám hozza mindig hazafele a fácánt/nyulat:)
  • Molnibalage
    Minden ami nem extrám vad- vagy halhús. Igazi húsevő vagyok. :)
  • somdav95
    csirke, meg kacsaaa. Dehát nem lehetett töbet bejelölni
  • Pepsi Twist
    pulykamell filé? :)
  • bogyoka
    Csirkét imádom rántva
    Amúgy a többit is szeretem:))
  • Pepsi Twist
    hőhőőőő a libamáj is kurvajó :D húú bazdmeg xD ebben a kérdésben több opciót kéne megjelölni... csak a sok retardált bejelölne mondjuk 1 csirkét meg kacsát meg nem eszem húst
  • Szabi84
    nemtudom de a vadhús a legjobb, meg a libamáj, azt kértem karácsonyra 1 kilót:D
  • Pepsi Twist
    ez nem neked akart menni szabi84 xD viszont ez neked megy hogy az ember fél a kutyától akkkor elkezd izzadni illetve nem átlagos izzadságot bocsátki ami ugyan szinte észrevehetetlen mértékű izzadás de a kutya megérzi a spéci szagát :)
  • Pepsi Twist
    Egyéb háziállat húsa

A bárány mi a faszér nem lett feltüntetve? O.o
  • somdav95
    Olyan Fbn mint Rundstedt... Az életbe nem fogod meggyőzni semmiről..
  • Szabi84
    Igen megérzi. Aki fél pl. a kutyáktól, illatanyagokat bocsájt ki, amit saját maga nem érez, de a kutya már igen a szaglása miatt. Ezért jobb ha nem vagytok beszariak nagyobb az esély hogy nem harapja le a tökötöket.
  • Fbn Lx
    megint mellélőttél.
    Egyáltalán nem fosok a kutyáktól =)
  • Fbn Lx
    ha amellett kezdtem volna el kampányolni, hogy köcsög petárdások, zavarjátok a kutyákat, akkor is azt mondtad volna, hogy ilyen a hozzáállásom mindenhez. :)
    mindegy neked, csak leírhass azáltal, hogy nekem mindig ilyen meg olyan a hozzáállásom.
  • Vegas
    akkor nem is lehet levinni, sőt már most is alig akar lemenni mert már pattognak a gecik
  • Mike at home
    nem ezzel van a baj, hanem amikor délután aládobják
    mondjuk du. 4-5 felé
  • Mike at home
    jó, hát persze
    de a kis vakarcsok agresszivebbek akkor is :)
  • Vegas
    tavaly mi adtunk a kutyának nyugtatót, egész nap aludt tőle :D
  • Dragooon #22962
    szerencsére vannak kivételek :]
    hmhm1
    hmhm2
  • DJ Skyline
    állítólag a kutya érzi ha fél tőle az ember. nagypapám sosem szerette a kutyákat, szerintem tartott is tőlük kicsit. minden kutya megugatta, az összes. engem egy sem. jó mondjuk nem összehasonlítandó a kertes házi kutya a panelházi kutyával szerintem. pl a kertes házban tartott kutyák állandóan megugatnak, haverom hegyen lakik, és mikor vonulunk az utcán akkor az összes kutya ugat, mindegy hogy akkora mint egy gyufásdoboz, vagy nagyobb mint a kerítés. viszont a kóbor kutyák le sem szarnak minket, pedig ha most a rendszerinti a kutya tépi szét az embert elven gondolkoznánk, akkor már nem élnék. kicsit azért gyorsabban lépkedünk ilyenkor, mikor 4-5 db németjuhász méretű kutyát látunk úgy 50 méterre tőlünk. :D jó lehet itt ott hülyeséget mondtam, annyira nem vagyok kutyaszakértő
  • Mike at home
    ez is várható volt, elvégre ti mindig egyet szoktatok érteni
  • Mike at home
    rájöttem mi a te nagy bajod
    fosol a kutyáktól
  • Mike at home
    sőt, minél nagyobb termetü a kutya, annál békésebb
    a kis vakarcsok azok amik idegbetegek
  • Mike at home
    a mentális károsodás is károsodás
    az, hogy egy stramm kutyából betoji lesz, mert felrobbant mellette vmi fazs egy petárdát

egyébként mégsem vagyok rossz emberismerő, ilyen a hozzáállásod mindenhez
  • Kicsikiraly
    Igazad van, én is az egyik hsz végére oda akartam írni, hogy ez relatív, aztán valamiért mégsem tettem, helyére egy "no offense" ment. Akkor úgy mondom, hogy az én szemszögemből (és még sokakéból, nem mondom hogy ez a szempont lenne a legtöbb embert számláló, mivel fogalmam sincs) egy háziállat igenis lehet családtag. nem teljes jogú családtag, csak nagyjából annyira, amennyire egy örökbefogadott gyerek, vagy egy utólag beházasodott nevelőanyuka/apuka.

Aki a kutyájára kabátot ad, pulcsit, ékszereket, festi a haját, stb, az tényleg kutyabuziság. De a családba befogadás az ez előtt van, és nem utána. (megintcsak szerintem, relatív ez is)
  • bardocz
    Rokkerből miért kéne kinőni?
  • somdav95
    Te is egy érdekes figura vagy