127612
-
bár én úgy tudtam h pl Indiában isszák a tejet meg a tejterméket, mert ugye isteni állatból jön -> isteni ital/étel/egyéb. -
lehet h ők vannak többen, de a civilizált emberiség itt alakult ki (jó ez sem annyira igaz, de érted miről beszélek :D azért betegség nálunk, mert hozzánk képest mi vagyunk az alap. ők biztos nem tekintik annak :D) -
Flammius #23072 Ez nem igaz, pl. az angol vegetáriánus liga vezetője eszik tojást, és halat is... Amúgy egyes tesztek szerint az a legjobb étrend. Tejterméket pedig az emberiség nagyobbik része nem is ehet, hiszen csak az európaiak (és ennélfogva az amerikaiak) egy részében van meg az a gén, ami képessé teszi őket a laktóz felnőtt kori lebontására. A többiek a 'tejérzékenyek' az ő beleikben baktériumok végzik a lebontást kellemetlen mellékhatások kíséretében. Mondjuk ezt betegségnek tartani szerintem furcsa dolog, hiszen ők vannak többen:) -
Kimaradt a CSI,meg az NCIS azok azért elég népszerűek meg Gyilkos számok^^ -
ez nem ilyen egyszerű, sok fajtája van a nem húsevésnek. :)
barátom pl. azért nem eszik húst, mert fájnak tőle az ízületei. pedig nagyon szereti (szeretné). -
Marhát é sem bírom,hatalmas zsírdarabok,pfejj.Hal,rák,tintahal,csirke,pulyka,és hasonlóak jöhetnek nyugodtan.De ha a marhán nincsenek nagy zsírdarabok,akkor azt is megeszem:D -
ja, egyéb is kell, mert igazából akkor benyomhatom nyugodt szívvel a Knight Ridert. :D (old school, nem az új) -
igen, ide kéne még egyéb és nem nézek sorozatokat is. (vagy Smallville, és akkor nem kell egyéb
)
-
És akkor most jön képbe az hogy sok féle vega van..
-
Melyik a kedvenc sorozatod?
van minden, csak "Nem nézek sorozatokat" lehetőség nincs, miért?
na nem baj, majd lesz
-
a vega nem eszik tojást sem és tejterméket sem. a hús nem evésének nincs külön neve. -
Hymtozis #23063 Nekem osztálytársam vega, de semmibajom nincs vele, sőt senkinek. Nem eszik húst, mert nem szoktatták rá. Pár falatot egyes húsokból kibír, viszont ha rendesen eszi, akk utána visszajön. Lehet, h agyi alapon, de hát ha valaki nem eszi nevelésből, v nem ízlik neki, végülis mind a kettő agyi alapú.
Am én meg csak baromfit/szárnyast és tengeri/vizi húst eszek. Se vadat, se sertést, se marhát, semmi ilyet. Max évente 1x, 2x fordul elő. -
neB #23062 Nem mert 5 éves koromig mindent megettem de aztán történt valami amit nem tudok mi volt
-
Figyelj van olyan ember aki elél tésztán, csokin, pián, müzlin,kenyéren meg zöldségen
-
Felőlem lenyomhat, futni azt bírok
De nem vitatkozom.
-
ricsimaster #23059 A neveléseddel van a baj :) -
neB #23058 nem tudom hogy jön össze a fizikai munka és a hús de a te dolgod
Ismerek én vega férfit aki olyan izmos hogy fél kézzel lenyomna -
neB #23057 Most mégis miaszom van? Baj hogy nem eszem húst csak az ember aki azt eszik...
Mondom nem ÍZLIK sajnálom a nyelvemmel van a baj nem az agyammal... -
AZ ÖSSZES
jobb híján a halra nyomtam.
miért nem többopciós?!?! -
Elkell vinni fizikai munkára egy hónapra. Meg enne mindent
-
DIESEL DOG #23054 Igazából én bármelyik húst szívesen megeszem, de a legjobban a sertéshús ami nagyon bejön :) -
finnyáspicsa, csupán -
csikön -
Nem eszel húst,de nem vagy vega.Na ezt rakja össze valaki. -
Csirke nem rossz, de maga a sima sült csirke nekem túl száraz, a pulyka jobb akkormá. Amúgy rántott csirke meg ilyesmi jöhet.
Ja, amúgy sertést jelöltem be, az a kedvenc :) -
neB #23049 Nem eszem húst - na nem azért mert vega vagyok hanem mert rossz az ízük legalábbis a csirkének meg a sertésnek az
Marhát csak hamburgerben ettem (ha az hús...)
Halról nem tudom nem emlékszem rá -
Flammius #23048 Pulykamell, hal, vad. Kacsa-liba.. nem éppen a kedvenceim, és a marhát sem szeretem. De az abszolút kedvencem a csiga és a béka, csak sajnos ezek nagyon nehezen beszerezhetőek, és a mirelit verzió pedig ehetetlen belőlük, mert annyira íztelen, és vizes :( -
sertés
fuck yeah, nincs is ennél jobb
-
Amugy nem a csirke hanem a cstrike :D:D -
Csirke, vadhúsok, de inkább vad :) -
minden hús jöhet, de kedvencem a nyúl. -
... max régimódi. :D -
Na sikeresen töröltem, de a lényeg, hogy az eszem az nem hibás... :D -
Nem a csirke hanem a diszno a legjobb:D Az legalabb hizlal szt. -
Nem eszem húst: 3 140 találatból
Nem eszek húst: 1 300 találatból
-
tetanusz járvány, lol :D
Csirke hús ha nagyon kell választani amúgy sokfélét szeretek. -
pista89 #23037 Nem eszeK húst
-
szegeden halászcsárdában a ponty hallé kitűnő (meg a többi halétel itt)
-
Rundstedt17 #23035 Viszont a hazai halak undorító mellékízűek.... -
Rundstedt17 #23034 Bizony az nagyon jó:p