127612
  • Kicsikiraly
    bár én úgy tudtam h pl Indiában isszák a tejet meg a tejterméket, mert ugye isteni állatból jön -> isteni ital/étel/egyéb.
  • Kicsikiraly
    lehet h ők vannak többen, de a civilizált emberiség itt alakult ki (jó ez sem annyira igaz, de érted miről beszélek :D azért betegség nálunk, mert hozzánk képest mi vagyunk az alap. ők biztos nem tekintik annak :D)
  • Flammius
    Ez nem igaz, pl. az angol vegetáriánus liga vezetője eszik tojást, és halat is... Amúgy egyes tesztek szerint az a legjobb étrend. Tejterméket pedig az emberiség nagyobbik része nem is ehet, hiszen csak az európaiak (és ennélfogva az amerikaiak) egy részében van meg az a gén, ami képessé teszi őket a laktóz felnőtt kori lebontására. A többiek a 'tejérzékenyek' az ő beleikben baktériumok végzik a lebontást kellemetlen mellékhatások kíséretében. Mondjuk ezt betegségnek tartani szerintem furcsa dolog, hiszen ők vannak többen:)
  • Scottt
    Kimaradt a CSI,meg az NCIS azok azért elég népszerűek meg Gyilkos számok^^
  • chhaya #23070
    ez nem ilyen egyszerű, sok fajtája van a nem húsevésnek. :)
    barátom pl. azért nem eszik húst, mert fájnak tőle az ízületei. pedig nagyon szereti (szeretné).
  • bardocz
    Marhát é sem bírom,hatalmas zsírdarabok,pfejj.Hal,rák,tintahal,csirke,pulyka,és hasonlóak jöhetnek nyugodtan.De ha a marhán nincsenek nagy zsírdarabok,akkor azt is megeszem:D
  • DJ Skyline
    ja, egyéb is kell, mert igazából akkor benyomhatom nyugodt szívvel a Knight Ridert. :D (old school, nem az új)
  • Kicsikiraly
    igen, ide kéne még egyéb és nem nézek sorozatokat is. (vagy Smallville, és akkor nem kell egyéb )
  • somdav95
    És akkor most jön képbe az hogy sok féle vega van..
  • DJ Skyline
    Melyik a kedvenc sorozatod?

van minden, csak "Nem nézek sorozatokat" lehetőség nincs, miért? na nem baj, majd lesz
  • Kicsikiraly
    a vega nem eszik tojást sem és tejterméket sem. a hús nem evésének nincs külön neve.
  • Hymtozis
    Nekem osztálytársam vega, de semmibajom nincs vele, sőt senkinek. Nem eszik húst, mert nem szoktatták rá. Pár falatot egyes húsokból kibír, viszont ha rendesen eszi, akk utána visszajön. Lehet, h agyi alapon, de hát ha valaki nem eszi nevelésből, v nem ízlik neki, végülis mind a kettő agyi alapú.

Am én meg csak baromfit/szárnyast és tengeri/vizi húst eszek. Se vadat, se sertést, se marhát, semmi ilyet. Max évente 1x, 2x fordul elő.
  • neB
    Nem mert 5 éves koromig mindent megettem de aztán történt valami amit nem tudok mi volt
  • somdav95
    Figyelj van olyan ember aki elél tésztán, csokin, pián, müzlin,kenyéren meg zöldségen
  • somdav95
    Felőlem lenyomhat, futni azt bírok De nem vitatkozom.
  • ricsimaster
    A neveléseddel van a baj :)
  • neB
    nem tudom hogy jön össze a fizikai munka és a hús de a te dolgod
    Ismerek én vega férfit aki olyan izmos hogy fél kézzel lenyomna
  • neB
    Most mégis miaszom van? Baj hogy nem eszem húst csak az ember aki azt eszik...
    Mondom nem ÍZLIK sajnálom a nyelvemmel van a baj nem az agyammal...
  • chhaya #23056
    AZ ÖSSZES
    jobb híján a halra nyomtam.
    miért nem többopciós?!?!
  • somdav95
    Elkell vinni fizikai munkára egy hónapra. Meg enne mindent
  • DIESEL DOG #23054
    Igazából én bármelyik húst szívesen megeszem, de a legjobban a sertéshús ami nagyon bejön :)
  • sweech
    finnyáspicsa, csupán
  • NEOreg3
    csikön
  • bardocz
    Nem eszel húst,de nem vagy vega.Na ezt rakja össze valaki.
  • Bandee1987
    Csirke nem rossz, de maga a sima sült csirke nekem túl száraz, a pulyka jobb akkormá. Amúgy rántott csirke meg ilyesmi jöhet.
    Ja, amúgy sertést jelöltem be, az a kedvenc :)
  • neB
    Nem eszem húst - na nem azért mert vega vagyok hanem mert rossz az ízük legalábbis a csirkének meg a sertésnek az
    Marhát csak hamburgerben ettem (ha az hús...)
    Halról nem tudom nem emlékszem rá
  • Flammius
    Pulykamell, hal, vad. Kacsa-liba.. nem éppen a kedvenceim, és a marhát sem szeretem. De az abszolút kedvencem a csiga és a béka, csak sajnos ezek nagyon nehezen beszerezhetőek, és a mirelit verzió pedig ehetetlen belőlük, mert annyira íztelen, és vizes :(
  • kuci06
    sertés

fuck yeah, nincs is ennél jobb
  • gergobaby
    Amugy nem a csirke hanem a cstrike :D:D
  • gergobaby
    Csirke, vadhúsok, de inkább vad :)
  • miki36
    minden hús jöhet, de kedvencem a nyúl.
  • Ability
    ... max régimódi. :D
  • Ability
    Na sikeresen töröltem, de a lényeg, hogy az eszem az nem hibás... :D
  • nandorb
    Nem a csirke hanem a diszno a legjobb:D Az legalabb hizlal szt.
  • passatgt
    Nem eszem húst: 3 140 találatból
    Nem eszek húst: 1 300 találatból
  • Lullaby
    tetanusz járvány, lol :D

Csirke hús ha nagyon kell választani amúgy sokfélét szeretek.
  • pista89
    Nem eszeK húst

• Aquir
    szegeden halászcsárdában a ponty hallé kitűnő (meg a többi halétel itt)
  • Rundstedt17
    Viszont a hazai halak undorító mellékízűek....
  • Rundstedt17
    Bizony az nagyon jó:p