127612
-
DIESEL DOG #23193 MINDENKINEK KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET!!! -
Köszi! Viszont kívánom !!! -
hát ez fantasztikus :D
am viszont -
boldog karácsont minden kedves szavazónak :) hallgassátok csak. direkt autoplay :D
-
-
szívesen ölelgetnélek ^^ -
első, nekem fontos. -
nem szeretem. -
xxxpaulxxx #23185 Puszival nekem is vannak "ítéleteim"
Például egy olyan csajjal miért pusziszkodjak, akit nem is ismerek? Szerintem azt csak a hozzád közelebb álló emberkékkel kell csinálni... a fiú-fiú puszi annyira nem gáz, de amikor egy társaságon belül minden jó "barát" pusziszkodik egymással... akkor jön a hányás
Ölelni meg szívesen ölelek... azokat akiket szeretek:) -
Én se vagyok egy pusziszkdós,olyan értelmetlen. -
Nem szeretem, zavar.
-
Fbn Lx #23182 ez nagyon beteg :DDd -
ba32107 #23181 Így kell :D -
Fbn Lx #23180 én meg pont a puszi-puszit ellenzem. nem látom értelmét egymás arcára rácuppanásnak haverok között. még lány-fiú esetben is idegenkedek tőle, főleg, ha olyat látok, amikor azonos neműek puszizzák egymást.
az ölelést azt szeretem, de csak barátnővel kezdeményezem. De igazából megölelek szívesen minden lányt, mert az jó :0
fiút nem, az buzis :D -
Fbn Lx #23179 ez jó ez a videó :) -
extramagascsaj #23178 jaja
én is vhogy így vagyok
utálom,ha dumálnak és közben rácsap a combomra, vagy ráteszi a kezét a karomra miközben mesél vmit az illető... ne nyúlkáljon már...
családban sem vagyok oda érte...
puszi-puszi mikor egy baráttal találkozom...de nincs ölelkezés,meg tere-fere közben egymáshoz éregetés...nem szeretem...húzzanak ki az emberek az intim zónámból...ennyi :D
kezdeményezni én se sűrűn...max ittasan :D
-
nem tudom. -
ba32107 #23176 Én is így vagyok, utálom ha hozzámérnek. Különösen nem szeretem a "barátilag a válladra teszem a kezem miközben beszélek" témát. Még családon belül se nagyon szeretek ölelkezni. Viszont lánytól bármikor elviselem, és szeretem is :)
De kezdeményezni nem szoktam. -
rrrooollliii #23175 sheldon style -
DIESEL DOG #23174 Szerintem az ölelés a legjobb kifejező eszköze annak, hogy valakit mennyire szeretünk. Én kezdeményezni is szoktam... -
Igen, és kezdeményezni is szoktam.
Ritkán kezdeményezem,de szeretem ha ölelgetnek^^
-
boldog karácsonyt neked is -
csá te löttyett narancsbőrös popsi -
extramagascsaj #23170 majdnem röhögtem is rajta -
sztem csak 1 sima gorilla :D (viccel) -
extramagascsaj #23168 jóva'
vótmá! csúnya,rusnya,stb. (negatív jelzők tömkelege) vagyok...túl van már tárgyalva -.- -
az ölelés és az öleléssel valo fojtás között van külömbség ? én öleléssel fojtok :o -
Igen, és kezdeményezni is szoktam.
-
pista89 #23165 hozzád senki se érne :D -
extramagascsaj #23164 Nem szeretem, zavar.
Vannak emberek,akiknek ez a mániája. Egy barátom is állandóan ölelget,meg puszilgat...
Barátnőim is szoktak...ami néha jól esik...de én nem vagyok ilyen nagy ölelkezős...azt sem szeretem,ha vkivel beszélgetek és közben a nagy önkifejezés okán hozzámér magyarázás közben :/
Persze ha az ember párja öleli át...az más tészta. -
szar lehet :D -
az szar :) -
Szeretek ölelkezni :) -
nem ölelget engem senki -
Nem izgat túlzottam, de hagyom, hogy ölelgessenek. -
Vegas #23158 barátnő ok
meg max a két nagymama
-
Hagyom,de igazából nem érdekel. -
Azis ölelés...
A technika mindegy... -
én az asszonyt alapjáraton meg sem tudom ölelni :D mert alacsony sokkal alacsonyabb és akkor a sörmellemnél van a feje? hogy néz az ki? :D max felemelem azt úgy... de másképp nem megy -
leírást olvasd el :D családról és barátról/barátnőről van szó :D