127612
  • ba32107
  • bardocz
    2 sorral lejjebb meg mit írtál?Ott meg már leittasozod.De nekem tökmindegy...
  • Carlos
    Idézem magam:
    "Jószándékú vagyon és feltételezem, hogy a sprite-os üvegért nyúlt."

Juteszembe. Aki 130-al száguldozik 90-es tábla mellett az meg is érdemli.
    Ilyenkor a vétleneket sajnálom, aki megy 80-al és egy fasztarisznya belerongyol 160-al.
  • Vegas
    Gondoltam -.-
    A hererákot megkaptad?
    Boldog Karácsonyt neked is
  • bardocz
    Bazmeg de ostobák vagytok.Biztos alkoholért nyúlt le vezetés közben...Vagy ti még soha nem ittatok semmit út közben?Nem szokásom védeni pepsit,de ennyire ostobák nem lehettek.
  • DJKonya
    itt volt borsodba, két falu között, elég szar kátyús meg dobál össze vissza, és ha levan fagyva akkor életveszélyes
  • CUCLI
    én küldtem a zangyalkával
    boldog karácsonyt :D
  • Carlos
    Jószándékú vagyon és feltételezem, hogy a sprite-os üvegért nyúlt.
    Amúgy igaz. Bárcsak te mentél volna elöl. Bár én nem örültem volna ha meghalsz. Csak nyomorodj le, hogy ne tudj járni.
    Aztán majd elgondolkozol, hogy ittasan megéri-e vezetni.
    Amúgy én a helyszinen tarkólövéssel intézném el az ittasan vezetőket. Bárkit.

edit: nem neked, Pepsi-nek!
  • Vegas
    honna tudod? :-
  • CUCLI
    csak tüdőrákot a cigi miatt
  • kas123
    "csak elkezdtem inni és belassultam"
    bárcsak te menté volna elöl...
  • Vegas
    Nem kaptam ajándékot. :(
  • Pepsi Twist
    akkor éreztem hogy le kell hogy maradjak tőle... nem tudom miért igazából nem is éreztem csak elkezdtem inni és belassultam most ez valami áldás vagy csak véletlen egybeesés? és igazából rajtam múlik mert ha nem mentünk volna mint állat akkor lehet hogy túléli...
  • Szabi84
    Én egy két apróságot kaptam pl. könyvek meg egy jobb fajta inget, de ezekre már leadtam a drótot hogy jó lenne, a lényeg számomra a frankó vacsora és hogy együtt legyünk, még ha huzamosabb ideig nem is bírjuk elviselni egymást:D djkonyanak pedig kitartást
  • ba32107
    Látod baz hányszor mondtuk neked, hogy nem csak tőled függ, hogy nincs baleseted.....centiken múlhat az életed. És mindig írod, hogy így meg úgy száguldozol....nem értem, miért.
  • SHADOWEYES7
    merre volt a baleset?
  • Pepsi Twist
    gyilkos érzés
  • Pepsi Twist
    ha még akkor is rámászok tesómra akkor lehet én nem lennék itt...
  • Pepsi Twist
    igazából mi is hibásak voltunk ha a körülményeket nézzük tél volt hideg volt fagyott és mi az 5ös úton huzattuk 140-150el (90es tábla) egyenes szakasz kicsit lemaradtam tőle és a szembesávban közeledő kamion csak úgy átjött a mi sávunka... láttam hogy a tesóm fékezett dehát mit ér? kamion jött vagy 80al tesóm akkor olyan 130al mehetett bele frontálisan... gyakorlatilag az az autó megszűnt létezni... nekem sikerült megállni... a kamion sofőrje megúszta kisebb sérülésekkel...
  • Rockynhooo
    igen .. nem is tom milyen kezelésekre kellett hordani h megtanuljon járni újra stb.. szörnyű volt , de a lényeg h felépült :)
  • Carlos
    Esetleg valami vidámabb téma?
  • extramagascsaj
    de szemét alja egy "ember" volt az...nem elég,h a testét megsebezte a baleset,a lelkét is kicsinálta az tuti...
    erős,szívós csaj lehet,ha ezt végigcsinálta egyedül...
  • Rockynhooo
    Konya annyi tanácsot tudok adni hogy legyél mellette bármi történjék , rokonomnak is volt autobalesete , a barátjával jöttek haza pestről és ütköztek egy másik autoval a csávo szinte karcolásokkal meguszta viszont a rokonunk csaj intenzívre került és nagyon csunya sérüléseket szenvedett és a geci csávoja mikor meglátta otthagyta a gecibe hogy itt a vége a kapcsolatuknak.. aztá az orvosok is elmondták hogy ez nagyon sokban hátráltatni fogja a felépülését, de szerencsére végül teljesen rendbe jött. kitartás ;)
  • extramagascsaj
    iszonyatos érzés lehetett véginézned ezt

sokszor a tehetetlenség az ami a legjobban fáj az embernek
    a keresztapámat megölték...és a rendőrség semmit nem csinált a tettessel...mamám meg érted...szembe találkozott a fia gyilkosával az utcán...na ez milyen?
  • Pepsi Twist
    az volt a legrosszabb mikor mész mögötte és tehetetlenül nézed hogy morzsolja szét a kamion...
  • extramagascsaj
    Szóval még egyszer...jobbulást neki! Remélem teljesen rendbe jön...minél hamarabb!
    Tudom, hogy ez most így nagyon szarul hangzik...de öröm az ürömben,h legalább élve megúszta...
  • DJKonya
    köszönöm, és köszönöm mindenkinek

#23446 én volt az aki a Mérges lettem.-re szevazott, kössz szépen
  • kas123
    Sztem az aki nem örül az ajándéknak amit kapott, vagy netalántán mérges lett, egy nagy büdös tahó paraszt.
  • pyrohun #23445
    jó ok, sry, csak ezt a "fail"-t én amugy is utálom, de pláne ilyen komoly dolgokra.
  • Pepsi Twist
    és végig néztem hogy hal meg... mivel mögöttük mentem...
  • Pepsi Twist
    na az öv...
  • Pepsi Twist
    én úgy értettem (cask most) hogy sajnálatos... szted úgy nézek én ki aki nem érti az ilyet? testvérem autóbalesetben halt meg...
  • DJKonya
    az a majom keresztapja vezetett, mindig is gyorsan vezetett, 3-an ültek a kocsiba a keresztapja, barátnőm és a nagyannya, nagyannyának be volt csatolva az öve barátnőmnek és a keresztapjának nem volt, de a keresztapja mire kiértek a mentők meghalt, nemtudom mennyivel sodródtak az árokba de 100 fölött és kettőt pörögtek... mindig mondtam neki hogy csatolja be az övét, be is csatolta mindig, most miért nem?:(
  • pyrohun #23440
    baszki.. olvasd már el, milyen állapotban van szegény lány és akkor erre "FAIL" ? Ezt a szót általában ilyen hülye vicces képekre vagy videókra használják a neten, amikor valaki esik egy k*rvanagyot, vagy nem tudom.. De ez egy tök komoly dolog.
  • Pepsi Twist
    nem úgy értem... -.-'
  • pyrohun #23438
    miaz, hogy fail? bazmeg te tényleg ekkora bunkó vagy? Már ne haragudj...
  • Pepsi Twist
    FAIL

jobbulást neki :) (ezért van az én verdám becsövezve, biztos ami biztos)
    milyen körülmények között volt a baleset? 160al lecsúsztak? vagy ők vétlenek voltak?
  • SHADOWEYES7
    Jobbulást neki,és kitartást neked.
  • pyrohun #23435
    Én amikor elolvastam, akkor már több éve tudtam, hogy ez nem kamu. Én így élek és az esetek 99,99%-ában bejön. Úgy kell élni mintha az, amit el akarsz érni, már valóság lenne.
  • Kicsikiraly
    Te is olvastad a Titkot úgy érzem :)