127612
  • Darukezelő
    Te mit nem?
  • Benny04
    nekem hiányzik :-|
  • Dragooon #23553
    Nekem hiányzik.
  • Dragooon #23552
    engem a francia turisták nem szeretnek. :(
    egyszer volt olyan hogy jött egy pár, magyaráztak, kérdezgettek valamit franciául, amikor szóhoz jutottam remek angol tudásommal mondtam hogy nám beszélek franciául.
    magyaráztak tovább aztán szikrákat szóró szemekkel elmentek.
  • Molnibalage
    Szép a hó, de nem hiányzik. Más sem hiányzna, mint lapátolni. Mikor olvad meg tisza dzsuva minden. Persze a növényeknek elvileg hasznos.
  • NEOreg3
    utálom a havat
  • VRSDM
    ha lenne hó hiányozna, de az nem hiányzik hogy fél nap hó után két nap latyak következik. egyszer essen le 15centi, maradjon meg egész télen és nőjön nőjön aztán olvadjon el egyszer...
  • ba32107
    Erről van szó :D
  • extramagascsaj
    A hó kicsit, más nagyon hiányzik most.
  • 0Fritz0
    Annyira azért nem vészes. :)

• Adam II
    Nálunk pont annyi esett Szenteste, hogy ne kelljen ellapátolni csak elsöpreni de a házak teteje és a táj fehér lett azóta meg nem esett több és nem olvadt el.
  • SötétBarom
    És csapatnék egész nap, igen.. :D
  • bogyoka
    Nekem hiányzik.
    Ilyenkor olyan jó lenne, ha szép nagy pelyhekben esne a hó és szép fehér lenne minden:)
  • SötétBarom
    Ez tényleg így van, kéziféket nem illik ott behúzni :D Még jó, hogy nem kocsival megyek :D
  • szucsy89
    1hetet voltam Franciaországban én ilyen nem tapasztaltam...lehet csak jó helyen jártam de ott az emberek is normálisak és kedvesek voltak velem/velünk..

a hó meg igen, hiányzik, nálunk nincs hó:(
  • Szabi84
    Olaszoknál is így van saját szememmel láttam hogy hátrébb lökdösi az drága audival a még drágább mercit, de hát naluk így működik:D

Amúgy meg simán karácsonyoznék rövidnadrágban
  • FZoleee
    Havat akarok :c
  • somdav95
    De az a poén hogy ők rá se szarnak. Ezért minden kocsi megvan húzva... Nem is mertünk teremgarázson kívül máshol parkolni... :)
  • ba32107
    Állítólag ott úgy parkolnak az emberek, hogy nekimennek a többi autónak. Nevetséges :/

Amúgy persze, hogy hiányzik a hó. Tegnap reggel szállingózott, most meg süt a nap...
  • DJ Skyline
    igen :\
  • SötétBarom
    Jön.

Azé villogok ma, mer falun voltam és ott nincs net, és pár hszel lejebb ez volt a téma, gondoltam még elfér :)

Amúgy én voltam úgy 8 éve Niza-ban, Cannes-ban, Monacoban.. Életem egyik legjobb nyaralása volt :)
  • somdav95
    Szintén.. Egyszer voltam egy hetet a franciáknál, többet én oda nem szeretnék menni... Amilyen köcsög az összes... Autópályán rádhúzza a kormányt, a parkolóból nincs annyi türelme hogy kitolasson, inkább kitolja a másik kocsit a kereszteződésbe. Az egyetlen jó ami ott volt, az a török kajárda. Na meg az volt a legértelmesebb ember is...
  • G_ArchAngel #23533
    Attol fugg, hogy egyedul kuld el oda, vagy megy veled:-)
  • tigeroo
    öö jó?:P de tegnap előtt kelett villogni :Dd
  • Carlos
    Utálom franciaországot, utálom a francia nyelvet, de azért ha te szereted, akkor jó neked.
  • SötétBarom
    Kaptam egy 5 napos párizsi utat asszonypajtástól. Jó nekem vagy jó nekem? :D
  • G_ArchAngel #23529
    Evek ota nem lattam rendes havat...:-(
  • somdav95
    Itt gyönyörűen süt a nap, de -4 fok van. Legalább a hó esne már, ha meg fagyunk...
  • bardocz
    Persze hogy hiányzik.
  • Cat 02 #23526
    Mivel csak akkor lesz lanparty ha nem esik, ezért nem hiányzik :D
  • OrioN the S
    nem szeretem ,de most valamiert hianyzik..
  • tigeroo
    hiányzik. süt a nap. tiszta októberi idő van :/

pedig mentem volna a töltésre csúszni :P
  • Carlos
    Itt most is van hó.
    (egy pici)

Amúgy igen, hiányzik a nagy hó!
  • ba32107
    Hmm. Ezt lehet megrendelem.
  • kocsisgabor9999
    SOkat lehet belőle tanulni.
  • Ronny
    néekem is életem nagy filmje lett, pedig nem nagy kedvvel ültem be megnézni:)
  • kocsisgabor9999
    Könyv sokkal jobb. itt
  • ba32107
    Megtetszett a film, mi? :)
    Milyen a könyv? Jobb, mint a film? Engem is érdekelne, de neten nincs fent (könyvesboltba elmenni, áá, azt nem )
  • Bulykin
    nekem osztálytársam adott érettségi előtt étcsokit...azt hittem ott hányom össze a matekérettségimet
  • somdav95
    Ettől meg hapci rohamom lesz.. :D