127612
-
Akár énis mondhatnám, hogy profi vagyok, de nem mondom.
Értek a szoftverekhez, hardverekhez, programozok, routert is tudok konfigolni, tapasztalatom is van.
De azért láttam már olyat amivel nem tudtam mit kezdeni. És fogok is.
Ezért gyökér dolog azt mondani, hogy profi vagyok. Mert tudnék olyat mutatni az itteni "profiknak" (mégha ez is a munkája), hogy csak hümmög rá. -
Alapból azért nem kamu amit mondotok, mert rossz a kategória.
Ugyanis attól messze nem lesz profi valaki, hogy szét tudja szedni a gépet és a legtöbb felmerülő helyzetet megoldja. -
eh en nem kamuzok,de viszont programozni nemtudok -
Profi vagyok, minden helyzetet megoldok, szétszedem a gépet is, ha kell
-
Aki a profit jelölte be az kamuzik szerintem.
A számítógéppel kapcsolatban (ahogy mással se) nincs olyan, hogy profi.
A legjobbaknak is lehet olyat mutatni, hogy leesik az álla a meglepetéstől, hogy ilyen is van.
Erre is (mint minden egyébre) igaz a mondás, hogy a"a jó pap holtig tanul". -
Tapasztalt felhasználó vagyok, a mindennapi használatra tökéletes a tudásom
-
(ez a munkám) -
(Profi vagyok,<-ez kicsit egoista megnyílvánulás sztem) minden helyzetet megoldok(legtöbb esetben), szétszedem a gépet is, ha kell. -
Úgy hogy az Ati azért nemjó, mert az Nvidia lefizet mindenkit. Ezért van Nvidia-m xD -
No offense, csak poén, tényleg:
Hogy lehetsz pró ati kártyával?
-
hmmm legalább a hibaüzenetekkel...majdnem minddel elbánok...asszem..
Tapasztalataim szerint )) -
2.
pár dolgot/problémát megtudok csinálni/oldani amihez már rendszergazda kellene
de annyira pro nemvagyok -
én mint átlagon felüli pc használó.....
am 2. -
Az első kettő között. A hardware-ekhez elég jól értek, a szoftverekhez is, de a programozásban például már kevésbé vagyok otthon. -
Olyan nincs, aki minden helyzetet megold)
Mondjuk kérdés, mi számít megoldásnak: venni egy másik gépet? -
Pro vaok -
Első kettő között,de profinak nem mondom magam... -
rrrooollliii #23698 Mezei felhasználó vagyok, ha valami hibaüzenet jön, semmit nem tudok tenni -
Valahol az első kettő között, talán az elsőhöz közelebb, de nem mondanám magam profinak. -
Tapasztalt felhasználó vagyok, a mindennapi használatra tökéletes a tudásom :D
Valójában hülye vagyok a hardverrel kapcsolatos dolgokhoz, de azért erre nyomtam
-
Tapasztalt felhasználó vagyok, a mindennapi használatra tökéletes a tudásom.. meg vindózot tok telepíteni xd
meg alap szinten szét is szedem.. de csak pl ilyeneket tudok hogy bekötni egy új meghajtot vagy berakni + ramot :D -
Tapasztalt felhasználó vagyok, a mindennapi használatra tökéletes a tudásom
plusz pár hibát el tudok hárítani -
alt-f4-et 
-
Valahol a 3. és 4. között. Elég régóta van gépem,de nem nagyon törődök vele a netezésen kívül. Mindennapi használatra sem tökéletes a tudásom,viszont a hibaüzenetek nagyrészét meg tudom oldani...akkor mit nyomjak? :)) -
pista89 #23691 A legtöbb hibát el tudom hárítani, tudom mi megy a háttérben, de mélyebbre nem nyúlok bele -
neem nem úgy értem:)
elég profinak érzem magam sok dologban, de mindent nem oldok meg ugye...de a 3.meg azért nem jó mert a mindennapi használaton túl azért kicsit több tudásom van(mondjuk attól függ mit értünk mindennapi használatnak és a neten böngészést és e-mail küldéseket és nagyjából ennyit...) a 2.meg azért nem jó mert néha mélyebbre is belenyúlok:))))
szóval szarkérdés!!!!44444NÉGY
-
Jah... :)) -
az a 2. 
-
valahol az első és a 3.között -
G_ArchAngel #23686 Masodik, de szet is tudom szedni, neha ossze is rakom, de profi nem vagyok:-) -
Harmadik, de utána kapcsoltam, hogy a másodikra kellett volna nyomni... Na mindegy :D -
szarok bele...menjen azt jólvan xD -
A legtöbb hibát el tudom hárítani, tudom mi megy a háttérben, de mélyebbre nem nyúlok bele
-
én az elsőt arra is értettem, hogy elsőnek szavaztam :) -
Szintén. Egyedül a programozáshoz nem értek. Bár tanították. :D -
első. :) -
Várom...buli lesz ))) -
én haveromékhoz megyek, oa 3-4k lesz a beugró
igaz aztán már nem kell fizetni semmiért :) -
mikor lössz már új kérdös? natyon szorít az idő -

De looool! XD