127612
-
:) -
Rundstedt17 #23754 mondjuk azokat egyáltalán nem bírom akik gép mániákusok.... -
van egy pci kártyám, belerakom és kiírja mi a baja a gépnek-.-
előbb végeznék mint te:) -
amúgy attól függetlenül hogy megcsináltam 1000 gépet és minden ugyan az a baja volt szinte attól még fel tudok ismerni még 1000 féle hibát :) és itt ez a lényeg most nem az hogy pro vagy nem pro vagy akármi hanem az hogy behozzák a gépet és te 10 perc vagy 20 vagy akármennyi után megmondod hogy mi a baja... most akár ramról van szó akár nem lehet 1 durrant kondi (jó lehet látni a kondikat) de akármi más milyen baja van felismerem :) ha meg nem akkor a pofájához baszom hogy tönkre ment az egész
(vicc)
-
nem verem itt magam és elég sok féle problémával találkoztam... -
elsőre nyomtam de nem vagyok profi viszont ami adodik általában megoldom, és a gépet is szédszedem ha kell
-
A másodikra böktem. Profinak nem nevezném magam, de azért többnyire feltalálom magam. Az eddigi gépeimet többé-kevésbé én raktam össze, ha veszek valami új cuccot azt is én teszem be, ragacsos bill-t rétegeire szedem és kimosom, volt olyan ismim, akinek windows adminisztrátor jelszavát kellett feltörni, bios baszogatása sem probléma, ilyesmi.. Hálózatkonfigoláshoz viszont hülye vagyok.. -
Tudom. Nem is belédkötés volt!
Sry ha félreérthető voltam. -
Példának mondtam... -
Középiskola. LoLmá...
Nem ott tanulod meg a dolgokat. Meg nem is az egyetemen persze... -
Pfff...
Szánalom. Ha profi lennél, te is tudhatnád, hogy a szervizelés egy kissé repetitiv munka. Az esetek 90%-ban ugyanazok a hibák.
Kurva nehéz felismerni, hogy szar a ram vagy elégett a proci, esetleg kimozdult valamelyik kábel.
(Most nem a munkád becsmérlem, csak azért ne verd már annyira magad, hogy megszereltél 1000 gépet aminek a háromnegyede tökugyanaz a hiba volt) -
Voltam egy napot egy kezdő infós osztályba nemrég 10.be nyíltnapon ( ellógtam a suliból, mert megakartam nézni hogy mien a tanítás ott ) sajnos az van amit írsz. Mi segítettünk a kölyöknek... Roma gyerek meg folyton bekiabált és kérdezte hogy mivan.. -
infora pl olyanok kocka gecik mennek akik egész nap a gép előtt ülnek de lófaszt sem értenek a géphez csak azt hiszik... ezek általában kibuknak és a középsulis infos osztály ballagásra a létszm kb harmadára vagy negyedére csökken -
Rundstedt17 #23742 nah és ezt nem tanítják -
bejön a kiscsákó hogy nem megy a gépe... nem mondhatom neki hogy az esgén a szavazósba a "Tapasztalt felhasználó vagyok, a mindennapi használatra tökéletes a tudásom"-ra nyomtam ezért nem tudom megcsinálni :D
omg -
nekem ez a foglalkozásom :D muszáj hogy profi legyek vazze XD -
Fbn Lx #23739 mellesleg ha ez így van rangsorba írva, akkor a másodikat és a harmadikat megcserélném, mert a tapasztalt felhasználó, aki mindennapi használatra tökéletes, az mélyebbre is belenyúl. Az hosszú távon szükséges a mindennapi használathoz -
Fbn Lx #23738 Minél többet tud valaki, annál alacsonyabb szintre értékeli magát.
Szóval annál nagyobb teret lát a saját fejlődésnek, annál több dologról tudja, hogy még magasabb, és még annál is magasabb szinten áll a saját szintjénél.
Ezt nem azért mondom, mert annyira értek hozzá, hanem mert ez mindennel kapcsolatban így van.
Aki itt 1-től 4-ig terjedő skálán 4-est nyomott, az 2-est érdemel. -
volt olyan hogy haverom átjött mert vett egy USB egeret, azt mondja nem működik menjek már át nézzem meg. Átmegyek nézem mondom jó helyre dugta, aztán kiderült hogy az volt a baj hogy nem dugta be rendesen a csatlakozóba, kicsit bejjeb nyomtam, na látod? mostmár jó. És infó szakra jár..... -
A profi az túlzás de ez állt legközelebb a mostani tudásomhoz. :)
Belenyúlok ha kell a gépbe és bizonyos szinten értem is a dolgok működését de azért nem mindent. :) -
Első kettő között valahol. -
"hálózatot kiépíteni meg csak úgy tudok ha véletlenül sikerül"
Ezen hatalmasat nevettem! Köszi!
-
első és második között valahol
eddig nem nagyon volt olyan szoftveres probléma, amit ne tudtam volna megoldani (ha mégis, akkor ott a format C:
)
hardverileg meg elég segg vagyok, csak az alap dolgokkal vagyok tisztában, hálózatot kiépíteni meg csak úgy tudok ha véletlenül sikerül -
szieszáj #23732 mezei júzer vagyok, semmit sem tudok megoldani -
jó, akkor te vedd úgy hogy ott számok vannak a mondatok helyett.
-
jóvan ez így papa:) nekem bejön ez a kis példa + magyarázat.
aki bele akar kötni az úgyis bele fog.
-
hát az tényleg jobb lett volna :| -
ba32107 #23728 Na megint el kell mondanom, hogy próbáljatok ne a fogalmazáson fennakadni. Próbáltam arányosan elosztani a válaszokat, az erősségnek megfelelő lehetőségeket kitalálni. De legközelebb akkor így küldöm be:
Hogy értékelnéd a számítógép-tudásodat 1-4 skálán?
1
2
3
4 -
extramagascsaj #23727 húúú
itt az egyéb gomb jó lenne :D
"Tapasztalt felhasználó vagyok, a mindennapi használatra tökéletes a tudásom"
Ahhoz képest,h nő vagyok és nem tanultam szinte semmit...mindent csak autodidakta módon a gépekről,stb. ahhoz képest sok mindent megtanultam,úgy gondolom...de persze ez a "tudás" lófasz se...sok más amatőr szinten lévőéhez képest...
de azért alapvető felhasználói ismeretekkel azért rendelkezem, fogjuk rá,h nincs gondom... ha meg van...akkor kérdezek és megtanulom :P :_D -
Rundstedt17 #23726 ami azt jelenti tudom használni gépet és minimális hiba megoldó képességgel rendelkezem,amúgy rohadtul nem értek többhöz,meg nem is érdekel. -
Rundstedt17 #23725 Tapasztalt felhasználó vagyok, a mindennapi használatra tökéletes a tudásom
-
G_ArchAngel #23724 Nem baj, tobb csaj marad a normalis embereknek:-))) -
pista89 #23723 "Nácigeci: 卍 " -
szervizes vagyok :D -
Erre gondoltam én is amikor szót emeltem a kategória ellen. -
2. és 3. között,de a 3.-ra nyomtam.Biztos össze tudnék legózni egy gépet,meg tudom mit hova dugjak,de pl a kábelekkel lehet elvéreznék.De az oldalát lazáűn leszedem,hogy portalanítsam:D Meg össze tudok válogatni úgy alkatrészeket,hogy ne ddr ramot próbáljak meg beletudni ddr2-es foglalatba,meg 754-es foglalatba nem fogok beleerőszakolni egy 775-ös foglalatosprocit. -
Cat 02 #23719 Alap gondokkal elbírok, de pl szétszedni/összerakni nem tudnám ... -
Itt most szerintem nem arról van szó, hogy hány phd-s informatikus van itt.
Hanem a mezei userek (akiknek nem hivatásuk a számítástechnika) otthoni körülmények között mennyire értenek a gépükhöz. -
szurop #23717 Profi vagyok, minden helyzetet megoldok, szétszedem a gépet is, ha kell
Ez még nem lenne nagy kunszt, de össze is rakom. :D -
De sok itt a rendszergazda...