127612
  • Pepsi Twist
    és ebből következik hogy a motorosok sírnak hogy az autósok nem figyelnek rájuk... ha figyelek is észrevehetetlen mivel 150el előz és 50el megyek elnézek a tükörbe semmi tekerem a kormányt elnézek tükör és máris matrica a motoros az autómon
  • solo
    Nah, erről juteszembe.
    Tavasszal, szezonkezdetkor kimegyek hajógyárira , megnézem hogy megy a talicskád :]
  • Pepsi Twist
    xD
  • Pepsi Twist
    jó... a szabályok azért vannak hogy legyen mit megszegni, de akkor se a motoros se az autós ne legyen felháborodva ha baja lesz... illetve ne csodálkozzon rajta...
  • DJ Skyline
    tényleg, rég volt már közlekedéses kérdés, na mindjárt keresek valamit az újévre. Rundstedt17, és Fbn Lx minjárt megtalál pár szép szóval :D
  • DJ Skyline
    mondod te, miközben itt sorolod nap mint nap hogy miket művelsz az utakon. :D szerintem a fél kresz könyvet átfogalmaztad a saját szájízed szerint :_SAD
  • Pepsi Twist
    és má nemazé neked jó hogy évente 1x összetörnek a gecibe?
  • Pepsi Twist
    gyere a 4 kerekűek clubjába :) állj át a sötét oldalra! péntek este pesten a hajógyárin vagy szeged Kereskedő Köz
  • Pepsi Twist
    az amit elkövetsz szabály sértés azzal hogy középen végig mész... vagy valami hasonló
  • REPS0L
    a baleset a motor velejárója, piros lámpánál szar dolog hátul állni, ugye?
  • Pepsi Twist
    ha nem motoroznál akkor nem lenne ilyen bajod... ha az autóban ültél volna akkor karcolás nélkül megúsztad volna...
  • REPS0L
    haggyukmá-.-
  • cicai
    :D
  • Pepsi Twist
    kell neked motorozni... -.-
  • Pepsi Twist
    ja
  • chhaya #23820
    Harmadik.
    Hardverhez nem értek, nekem nem is kell. :D
    Ha nemtom megoldani problémát, van egy kocka bátyám, aki szétkapja a gépet. És nem nyírja ki. :D
  • solo
    Tess.Nemszép:(
  • passatgt
    lehetne kérdés milyen baleseted volt
  • solo
    Én is Így vagyok :)
    Bár, nekem van, de csak robogó: S
    Majd most nyáron lesz valami :)

Mutter barátja aszonnya nemvehetek MITO-t xD
  • REPS0L
    2hete műtöttek megint, amig nincs motorom, addig szarul vagyok (:
  • solo
    Télleg, jobban vagy már mióta msn en dumáltunk?
  • solo
    Ültetőrugó Vento ba?
  • solo
    Olyan is volt xD
    Szétszedtem egy régi szar tápot, és leszedtem róla 1-2 dolgot...Azokkal baszakodtam, közben az alaplapot ami a táp ban van lelöktem véletlen, és pont a 12v os motor aksira esett xD
  • solo
    Hzh...Az nekem is volt...
    Gokartvázat alakÍtottam 1-2 helyen, és a 3 mili vastag vágókorong felrobbent, mert kicsit erősen nyomtam meg: S

Dobbant egyet a szÍvem: D
    De szemüveg szerencsére volt rajtam :)
  • REPS0L
    nekem nyilt törésem volt.

nagyon ON témánál vagyunk
  • Pepsi Twist
    pff lol omg
  • Pepsi Twist
    pff lol
  • Pepsi Twist
    pff
  • tigeroo
    én olyat ismerek aki a romet póni benzintankját akarta meghegeszteni...kicsit megijedt a robbanástól:D
  • passatgt
    én baltával vágtam már le az ujjam-.-
  • SötétBarom
    Nekem ugyan nem, de ismerek olyat akinek igen. Szerencséje volt, hogy szilánkokra szakadt, és csak kicsit vagdosta össze az arcát :S
  • Pepsi Twist
    nekem meg autórugó is pattan az arcomba :D beleraktam az összenyomóba és valahogy kipattant belőle mikor raktam volna be és szépen az arcomba vágódott -.-

és az arcodba a flex korong robbant? nebasszá fel 1ik ismerősömnek is de neki a hasába azóta 1 30 centis varrat van a hasán
  • somdav95
    Gépház meg lábbal, elromlik, behorpad....
  • SötétBarom
    Kevésbé kellemetlen, mint a flex -.-
  • BB7
    Nem tudom, szerintem rossz helyre lettek a kábelek visszadugva! [Megjegyezném, régi gépről van szó, fiatal voltam, és akkoriban egyszerűbb volt elrontani egy gépet (Összes kábel dugható volt szinte BÁRHOVA! XD)]
  • Pepsi Twist
    nekem 1x 1 kondi robbant a pofámba XD
  • passatgt
    a proci füsttel megy, ha elromlik, kijön belőle

hát ezt se tudtátok?:/
  • somdav95
    Asserossz.. :D
  • SötétBarom
    Ramot akár ki is cserélheti egy csésze teára :]
  • somdav95
    Beleraksz egy kicsivel nagyobb ram-ot és megvan oldva. Tudom tapasztalat, láttam, uncsim csinálta xD