127612
-
Volt jó is rossz is. -
volt jó is rossz is, meg a nagyon rossz év között valahol. több volt a rossz mint a jó sajnos -
ba32107 #23993 Év eleje körül találkoztam az amerikai rokonaimmal - jó.
Nyaralásom alatt végig beteg voltam - szar.
Nyár többi része - szar.
Suli folyamatosan - szar.
Karácsony - szó-szó.
Szilveszter - eddig szar (foggyulladásom van......bedagadt pofával bulizni, anitbiotikumra inni nem kellemes) -
pista89 #23992 Volt jó is rossz is.
-
nem emlékszek semmire, szal biztos izgi volt -
Volt jó is rossz is
januártól - áprilisig szarvolt
áprilistól - augusztus végéig nagyonjóvolt
augusztus végétől - év végéig szarvolt -
Volt jó is rossz is. A jót magamnak köszönhetem, a rosszat meg... -
ez egy fostalicska szar év volt :\ -
dx #23987 Volt jó is rossz is bár rosszból több jutott. -
DIESEL DOG #23986 MINDENKINEK SIKEREKBEN GAZDAG ÉS NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK! -
összességében jobb volt mint a tavalyi. elégedett vagyok -
Volt jó is rossz is. -
Volt jó is rossz is.
De igazábol nem nagyon tudok értékelni egy évet... Ami fontos volt talán: Sikeres érettségi, ballagás, frankó nyaralás haverokkal, Sastre Tourt nyert, Spanyolok EB-t nyertek , nyári mulatások haverokkal, meg a karácsony is yol telt. -
is-is. -
DIESEL DOG #23981 Volt jó is, rossz is... -
Elégedett vagyok.
-
Volt jó is rossz is.
-
Volt jó is rossz is. -
extramagascsaj #23977 Volt jó is rossz is -
jobb volt mint tavaly. vagyis elégedett vagyok :) -
Nem, nagyon rossz év volt ez.
-
ba32107 #23974 Volt jó is rossz is.
Rosszra emlékszem, jóra nem nagyon... -
ba32107 #23973 Akkor biztos nem léteznek meleg matematikusok, mérnökök sem. -
Fbn Lx #23972 akkor én buzi vagyok, mert egy teszt szerint mindkét agyféltekémet egyenlő mértékben használom.
-
hermafrodita -
Neme: ismeretlen -
fakenick85 #23969 a hetero nők erőssége a verbalitás. a hetero férfiak erőssége a térlátás. a melegeknél nemtől függetlenül fel van cserélve. egy leszbi térlátása erősebb a hetero nőkénél viszont a verbális készsége gyengébb, férfiaknál a verbalitás dominál. minden meleg embernél van egy olyan agyi rész ami fejletlen vagy teljesen elhalt míg a heteroknál igen aktív. a hetero férfiakra a bal agyfélteke dominanciája jellemző ezzel szemben a meleg férfiaknál a két agyfélteke működése sokkal egyenrangúbb illetve az agyféltekéket összekötő kérges test sokkal több idegrostot tartalmaz aminek hatására a melegek agya aktívabb, ezzel magyarázzák a művészek közötti magas homoszexuális arányt -
fakenick85 #23968 sokan vannak a művészek között akik álhomokosok mert azt hiszik így jobban érvényesülnek de attól még nem lesz valaki meleg csak mert eljátsza ezt a szerepet szexuálisan nem lesz más az orientációja -
ba32107 #23967 Mi az hogy teljesen más az agyfelépítése? Netán nem tud beszélni, vagy ilyesmi? -.- -
DIESEL DOG #23966 Szerintem vannak olyan személyek akik divatból lesznek homoszexuálisak. Manapság az ilyenen nem lepődök meg... lásd anno a ValóVilág című műsorban a Kismocsok meg a Rita... -
fakenick85 #23965 normál kerékvágás? ilyen nincs, mindig is voltak melegek. divatból valaki buzi? talán, biztos vannak idióták. egy __TÉNYLEG__ homokos férfi agyfelépítése teljesen más mint a heteroké ez csak genetika nem arról szól hogy poén buzinak lenni egy igazi buzi nem színleli nem tudja irányítani saját vágyait. ez mindenkinél veleszületett tulajdonság ki is mutatták egy mutált gén jelenlétét -
alreg
-
akkor most mivagye? -
:) -
De transzvesztita vagy, ezért biszex vagy... :) -
Ha lány lennék, leszbi lennék!
Ha meg fiú lennék, akkor meleg.
-
xxxpaulxxx #23959 A homokos fiúknál még mindig jobbak... Talán a lányok ezt ugyan így gondolják fordítva:P
Egyébként valamilyen szinten természetellenesnek tartom. -
Rundstedt17 #23958 Ebben egyetértek
-
Sajnos időről időre jön egy divathullám amiben hatására divat Leszbinek vagy hominak lenni.
Szerencsére amikor lecseng vissza áll minden a normális kerékvágásba.
Csak egy kiegyensújozott kapcsolat kéne ezeknek az embereknek a másik nem képviselőivel és akkor majdnem nullára redukálódna a számuk. -
ti melyiket jelöltétek????:D