127612
  • redbull0304
    Mi köze az ivásnak a menő dolgokhoz? Azért iszik az ember, hogy jól érezze magát és ezért is rúg be!
  • Fbn Lx
    "én azt hittem hogy olyan társaság, ahol bírják a piát"
    -tévedtél. viszlát.

ennyi-.-
    ás akkor nem ő a kretén fasz, hanem én vagyok a zantiszociális.
  • LordVenom
    Valójában éppen ez a baj a bebaszással,hogy a kis tízenéves csecsemők divatból, menősködésből részegednek le. Én évente 7-8 alkalommal iszok,de akkor szép mennyiséget. A lényeg,hogy azért iszok,mert ott éppen olyan a hangulat,de mindig mértékkel. A jókedv szintentartásáig. Nem ítélem el azt aki nem iszik egy kortyot sem,sőt.
    Végeredményben szerintem az a lúzer,aki szerint lúzerség a józanabb, kultúráltabb szórakozás.
  • DJKonya
    az
  • Hegi90
    én sem értem hogy miért menő az aki kurvára bebaszik :o. Najó vannak olyan társaságok, ahol "nem vagy belevaló férfi" ha nem iszol, meg mondják hogy "én azt hittem hogy olyan társaság, ahol bírják a piát", de ezek is általában tipikus rábeszélések, hogy idd le magad te is, mer menő. De hogy ezzel miért kell büszkélkedni az osztályban/buszon/msnes kiírásban, stb... azt nemértem. :o
  • 89
    bajuszos cigánylányok xD
  • VRSDM
    hármaska. atomjó volt :]
  • DJKonya
    én hogyha tehetném én Spanyolországba mennék szilveszterezni. Ott nagyon jó hangulat van a bulikon meg sokkal másabbak az emberek nameg milyen csajok vannak spanyolba, volt egyszer hogy ismerősömmel vltam kint kamionnal Madridba és ki kellet venni a pihenő időt és pont az este volt a
    Día de la Comunidad Madrid (Madrid napja) valami hihetetlen milyen ünnep volt még kint a külvárosba is ahol parkoltunk. Eszméletlen volt
  • milk41
    Magyarországon énsem szeretek bulizni,de pl. itt Belgiumban EU suli évégi bulikat imádom.(Csak a norvég,svéd csajok miatt:PP) Lényeg,hogy megkell találni mindenkinek a saját igényének megfelelő társaságot.(Mo-n nehéz,mindenki csak PIA,PIA utána "óóóó,de szarul vok,soha többet nem iszok",másnap pedig MSN-en személyes üzenetben:"Holnap is megyünk a DOKK-ba jól beb@szn!?")
  • NEOreg3
    idéznék valahonnan:

"Ez tipikusan az amikor más emberek elvárják az embertõl, hogy elmenjen valahova mert ha nem megy sehova akkor vagy lelúzerezik vagy sajnálják milyen magányos mert képtelenek arra a lehetõségre gondolni, hogy van olyan aki otthon akar ücsörögni Szilveszterkor mert marhára nincs kedve a sok Karácsonyi piálás, kajálás után még többet piálni és kajálni valami szar örjöngõ zenére és kotta részegen próbál ébren maradni éjfélig mert így szokás.
    Persze amiatt, hogy baszogatják/sajnálják az aki nem megy el sehova is rosszul érzi magát mert úgy érzi, hogy el kellet volna mennie valahová még akkor is ha tudja ott sem érezné jól magát."
  • redbull0304
    Épp ezt írtam le előbb... Hogy nem csak a két véglet létezik!!!! Azaz nem csak otthon ülni lehet vagy részegen őrjöngeni, hanem kulturáltan és normális keretek között is lehet szórakozni...
  • passatgt
    a baráti összejöveteles dologgal egyetértek, meg a rokonos résszel is:)
  • Fbn Lx
    az agyszétcsapás köszönőviszonyban sincs a normális keretekkel.

én normális keretek közt ünneplek, pl.
    Barátnővel, családdal.
  • Shifter
    most csak én látom baromságnak azt amit írt?
  • Fbn Lx
    10 év múlva visszaolvasod, röhögni fogsz a postodon.
  • redbull0304
  • redbull0304
    Agyszétcsapásban normális keretek között nem lehet ünnepelni? Nem csak a két véglet létezik!
  • 89
    Mekkora antiszoc írta már ezt a szart
  • redbull0304
    Röviden, hogy szar az élet, sír végig és hülyeségeket beszél! El kéne gondolkodni a cikk írójának, hogy talán benne vagy a HIBA, nem a ünnepekbe és a Szilveszterbe!!!
  • Fbn Lx
    szerintem sincs, de közelebb áll az igazsághoz mint az, aki az agyszétcsapásban hisz.
  • redbull0304
    Kurvára nincs igaza...
  • milk41
    Nem értettem meg a lényeget...
  • Met
    egyszer le is estem a létráról lol
  • nandorb
    ien az elet.
  • NEOreg3
    és még válogatsz is:O
  • sweech
    off?

érdemes elolvasni, mert kurvára igaza van :)
  • Csuhai G
    Haverom szobáját festettük..
    Először szétfröcskölődött a fal vörösborral (az általam kreált bornyitó eszköz nem volt tökéletes), éjfélkor kirobbant rá a pezsgő is.. a hajszárítózás nem segített, tehát részegen nekiálltunk festeni (egyszer le is estem a létráról), mert a srác eléggé parázott a másnap hazatérő szülei reakciója miatt.
    Aztán elindultunk a belvárosba, de mivel nagyon hideg volt, beültünk egy igényesebb kocsmába. Ott ittunk még egy keveset, aztán mentünk haza.
    Hát nem olyan volt az este, mint elképzeltem..
  • LordVenom
    Nagyon ne általánosíts...
  • DIESEL DOG #24087
    Idén csak egy szolid családi party volt. De így is sikerült egy kicsit a pohár fenekére néznem...:D
  • passatgt
    kire gondolsz?
  • milk41
    Nem volt buli.

Szüleimmel,tesómmal+pasijával összeültünk,ettünk-ittunk és pá.
  • cenobite
    Szolíd összejövetel. Nem is vágytam most nagy daj-daj buliba, ez pont jó volt.
  • Hydroceph
    Nem volt buli.

56

42.75%

sg kockák xD
    (nem volt buli)
  • Voldi
    A részeges, alkoholista, mindenkivel hempergő szifiliszhordozó, ország hírét rontó csótányok egyáltalán minek írnak sg-re??
  • dieselG
    Botrány.

Maga a parti jó volt, a diplomatanegyedben ki lett bérelve egy épületnek a felső szintje több mint 50 fővel. DE:

23:30-kor szóltak tesómék hogy ugyan szaladjak már le Vecsésre hozzájuk (gazdasági fejlődésünk következtében se busz, se vonat, se taxi nem volt a 10km-re levő pest irányába, autót meg nem vezethetnek mert már ittak), rohantam is, de aztán ottragadtunk végül mert vészesen közeledett az éjfél, majd 1kor felhoztam őket pestre + 4 pár barátukat, így heten voltunk az ötfős mercimben:S Majd úgy váltunk el, hogy hajnali 3 után szólnak, mikor vissza kell vinni őket. De alig fogyasztottam el a vislimet a bulira visszaérve, kettőkor szóltak hogy vigyem őket vissza Vecsésre... szóval az én szilveszterem cseppet zaklatottan telt, de némileg kárpótolt a vad hangulat meg a sok részeg hülye a partin. :)
  • Picar77
    keveset sg-zel D:
  • SG rock
    én nem is hallottam róla
  • cicai
    Szolid összejövetel.

Bammeg ennyi petárdát, meg tüzijátékot eldobálni mint tegnap este:OOOOO
  • pista89
    ótó baleset , tudhatnád már mivel az egész sg tud róla
  • DJKonya
    5% esélye van hogy lessz valami maradandó sérülése, ugye a hegeket nem figyelembe véve, de azok nem érdekelnek, de mondta a doki hogy elég hosszú lessz a rehabilitáció... egy ideig a beszédjével is gond lehet...remélem komolyabb gond nem lessz... még azt se tudjuk mikor engedik haza a korházbol