127612
  • somdav95
  • Rundstedt17
    őt ezért 15 évre is befogják vágni....
  • Rundstedt17
    kötél vagy életfogytiglan
  • Fbn Lx
    helyes.
    csak azt nem értem, hogy miért fogják őt ezért megbüntetni.
    elbaszott jogrendszer :|
  • bardocz
    Azt nem lehet,mert akkor nem vagy humánus.-.-
  • somdav95
    Pontosan. Ugyan azt tenném minden gyilkossal amit ő azokkal tett akikett megölt. Szenvedjen
  • N o N a m e
    Hát ha az osztálytársam testvére meghal, akkor az osztálytársam biztos agyonüti..
  • Fbn Lx
    meg kell ölni, hogy ne tehessen ilyet többet.
  • pzoli00
    ez pedig max. javító, mivel nincs még 18 + szanatórium, kb. 2-3 éven belül kint lesz
  • ba32107
    Börtönbe vele
  • Shifter
    értyük'
  • N o N a m e
    szerk:
    Nem azzal nem szeretnék összetalálkozi valahol, akit megszúrtak, hanem azzal aki szúrt.
  • Shifter
    semmi nem lesz belőle...
  • bardocz
    Úgyse küldik sehova.
  • N o N a m e
    Tegnapi témához, botrány volt:
    Most hallom a hírt, hogy szilveszter éjjel nálunk a tömbházban egy 17 éves fiú megrészegedett, s 4 barátját leszúrta. Egyiket, - az
    osztálytársam testvérét - szíven szúrta, és éjjel 12 körül műtötték, nem biztos hogy életben marad. A másik háromnak a nyakát, kezét és combját vágta el. Mi éjfélkor hallottuk, hogy ezek itt kiabálnak, amelyiknek a nyaka volt megvágva, az kiállt a folyosóra s kezdte ordítani hogy valaki hívjon mentőt, mert megszúrták. Páran a lakók közül kimentek, de mi a családdal nem mertünk, nehogy belekeveredjünk valamibe.
    Amelyiket szíven szúrta, azt ismertem én is, jó fej srác volt, nem kéne meghaljon egy ilyen beteg állat miatt :S Remélem minimum javitóba küldik, nem szeretnék összetalálkozni vele valahol.
  • Scottt
    Hogy ha a lehetőségünk meglesz rá, a betegségeken kívül miért ne javíthatnánk az élettartamot, intelligenciát, fizikai teljesítőképességet? Az ember végre elérheti a szintet, hogy a saját kezébe vegye az evolúcióját
    Viszont a másikra nyomtam véletlenül:$
  • milk41
    Hogy ha a lehetőségünk meglesz rá, a betegségeken kívül miért ne javíthatnánk az élettartamot, intelligenciát, fizikai teljesítőképességet? Az ember végre elérheti a szintet, hogy a saját kezébe vegye az evolúcióját.
  • DIESEL DOG #24258
    Nem is tudom mi lenne a jobb. Talán nem kellene beleavatkozni a természetbe. De valamilyen szempontból talán igen, mégis jó lenne. Nehéz lenne dönteni...
  • Cat 02 #24257
    Hát nem tom, így is elég sok hülye van a világon, akikekt könnyűszerrel lehet manipulálni...

A zöldek meg... :D
  • Shifter
    lehet, de én azért ebben nem lennék biztos mondjuk ha elmondanának mindent valószínűleg nekem nem lenne semmi bajom de lehet hogy egyes egyezményeket sértene avagy a zöldek figyelmét felkeltené vagy bármi lehet... de azért az ilyen technikai áttöréseket közölhetnének velünk :D
  • Cat 02 #24255
    Szvsz jobb is így.
  • Shifter
    annyi mindent titkol el előlünk a kormány hogy hajaj... (nem csak a magyar... az összes...)
  • Black Hawk
    nem véletlenül vagyunk halandók
    ha kitoljuk az életkorunkat a géntechnológiával meg ilyenek megakadályozzuk a természetes elhalálozást és még inkább túlnépesedik a föld. túlnépesedésre megoldás : méég több tökös emo aki felvágja az ereit
  • Fbn Lx
    pont ez az ember nagy hibája, a civilizáció. A rézkori települések létrejöttével kezdődött az emberiség hanyatlása, ami a mai napig tart, csak ámításban élünk a saját képességeinktől.
    Illetve nem is a sajátjainktól, hanem az emberiség azon néhány század százalékának ámításában élünk, akik olyan dolgokra képesek, amikre mi nem vagyunk azok.
    Lásd: innovatív technológiai fejlesztések.

valahol olvastam egy idézetet, valahogy így szólt: a haladás annak köszönhető, hogy vannak olyan emberek, akik nem hiszik el, hogy a tökéletességet nem lehet elérni.
  • ricsimaster
    A géntechnológia úgy is először a hadseregben fog elterjedni...
  • Fbn Lx
    el se kezdjük, mert nincs megállás.
  • pzoli00
    ha az emberiség nem változik meg, akkor bizonyos időn belül a Föld bosszút áll, de nagyon keményen
  • Rundstedt17
    Hogy müködik ez a kérdés bekerülés?mert szavaznak vagy 6 an és már akkor bekerül...érdekes...
  • Aquir
    most is azt kell elérni hogy kevesebben kell lennünk, hogy eltudjon tartani kisebb bajt a föld, hogy azzal átvészelje
  • Shifter
    sokan írtátok hogy a föld alkalmazkodik, és igen alkalmazkodik hozzánk de nem úgy hogy beletörődik hanem tesz ellene, lásd globális felmelegedés...

most ez baromságnak hallatszik, de végülis ő baszogat minket hogy ezt hagyjuk abba vagy megfőz minket vagy valami hasonló :D

(valahol olvastam meg már többen is mondták de már nem tom hol)
  • BaliBoy
    Ezzel mondjuk én nem értek egyet. Mármint a mondandód második felével.
  • Aquir
    GM növények, a népesedéshez meg meg #24243
  • Aquir
    nem ettől függ, ugyanis most is az van
  • Aquir
    most is túlszaporodtunk hogy nincs ilyen a kezünkben. Más a baj
  • Aquir
    1.: nem tartozik a tárgyhoz, nem ez a probléma. Születésszabályozással meg mással korlátozni lehet de nem ide tartozik!

ez hülyeség, Alapból: a belsőt rohattul nem lehet eltakarni.
  • broman191
    Második, gyógyításnál úgysem állnának meg a tudósok...:)
  • 89
    Az igaz, hogy attól még, hogy ezen a fórumon megvitatjuk a témát nem változik semmi, de ahogy elnézem a szavazás állását, elég nagy baj lehet az emberek fejében és ezen változtatni kéne, míg nem késő
  • BaliBoy
    Hagyjátok már ezt az ostoba veszekedést! Mire oda jutunk, hogy akárkinek elérhetővé válik a gén terápiával elért 200 éves kor, addig az élelmezés nem fog gondot jelenteni! Pont.
  • Carlos
    Ami agresszióval párosul.
  • Carlos
    Védekező reakció egy olyan embertől, aki nem tudja normálisan megvédeni magát, mert épp nincs igaza.