127612
-
-
Rundstedt17 #24274 őt ezért 15 évre is befogják vágni.... -
Rundstedt17 #24273 kötél vagy életfogytiglan -
Fbn Lx #24272 helyes.
csak azt nem értem, hogy miért fogják őt ezért megbüntetni.
elbaszott jogrendszer :| -
Azt nem lehet,mert akkor nem vagy humánus.-.- -
Pontosan. Ugyan azt tenném minden gyilkossal amit ő azokkal tett akikett megölt. Szenvedjen
-
Hát ha az osztálytársam testvére meghal, akkor az osztálytársam biztos agyonüti.. -
Fbn Lx #24268 meg kell ölni, hogy ne tehessen ilyet többet. -
ez pedig max. javító, mivel nincs még 18 + szanatórium, kb. 2-3 éven belül kint lesz -
ba32107 #24266 Börtönbe vele -
értyük' -
szerk:
Nem azzal nem szeretnék összetalálkozi valahol, akit megszúrtak, hanem azzal aki szúrt. -
semmi nem lesz belőle... -
Úgyse küldik sehova. -
Tegnapi témához, botrány volt:
Most hallom a hírt, hogy szilveszter éjjel nálunk a tömbházban egy 17 éves fiú megrészegedett, s 4 barátját leszúrta. Egyiket, - az
osztálytársam testvérét - szíven szúrta, és éjjel 12 körül műtötték, nem biztos hogy életben marad. A másik háromnak a nyakát, kezét és combját vágta el. Mi éjfélkor hallottuk, hogy ezek itt kiabálnak, amelyiknek a nyaka volt megvágva, az kiállt a folyosóra s kezdte ordítani hogy valaki hívjon mentőt, mert megszúrták. Páran a lakók közül kimentek, de mi a családdal nem mertünk, nehogy belekeveredjünk valamibe.
Amelyiket szíven szúrta, azt ismertem én is, jó fej srác volt, nem kéne meghaljon egy ilyen beteg állat miatt :S Remélem minimum javitóba küldik, nem szeretnék összetalálkozni vele valahol. -
Hogy ha a lehetőségünk meglesz rá, a betegségeken kívül miért ne javíthatnánk az élettartamot, intelligenciát, fizikai teljesítőképességet? Az ember végre elérheti a szintet, hogy a saját kezébe vegye az evolúcióját
Viszont a másikra nyomtam véletlenül:$ -
Hogy ha a lehetőségünk meglesz rá, a betegségeken kívül miért ne javíthatnánk az élettartamot, intelligenciát, fizikai teljesítőképességet? Az ember végre elérheti a szintet, hogy a saját kezébe vegye az evolúcióját. -
DIESEL DOG #24258 Nem is tudom mi lenne a jobb. Talán nem kellene beleavatkozni a természetbe. De valamilyen szempontból talán igen, mégis jó lenne. Nehéz lenne dönteni... -
Cat 02 #24257 Hát nem tom, így is elég sok hülye van a világon, akikekt könnyűszerrel lehet manipulálni...
A zöldek meg... :D -
lehet, de én azért ebben nem lennék biztos mondjuk ha elmondanának mindent valószínűleg nekem nem lenne semmi bajom de lehet hogy egyes egyezményeket sértene avagy a zöldek figyelmét felkeltené vagy bármi lehet... de azért az ilyen technikai áttöréseket közölhetnének velünk :D -
Cat 02 #24255 Szvsz jobb is így. -
annyi mindent titkol el előlünk a kormány hogy hajaj... (nem csak a magyar... az összes...) -
nem véletlenül vagyunk halandók
ha kitoljuk az életkorunkat a géntechnológiával meg ilyenek megakadályozzuk a természetes elhalálozást és még inkább túlnépesedik a föld. túlnépesedésre megoldás : méég több tökös emo aki felvágja az ereit -
Fbn Lx #24252 pont ez az ember nagy hibája, a civilizáció. A rézkori települések létrejöttével kezdődött az emberiség hanyatlása, ami a mai napig tart, csak ámításban élünk a saját képességeinktől.
Illetve nem is a sajátjainktól, hanem az emberiség azon néhány század százalékának ámításában élünk, akik olyan dolgokra képesek, amikre mi nem vagyunk azok.
Lásd: innovatív technológiai fejlesztések.
valahol olvastam egy idézetet, valahogy így szólt: a haladás annak köszönhető, hogy vannak olyan emberek, akik nem hiszik el, hogy a tökéletességet nem lehet elérni. -
ricsimaster #24251 A géntechnológia úgy is először a hadseregben fog elterjedni... -
Fbn Lx #24250 el se kezdjük, mert nincs megállás. -
ha az emberiség nem változik meg, akkor bizonyos időn belül a Föld bosszút áll, de nagyon keményen -
Rundstedt17 #24248 Hogy müködik ez a kérdés bekerülés?mert szavaznak vagy 6 an és már akkor bekerül...érdekes... -
most is azt kell elérni hogy kevesebben kell lennünk, hogy eltudjon tartani kisebb bajt a föld, hogy azzal átvészelje
-
sokan írtátok hogy a föld alkalmazkodik, és igen alkalmazkodik hozzánk de nem úgy hogy beletörődik hanem tesz ellene, lásd globális felmelegedés...
most ez baromságnak hallatszik, de végülis ő baszogat minket hogy ezt hagyjuk abba vagy megfőz minket vagy valami hasonló :D
(valahol olvastam meg már többen is mondták de már nem tom hol) -
Ezzel mondjuk én nem értek egyet. Mármint a mondandód második felével. -
GM növények, a népesedéshez meg meg #24243 -
nem ettől függ, ugyanis most is az van -
most is túlszaporodtunk hogy nincs ilyen a kezünkben. Más a baj -
1.: nem tartozik a tárgyhoz, nem ez a probléma. Születésszabályozással meg mással korlátozni lehet de nem ide tartozik!
ez hülyeség, Alapból: a belsőt rohattul nem lehet eltakarni. -
Második, gyógyításnál úgysem állnának meg a tudósok...:) -
Az igaz, hogy attól még, hogy ezen a fórumon megvitatjuk a témát nem változik semmi, de ahogy elnézem a szavazás állását, elég nagy baj lehet az emberek fejében és ezen változtatni kéne, míg nem késő -
Hagyjátok már ezt az ostoba veszekedést! Mire oda jutunk, hogy akárkinek elérhetővé válik a gén terápiával elért 200 éves kor, addig az élelmezés nem fog gondot jelenteni! Pont. -
Ami agresszióval párosul. -
Védekező reakció egy olyan embertől, aki nem tudja normálisan megvédeni magát, mert épp nincs igaza.