127612
  • Dragooon #24315
    szinte csak saját fórumokban és gumiban fordulok elő, ott esetleg lennék egyszer, de egyébként nem hiszem.
    tehát:
    Nem tudom.
  • REPS0L
    hát akkor olyan helyeken jártál csak, ahol flémelek meg kötöszködök, benne van ez is a pakliban. :|
  • Rundstedt17
    igen
  • VRSDM
    pár éves pályafutásom alatt sok értelmes dolgot nem láttam tőled csak hogy kivel hogy kötöszködsz vagy flémelsz jobbra balra. (és biztos én láttam rosszul) ez nem személyeskedés csak egy személyes vélemény.
  • REPS0L
    mert mi rosszat csinálnék mentorom? (:
    max irigységből nem járnál ide kb.
    de azért köszönöm az értelmes hozzászólásod, I<3U
  • VRSDM
    ja ez olyan pompa.

amúgymeg ne szólj be :] velem együtt sokan addig járnánk ide amíg te mod lennél az egyszer biztos :)
  • Shifter
    Igen.
  • REPS0L
    itt már ilyen trendy dumcsyk onenak hogy hc?
  • VRSDM
    aki hc az nem lenne :D mert belátja hogy faszság (ilyen keretek között) aki hc és mégis igent nyomott, az szimpli hülye :D
  • REPS0L
    ofkorz!
  • Black Hawk
    kizárt
    sedó kó arcz volt amíg mod nem lett :D a hatalom megrészegítette :D:D:D:D
  • Győri Devi
    nem
  • Carlos
    Nem.
  • BB7
    Esetleg! De talán többet kéne OnLány lenni ahhoz!
  • Kicsikiraly
    Nemre nyomtam, de elnézve kik nyomtak igenre.. hát ha ők lennének akkor mennék én is :D ellensúlyozni :D
  • tigeroo
    simán.

úgyis rohatt sokat fórumozok, beleférne
  • dx
    Esetleg.
  • LordVenom
    Semmiképpen.
  • elitehun
    Naná
  • szucsy89
    dehogy.
  • NEOreg3
    persze
  • bogyoka
    Nem.:D

• ba32107
    Nem, köszönöm nem kérek a felelősségből.
  • Fbn Lx
    A lényeg, hogy ugyanazt érjük el vele. Egy egyre inkább nemlétezővé váló fogalom egyre nagyobb, már az ember testfelépítésére is kiterjedő dominanciáját. A pénzét.
    Néha úgy érzem az ilyen dolgok kapcsán, hogy a kapitalizmus egy vallás.
  • Aquir
    áh nem, gondolom ez úgy menne hogy társadalmi szinten és apránként
  • NeverwinterKING
    bizonyos embereken -> akinek van pénze rá
  • Fbn Lx
    ja, hogy csak bizonyos embereken?
    na és mi lenne ennek az előnye?
  • slime001
    Egyértelmű, hogy meg van az előnye és hátránya is annak, hogy bizonyos embereken génmanipulációt hajtanak végre és okosabb, erősebb, egészségesebb lesz a többi embernél.
  • Nohab
    A szegények nem fogják tudni kifizetni a génmódosítást, így a társadalom fizikálisan is különválik. A többi meg már olyan, mint egy régebbi sci-fi. Felül a gazdagok a napfényben, míg a szegények lent a sötétben szutyokban...
  • NeverwinterKING
    érdekes kérdés.
    a végén még supermant hoznak létre.
    viccen kívül elég durva lenne ha a génkezelt egyed meg tudja h csak egy mesterséges dolog. vagy öngyi lenne vagy kinyírná a fél világot.
    sztem nem kéne ezzel szórakozni.
  • BIZ0906
    Az marha jó lenne ha betegségek köztük ez a qrwa rák-ot is ki lehetne zárni de a többibe nem kell beleszólni! Ki kérdezni meg a gyerekétől te meddig akarsz élni? Hadd döntsenek erről később ők!
  • pzoli00
    Elég szoros a szavazás állása, szinte fele-fele.
  • BaliBoy
    Mint ahogy azt már reggel is írtam, miből gondoljátok, hogy nem az evolúciónk része, hogy bele avatkozzunk abba? Hiszen ha bele tudunk azt is csak annak köszönhetjük.
  • Vardar
    Szerintem is. Tökéletesen igazad van. Végül is az evolúció ellen cselekszünk azzal, hogy gyógyszereket gyártunk, vannak védőoltások, ápoljuk a fogyatékosokat stb.
    Ja és egyébként az evolúció nem igaz, Daniken forever:D
  • birdo #24281
    Lehetőséget
  • Netgear
    Attól hogy az ember hülye (NINCS tisztelek a kivételnek!!)..attól még tudunk fejlődni! És napról napra csak fejlődünk! Csak el kell érni egy szintet....
  • Aquir
    szerintem mivel az ember lelassította a saját evolúcióját (nincs természetes szelekció), ezt fogjuk kompenzálni. Apránként, lépésenként. Végül is nem mások tettek minket emberré, mint a mesterséges dolgok.
  • bogyoka
    Csak a betegségeket kezelhetjük, a többit az evolúcióra kell bízni, hiszen azon túl olyan dolgot hoznánk létre, ami már nem ember, hanem valami más. Erre szavaztam.:)
  • Shifter
    izé itt ez a mostani rendszer alapjáraton rossz :D aki gondatlanságból elkövetett emberölésér vádolnak majd el is ítélik akkor kap 2 év felfüggesztettet :D míg akinél csak drog volt tehát birtokolt az akár lazán 1 év kasznit kaphat :D

és sztem ennek inkább fordítva kéne lennie
  • azdie