127612
  • Rundstedt17
    na jó végül szavaztam talán ha valamit ki kellene emelnem azt mondanám az arc a legfontosabb de ha szép az még semmit sem jelent....
  • Rundstedt17
    Na ebben egyetértünk,de hát a hajában benne volt hogy jó frizura alap egy jó nőnél
  • Picar77
    +egy jó frizura de akkor már télleg bomba nő:D
  • Rundstedt17
    ha ezek már jók akkor jó csajról beszélünk:D
  • Picar77
    ja :D
    ezt nem tudom egy dologgal elintézni ...
  • Rundstedt17
    jó akkor,hátulról fenekét,alakját.előlről arcát,haját,alakját.
  • Rundstedt17
    dettó
  • BaliBoy
    Mit nézel meg először egy nőn?

Természetesen mindenki végig nézni a másikat, minden szögből. A kérdés arra vonatkozik, hogy először mit nézel meg.
  • Picar77
    nem szavazok egyikre se mert ergo mindegyik fontos és ezen kivül még sok más minden...
  • ba32107
    Pontosan. A legszebb szerintem a természetes hosszúság, van annál egy picit hosszabb, és szolidan befestve (vagy lakkozva? Mittudomén)

A karmok, a színes, hóemberes, szívecskés marhaságos körmök nagyon csúnyák, az meg pláne, amikor nagyon vissza van vágva, és sötét a színe...
  • ba32107
    Igazából nem nagyon tudok mire nyomni. Ha messziről észreveszek egy lányt, akkor azonnal a lábai + feneke felé kalandozik a tekintetem. Rögtön utána az arcára. Ha szembe jön, akkor egyből az arca jön :)

Szép arc és szép lábak nélkül nem sok esélye van :D

(Ezt most úgy mondtam, mintha minden hétvégén más csajjal jönnék össze)
  • szucsy89
    jaja igaz. még szerncse hogy mi férfiak (nagyrészt) nem vagyunk ilyenek
  • szucsy89
  • BaliBoy
    Agree.
    Ráadásul sztem nagyon sokat elárulnak az adott személyről a körmei meg úgy az egész keze. Az ideális és a legesztétikusabb szerintem ha egy lánynak a biológiailag hozzátartozó körmei nincsenek teljesen visszavágva és nem is karmai vannak. A műkörmök számomra nem igazán pozitív jellemet, személyiséget sugallnak.
  • VRSDM
    a nőknél miről szól az egész kicsípem magam? még akkor is ha nem akarnak pasit? hogy egymással rivalizáljanak. nem egymást nézik szerinted? hogy úúú ő vékonyabb, neki selymesebb a bőre, szebb a haja stb. úú neki újabb chanell táskája van és még faszomtudja meddig sorolhatnám...

nézik azok folyton egymást, és rivalizálnak :)
  • BaliBoy
    Az arcát jelöltem.
    Mondjuk nem bántam volna ha van egy olyan lehetőség is, hogy a szemét vagy tekintetét.
  • szucsy89
    mondjik a lányok mit jelöljenek?
  • szucsy89
    arc, bár igazából összkép számít
  • VRSDM
    igazság szerint totál nem értem magam, mert van hogy egy lány totál taszít olyan apróságok miatt mint hogy milyen formájú a körme :D nekem az ujjak kinézete meg a köröm milyenléte az wááá hihetetlen fontos. így a lábujjaké is :D mert az lehet ám szép de lehet bitang ronda is ... és akkor az mindent elront.
  • VRSDM
    arc. aztán popsi :]
  • somdav95
    Fenekét :)
  • Mike at home
    jah, lennék :)
  • chhaya #24373
    nemm
  • Hegi90
    :D:DD
  • Fbn Lx
    az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy három regemet már bannolták.
    Kurvából lesz a legjobb szalonna! vagy mi.
  • milk41
    Nem.

• Aquir
    jólvan na
  • Dick Riddick
    "Lennék"-re szavaztam, és kellőképpen élvezném is a hatalmat. De nem töltenék annyi időt az ügyes-bajos dolgokkal, és ezért részben "nem" is a válasz. Mókának azért jó lenne. :D
  • Kicsikiraly
    há én MINDIG az ezsgét nézem :D
  • NeverwinterKING
    igen
    de csak sajátba
  • Aquir
    és ha páros számú oldalt néztél? na én ezért nem mondtam nagy bölcsen!
    /off
  • birdo #24364
    nem
  • szucsy89
    nálam még a középső is.

nyertem
  • F1re
    igen de attol fuggetlenul semmivel nem csinalnek tobb dolgot sgn es nem toltenek tobb idot de kurva szar vilag lenne mert en vissza élnék mindennel az tuti :D
  • Aquir
    nálam meg az első és az utolsó na xD
  • ba32107
    Nálam az uccsó. A legjobbat hagyom a végére :D
  • Fbn Lx
    én lennék. nem kivételezek, nem döntök szimpátia meg régregség alapján, és egyébként is, szeretek igazságot tenni.
    4 éve az sg az első hely amit megnézek ha felmegyek netre >0
  • REPS0L
    unalmas szöveg már, de azért még szeressük az ovónénit :P
  • ba32107
  • Lullaby
    Nem, van saját életem.