127612
-
De egy idő után leszarom, és ráhagyom. -
Ha egyszer történik meg, akkor belekérdezek a mondandójába, és ha tovább folytatja, akkor kezdek egy kicsit ideges lenni :) -
BÚÉK -
Nem idegesít fel(ez nem minden esetre igaz, de többnyire), de azért válaszolok. -
:D:D -
köcsög:D -
Mikor hogy.Van hogy kiröhögöm,hogy fúdemarha,van hogy elküldöm a picsába,van hogy ezt diplomatikusan teszem. -
nem lehet interneten felbosszantani, egy névtelen akárki nem tud. visszaszólok már csakazértis, aztán " én vagyok a jobb " tudattal szarok a fejére és otthagyom. -
Nincs, szar minden, meg fogunk halni 
-

-
Sztem most leírta mit mondana neked! 
Csak nem küldte el
-
Fbn Lx #24544 nincs jövő -
úgy igazából nem lehet olyanokkal fel idegesíteni hogy pl: "paraszt vagy" meg ilyenekel. az ilyenek általában hidegen hagynak. De ha valaki a családom bármelyik tagját, vagy bárelyik szerettemet vagy legjobb barátaimat bántja, ha még csak szóba is, arra nagyon be tudok pöcceni.
Pl ma ugye év első napja suliba úgy kezdődött hogy akikkel tartom a kapcsolatot oszt. társakkal úgy kezdtek hogy jajj hogy van Niki stb. Aztán 2. órába eggyik csávó viccelődött Nikivel meg a pofámba röhögve mondott róla egy s mást. Én ugye reflexből állon vágtam és be esett a padok közé. Az volt a legszebb hogy osztályfőnök végignézte az egészet. Nem nagyon szeretek verekedni de még vagy kettőt szivesen bevertem volna neki a földön. Úgyhogy év első napja úgy kezdődik hogy mennem kellesz majd fegyelmire:P Egyébként meg qrva szarul esett amiket mondott róla. Ha kicsit bolondabb lettem volna akkor székkel püföltem volna -
Emo
-
Fbn Lx #24541 leköpöm magam, és felvágom az ereim -
Egyéb: kinevetem. -
Nem idegesít fel, de azért válaszolok.
de a beszólás mértékétől függ a reakcióm.. -
Nem idegesít fel, de azért válaszolok. -
mondanék^^ -
Idegesít, de nem foglalkozok vele.
Leírom amit mondanák neki,de nem küldöm el. -
"Nem idegesít fel, de azért válaszolok."
Van mikor fel tudják b@szni az agyam! -
Nem idegesít fel, válaszolok, de nem veszem át senki stílusát.
Csak higgadtan, ésszel, ez a lényeg.
-
Nem idegesít, nem válaszolok.
Nagyon ritkán reagálok ilyenekre, főleg, ha nem is nekem szólnak. -
nm. -
:o köszi
-.- -
xD -
egyéb.
flémelek szpemmelek össze vissza.
-
-
semmit, ez 1 fórum az IP cím mögül azt mond azt csinál amit akar gyakorlatilag ha a szemembe mondaná az utcán akkor csinálnék valamit -
aki erre nyomott annak nem hiszek...
azért ha lekurvaanyáznak csak reagáltok vmit rá -
Nem idegesít fel, nem foglalkozok vele. -
Idegesít, de nem foglalkozok vele. -
Nem idegesít fel, de azért válaszolok. -
én nem erősködöm, hanem érvekkel vitázom egy pillanat erejéig, amit itt még sokan nem tudnak sajnos megkülönböztetni egymástól :)
1. csak leírtam hogy személyeskedés nélkül is nem tetszhet neked valaki ill. amit ír
2. te egyből elvetetted a másik lehetőséget, hogy véletlenül neked is beszólhat valaki (vagy csak nem akarsz róla beszélni, akkor viszont no problem) -
te hülye :) -
ne erősködjél, már leírtam a véleményem...
utolsó sorod meg nemtom mire vonatkozik, tán az én hsz-eimből mást olvastál ki? -
de van, pl. ha erősködik, nem kellesz te, hogy benne legyél a mondandóba, csak mondjuk vitában nem bír nyugodni
és ez nem is arról szól hogy a véleményét fogadod -e el, hanem pl. a viselkedését, amit pl. emiatt nem nagyon bírsz
na és ki mondta hogy nem személyeskedhet? épp ez a beszólás -
ha nem személyeskedik, akkor nincs olyan, h "nem tetszik" amit ír, elfogadom bárkinek a véleményét egy adott dologról. ha az ellenkező/egyező az enyémmel, akkor se nagyon foglalkozok vele, max egy szerintem nem/szerintem is szinten állok le vitázni fórumokon... nem akarok én senkit téríteni/megnevelni, megvan erre az sg saját magja :) -
egyéb
kiröhögöm és ha épp unatkozom leállok vele flamelni majd mégjobban kiröhögöm...de állt csak a nagyon lámákkal csinálom ezt... -
1212