127612
-
Igen, nagyot csalódtam.
Az állítólagos " A barátom" (így mondta, nem a legjobb barát vagyok neki hanem A barát) csak akkor talál meg mostanában ha kell neki valami.
91 óta ismerem és az utóbbi 2 évben csak akkor jelentkezik ha kell neki valami a pc-vel kapcsolatban. pl. szeptemberben voltam nála utoljára mert újra kellett telepíteni a gépét és most december végén írt sms-t, hogy kellene neki ez az és vegyem meg ha ráérek mert nem értenek hozzá.
Előtte majdnem minden nap beszéltünk msn-en vagy átmentem, átjött vagy elmentünk valahova. Most meg semmi, pedig tudom, hogy netezik és sokat van otthon. Ideje is lenne mert más "barátjával" tartja a kapcsolatot.
Régebben próbáltam keresni de az is csak addig tartott amíg megcsináltam a gépét vagy elmentünk kocsmába. Most meg már nem érdekel... -
Félreismertem már egy-két embert.
Az egyik legjobb barátnőmnek titulált lány egy szép napon közölte velem, hogy az új baráti körébe nem illek bele, ezért a jövőben nem tart igényt a társaságomra. Nem érintett annyira rosszul, mint vártam, mert addigra már kicsit eltávolodtunk egymástól. Ugyanezt megcsinálta velem egy másik csaj még általánosban... Ezek után úgy döntöttem, nem kell nekem legjobb barátnő. :D Elég, ha csak jó barátnőm van, abból se kell sok, csak 1-2 megbízható.
A többi "csalódás" csak említésre sem érdemes apróság, ami nap mint nap megtörténhet. -
DIESEL DOG #24593 Volt, hogy félreismertem valakit... -
Szerencsére eddig még nem. -
extramagascsaj #24591 Igen, nagyot csalódtam.
Volt egy "barátnőm",akiről azt feltételeztem,hogy valóban az számomra...és volt egy nagyon jó fiú barátom,akivel születésünk óta ismerjük egymást,és nagyon közel álltunk mindig egymáshoz. Aztán ők ketten összejöttek...és Zsuzsikát elkezdte zavarni,h Tibi túl sok időt tölt velem,h ragaszkodik hozzám. Aztán féltékeny lett a barátságunkra,és választásra kényszerítette Tibit. (Nem kicsit sunyi és szemét húzás) Végül megszívta,mert Tibi tudta mi a fontos...úgyh őt is,meg engem is elvesztett...
Ebben a lányban tényleg nagyot csalódtam akkor. -
Szerencsére eddig még nem ! -
Fbn Lx #24589 szerintem világvége soha nem lesz.
mert jók vagyunk >.< -
valaki megint kitalált valami új világvége rossznekünk témát. amivel nincs gondom, elvégre elismerem hogy okosabb (ha forrást is adsz) de hogy változás nem lesz az megint biztos :)
sebaj majd megyünk a vault-ba :P -
tehenekből metán biogáz az jóak energiaforráskiegészítő :P -
Kitermelni kilehet szerintem.. Majd az arabok pénzt csinálnak ebből is :) -
sKeezo #24585 Amúgy a metánt nem lehet valahogy kitermelni és elégetni? -
Akkor úgyérzem elkezdek fogyózni :D -
ba32107 #24583 Jó nagy szar vót' ^^ -
sKeezo #24582 Azthiszem volt már valami hasonló. a tengeri élőlények 95%-a, a szárazföldi élőlények 75%-a kipusztult. minden 10kg-nál nehezebb élőlény elpusztult. -
Addig akkor éljünk boldogan :P xD -
sKeezo #24580 "A metán-hidrát létrejöttének alapvető feltétele a kellően vastag üledékréteg, amelyben a metán keletkezik. Ha ez az anyag kiszabadul a tengervíz nyomása alól, közvetlenül szublimál és szétoszlik a levegőben, üvegházhatást okozva gyorsítja a globális felmelegedés folyamatát."
Úgy tudom, hogy 2-3 éven belül ez kiszabadulhat... egyre melegebb lesz, és elpusztulunk... -
nem lesz annyi időnk, hogy kiírtsuk magunkat, 2012-ben jön a világvége -
Hidd el, annál több kell majd.. Emo vagy?? xD -
ajánlom a figyelmedbe az "amikor megállt a föld" c. filmet, nagyrészt erről szól. -
sKeezo #24576 szerintem max 10 év... -
Sok... -
F1re #24574 Idegesít és válaszolok, ettől általában lenyugszok
ha valaszol rá valamit akkor kezdodik elorol -
sKeezo #24573 mehetne szavazásba hogy szerintetek mennyi idő kell hogy az emberiség kiírtsa magát... -
Teljesen megértelek... Amúgy meg ezért max. egy intőt kaphatsz szerintem, szóval le se szard.... A gyereket meg nyugodtan püföljed... -
-
Fórumon sajnos senkit nem lehet székkel püfölni. Sajnos... :) -
jóvan kussoljmár! -
Idegesít és válaszolok, de nem érzem jobbam magam.
Amikor okoskodik egy olyan témában amiben én jártasabb vagyok és állítja a seggfejségeit és hiába mondom csak nem fogja fel akkor beszólok -
-
ba32107 #24566 Én is szoktam ilyet. Néha 10 perc munkám is kárba veszik
-
szét basz a zideg!!44444 -
én is :D -
Egyéb.... nem fordult elő...vagy ha igen, azt meg nem olvastam )) -
azt hittem csak én szoktam ilyet :D -
ldavid #24561 én néha csak megírom a választ, de a küldés helyett törlöm, mert minek foglalkozzak vele... xD
-
DIESEL DOG #24560 Idegesít de nem foglalkozom vele...okosabb enged... -
aaaaaaaaaz xD
-
de
emo
-
Nem idegesít fel, nem foglalkozok vele. -
ba32107 #24556 Végre valaki aki tudja, hogy ezt hosszú Ú-val kell írni.