127612
  • cicai
    Ez ellen nem tok mit tenni szal Nincs véleményem / nem érdekel.
  • Zóanagyvarázsló
    Nem "faszság", hanem szarkazmus. Az viszont már "faszság", bocsánat, figyelmetlenség, hogy el sem olvastad, mire ment válasznak.
  • HunnernesKonge
    Petőfi Sándor: A magyar nemzet
  • Rockynhooo
    nem tok erről dönteni.. szivesebben lennék más nemzet szülötte és szivesebben élnék máshol , meg remélhetőleg el tudok majd innen menni pár éven belül... viszont egy két dolgok szeretek..
  • Shifter
    Más a véleményem, mégpedig a politikusok.
  • cargame
    En is. :):D De en szekely-magyar.XD
  • Pluskast
    Őőő harangozni előtte is harangozta a déli harangszó az amit a pápa elrendelt a magyarok tiszteletére. Amúgy én kifejezetten büszke vagyok rá. Nem csinálunk sokkal nagyobb hülyeségeket mint más nemzet fiai. Régen pl azt hittem, hogy Európa nyugati részén mennyire más az emberek munkamorálja. Noshát amióta a mostani cégnél vagyok és dolgoztunk pl német cégekkel.... Ugyan olyan trehányak tudnak lenni mint a magyar vállalkozó.
  • Molnibalage
    Hát ez elég találó volt. Mindenhol vannak szép nők.
  • Rundstedt17
    Már jártam más országokban sokkal kevesebb jó nőt láttam...
  • Cat 02 #24714
    Vegyes. Alapból pl mikor olvasgatom h mik történnek azért nem vok büszke (tv-t nem nézek, de az is erősítené), de mikor pl törin hallom h mik voltak, azért nem gyenge. Pl magyarok miatt harangoznak minden délben csomó országban...
  • Scottt
    Büszke vagyok.
  • tigeroo
    már bocs de ez faszság amit mondasz..
    akit szeretsz annak büszke vagy az eredményeire szerintem, függetlenül attól hogy neked semmi közöd nemvolt hozzá

büszke lehetnél a történelmünkre, de ha megnézed tanulni is kellene belőle. a magyarok alig értek el valami sikert az államalapítás óta, mindíg széthúztak. most is ez megy. csak mig régen egymást szidták, most egymást szidjuk, és a múltat.
  • sweech
    a 4-es metróra
  • Darukezelő
    "a magyar nők a legszebbek a világon" Kíváncsi vagyok ezt ki találta ki, és mikor. :D Jókat szoktam rajta mosolyogni. Na de tegyük hozzá akkor már, hogy a leggecibbek is. :) Tisztelet annak a kevés kivételnek.
  • sweech
    Más a véleményem, mégpedig...

nem vagyok rá büszke, nem is szégyellem, itt élni viszont utálok.
  • Rundstedt17
    Igen.egyrészt az egyik legjobb fekvésű ország a miénk,másrészt a magyar nők a legszebbek a világon:)
  • N o N a m e
    Székely vagyok, és büszke vagyok rá.
  • ThisZip
    Igen, büszke vagyok rá.

Sok találmánynál segített magyar ember.

Amúgy meg teljesen magyar ember sztem nincs, vagy csak nagyon kevés. Jöttek a törökök és főleg Dunántúlon tűntek el, utána meg betelepítésekkel felhígulás kezdődött el.

Bár ez egy hatalmas előny is, hogy a génállományunk a legváltozatosabb az egész világon. Sokan elköltöznek külföldre, akik itt maradnak azok meg sírni tudnak. Tetézve azzal, hogy az országot folyamatosan meglopják. Az a gond, hogy azok érvényesülnek az életben akik szemét módon beletiporják a másikat a földbe. Így hát a becsületesnek is így kell viselkednie, mert különben fel is akaszthatná magát.

Szóval vegyesek az érzelmek.....
  • kas123
    azonos véleményen vagyunk
  • poppe
    több igen szavazat is jönne, mint ahány állampolgár van :D
  • redbull0304
    Dubaiba nem valószínű! :D
  • QuippeR
    szerintem, ha megkérdeznéd a világ összes népét, hogy büszkék-e a politikusaikra, csak a diktatúrákban lenne igen a végeredmény. :D
  • Dick Riddick
    Magyarországot szeretem, a legszebb ország, a történelme is nagyon érdekel. De a jelen kiábrándító.
  • BB7
    "Jó és rossz érzéseim is vannak erről, nem tudok dönteni."
    Ezt jelöltem! megvan az oka! De amit a legjobban leírhatok az az, hogy: Büszke vagyok rá, hogy magyar vagyok, de magára Mo-ra nem vagyok büszke! És legfőképp a politikusokat itélem el! [nem csak azokat akik hatalmon vannak!!!!!]
  • Mike at home
    igen
    elsőre szavaztam
    azzal együtt, hogy van amire nem vagyok büszke
  • kuci06
    Jó és rossz érzéseim is vannak erről, nem tudok dönteni.
  • Carlos
    Jó és rossz érzéseim is vannak erről, nem tudok dönteni.

• Zóanagyvarázsló
    Csoportidentitásnak hívják.

Egyébként ezzel az erővel, hogy lehet az ember büszke az apjára, ha elér valamit? Az egy másik ember, tehát nem a saját érdemünk...
  • tigeroo
    én büszke vagyok arra hogy magyar vagyok..
    csak a jelen helyzet ne lenne!
  • ba32107
    Ha betettem volna egy "Nem vagyok magyar" lehetőséget is, kíváncsi vagyok hányan nyomtak volna rá.
  • poppe
    nem láttál még japán csoportot a hortobágyon, ahogy 3 órán át fényképezik a pusztaságot, mert náluk ilyen nincs, csak acél meg beton. vagy 1500 éves épületeket fényképeznek olyanok, akiknél egy 300 éves ház a legrégebbi, de nálunk van eu legnagyobb viziparkja is, ha a töri lófasz lenne
  • Molnibalage
    Nem igazán értem, hogy miért büszke valami arra vagy miért széygenli, hogy milyen nemzetiségű. Nem tett valószínűleg semmit (kivéve bevándorló), hogy ő magyar. Annak születtett. Az ember arra legyen büszke amit elért, és ne arra amit kapott szerintem.

Nemezetiségtől függetlenül bárki lehet egy szarházi, vagy tisztességes becsületes ember.
  • extramagascsaj
    Nincs véleményem / nem érdekel.
    (külföldön általában nem magyarnak néznek... a nevem alapján,ill. a külsőm alapján sem lehet megállapítani,hogy az vagyok...szóval míg el nem mondom...)
    Amúgy nem vagyok rá büszke, de nem is szégyenlem. Ez van. Magyarnak születtem. Jobb lett volna máshova, de "szarabb" helyre is lehet születni.
    Szép kultúrális értékeink vannak,stb. amire büszkék lehetünk...de azért sok dolog van emellett,amire nem verhetjük a mellünket,h jajjdejó,h magyarok vagyunk. SZVSZ persze :D
  • zsutyesz
    Az M0-ra?
  • HöfEE
    Ha neked a büszkeség ezekből a dolgokból fakad akkor szomorú vagyok. Nem egy szegényebb ország van nálunk ahol sokkal nagyobb a hazaszeretet. ja és tényleg beülhetnél egy nyelvtan órára.
  • Darukezelő
    A múlttal őszintén szólva mit tudok kezdeni? Ok, eltudjuk mondani hogy volt nekünk egy Kossuth, Petőfi, Batthyány, stb, stb. És? Hiába vagyok büszke a múltunkra, ha az most 2009-ben lóf×szt se segít. Hiába volt szép múltunk, ha most ott tartunk ahol. Ha nem a múlttal akarunk takarózni büszkeség címen, akkor mire lehetünk MOST büszkék? :| Mondja el valaki, hogy a múlton kívül mire lehet büszke most a magyar nép.
  • ba32107
    Leírás pl
  • poppe
    esetleg vki elkezdhetne zsidózni is, hisz az összes koponyánk zsidó származású
    pl a történelmünkre? h 2000 éves kultúránk van?
    persze a magyar tipikus pesszimista, minden amire büszke lehetsz az rég elmúlt, vissza nem jöhet, de attól még büszke lehetnél rá
  • redbull0304
    "Jó és rossz érzéseim is vannak erről, nem tudok dönteni."

Büszke vagyok mikor elérünk valami sportsikert vagy nagyobb dolgot, olyankor jó érzés tölt el, hogy kis hazánk is jó valamibe! :)

De belegondolva a Magyar "nép" egy f*sszopó... Irigyek, bunkók, rossz indulatúak stb... Meg kell csak nézni milyen a közlekedés, 2percig áll a sor én már mindenki dudál és k*rva anyáz, külföldön mért nincs ilyen... Meg "dögöljön meg a szomszéd tehene is..." Úgyhogy mint nép elég primitívek vagyunk...
  • Marci0115
    jajj már mi ez nyelvtan óra?