127612
-
Ennyi előítélettel soha se leszel gazdag.
A pénz csak egy eszköz, egy energia, se több se kevesebb.
Attól még, hogy valakinek sok pénze lesz még nem változik meg törvényszerűen az élete. -
Valami mást ^^ -
Sok még itt a gyerek gondolkozású.
Pénzen nem lehet mindent megvenni.
Attól még, hogy pénzed van még nem leszel boldog, nem leszel egészséges (nem kevés gyógyíthatatlan betegség van, többek közt a rák is), nem lesz világbéke, nem lesz tiszta a bolygó, stb...
A többi se megoldás magában és nem teljes a lista azért nyomtam én a "Valami mást"-ra.
Én testi lelki harmóniát kérnék mindenkinek. Ha a lelked nyugodt a tested egészséges és harmóniában élsz akkor az magával vonzza a testi lelki bőséget.
Nem kell, hogy egyetértsetek, de kíváncsi lennék, hogy hányan értik egyáltalán amit írtam, de nem kell beírni, mert akkor az is beírná, hogy érti csak nem ért vele egyet akinek lövése sincs arról, hogy miről írtam. -
ba32107 #24840 A faszom se akar gazdag lenni. Elfordulnának tőlem a barátaim, senki se magamért, hanem a pénzemért szeretne. Nem lennének motivációim, hiszen mindent megtehetnék.
Inkább végigjárom az utat a jómódú életig (egyetem, álláskeresés, egzisztencia megteremtése), minthogy most rögtön kapjak egy tonna készpénzt. -
Yoo figyelj most mennyi az esély arra hogy gyógyíthatatlan betegséged lesz ha milliárdos vagy , és a legjobb orvosokkal és a legkorszerűbb technikával figyelteted magad.. nagyon pici az esélye, de én azt a kockázatot bevállalnám rengeteg pénzért.. ha pénzed van mindened megvan , és még a betegségeket is tudod befolyásolni... -
hány gyógyíthatatlan betegséged van jelen pillanatban? egy se? és arra vársz, hogy legyen? -
magadba fecskendezed a pénzt -
Hmm hogy a f@szomba gyógyítasz meg pénzzel gyógyíthatatlan betegséget?!
Lefizeted és hátha arrébb áll?!
attól hogy te pénzéhes vagy nem mindenki az... -
ezeket megteheted sok pénzzel is. sőt, úgy könnyebben, sokkal könnyebben.
álszentkedhettek itt, de felesleges. persze az egészség fontos, de ha kibaszott sok pénzed van megfizetheted az esetleges betegségek fellépésekor a legkiválóbb ellátást. nem úgy kell hozzáállni az élethez, hogy jaj mit ér a pénz, ha 30 évesen megdöglök rákban. -
háháh, lehet, hogy nem ismersz mindenkit elég jól. -
Ez baromság. :) Nincs az a pénzmennyiség amiért inkább lemondanék az egészségről. Mindennél fontosabb számomra a családom + barátaim és még rengeteg időt szeretnék velük tölteni...és ehhez nem pénz kell. -
ba32107 #24832 Akkor te is csak az ideírókra értetted a véleményed? -
Egészséget azoknak akik fontosak nekem :) -
jelen helyzetbe Egészséget kívánnék elsősorban hogy barátnőm mihamarább épüljön fel aki 15 napja fekszik kórházban:(
amúgy meg az összeset egyszerre:P -
valami mást:
jó napot kívánok! -
háháá.. ez a baj hogy túl jól ismerem az embereket és magamat is. az ember alapvetően kapzsi, önző, mohó lény. te is, én is. ebből fakad, hogy ha eléd raknának egy háznyi pénzt, hogy vagy ez, vagy mondjuk világbéke/tiszta bolygó/egészség, nem tudnál a pénzről lemondani. lehet, hogy most te azt mondod, hogy simán választanád bármelyik mást mert az fontosabb, de ha megadatna a lehetőség nem helyeznéd a világ sorsát a sajátod elé. -
extramagascsaj #24827 mert kamu az egész :D -
FrancescoTotti #24826 Ezt honnan vetted le? Egy szót nem szóltam magamról, nem fejtettem ki a véleményem. -
Szegény rákosok levannak szarva..
Boldogságot(abban úgyis minde benne van) -
HAhaha te se -
az maga a bódottá :) -
Igaz szerelem miért nincsen
-
FrancescoTotti #24821 Hahaha, sokmindent nem tudsz te még az életről. -
itt tuti nagyon sok tolószékes van. -
ba32107 #24819 Egy tolószékes ember lehet, hogy nem azt kívánná. -
Boldogságot. -
Pénzt pénzt pénzt és mégtöbb pénzt. -
azt, amit minden ember. pénzt. aki azt mondja nem azt kivánna, hazudik. -