127612
-
én még soha nem voltam komolyan beteg (lekopogom), akkor minek kérjek egészséget? -
és mire kifejlesztik te elpatkoltál...gg :) -
amúgy pénzért mindent meg lehet venni... ezt most komolyan mondom... és az egészséget is, mivel ha végtelen mennyiségű pénzed van akkor van elég pénzed finanszírozni a különböző gyógymódok fejlesztését :) -
"Rengeteg pénzt" 35 szavazat. Tipikus basszus.. mihez kezdesz a pénzel egészség nélkül? -
Rengeteg pénzt, nm. -
A brazil söpredéknek nem kell (de a normálisaknak mehet). -
hát akkor én kivánok a világon mindenkinek rengeteg pénzt.... -.- -
A kérdésben egyáltalán nincs megszabva h kinek menjen az egészség... -
én olyan párti vagyok, ami meggyógyít. ha tele lennék pénzzel, és beütne a betegség akkor biztos megtalálnám a gyógymódot, legyen az bármilyen -
#24864 !!!! -
Igen van (PL. a B17 (aminek az orvosok még a létezését is tagadják a vele elért eredmények ellenére), a Noni, stb...), de a szavaidból úgy vettem ki, hogy te orvos és technika párti vagy azért írtam amit írtam.
de ezek csak kis rétegek számára elérhetők (a többség még valószínűleg hallani se hallott róluk) és a többség még mindig túlzottan orvospárti úgyhogy ezek egyenlőre sajnos nem igazi megoldások. -
Ki a f@szom beszélt rólam?!
A családomban 3 ember is van akinek ilyen betegsége van...
ŐKET HOGY A KUKIBA GYÓGYÍTJA MEG A PÉNZ?! SEHOGY!
Nem tudjátok, hogy milyen elveszíteni valakit akit tényleg szerettetek, úgy, hogy semmit sem lehetett érte tenni?! Csak szenvedett?!...
Rockynhooo: Ha az anyámnak töke lett volna akkor ő lett volna az apám. Ha régebben lett volna sok pénzünk, akkor lehet hogy most nem lennének ennyire betegek a rokonaim. Mivel a kérdés a jelen időre vonatkozik ezért egyértelműen az egészség... -
tisztaban vagyok en ezzel. de amint latom te nagy híve vagy a bio-orvoslásnak. akkor tudhatnád, hogy vannak "bio" gyógymódok is a rákra.
gyógymód gyógymód, egyre megy. -
Erre reagáltam. Tudom, hogy vannak eredmények, de esetlegesek.
Hidd el, ha te is ismernél olyat aki meghalt a rák bármelyik fajtájában akkor te se hinnéd el az orvosoknak azt se, ha köszönnének.
Ma az egészségügynek az az érdeke, hogy beteg legyél, mert csak akkor fizetsz.
Minél gazdagabb vagy annál többet fizetsz, hogy beteg lehessél.
Egy orvosi nagykutya mondta nemrég, hogy nem gyógyszer az aminek nincs mellékhatása. No Comment.
Ennek köszönhető, hogy a természetes eredetű és keleti gyógymódokat az orvosok nem fogadják el, mert akkor talán nem lenne senki se beteg és akkor miből élnének.
Ha nem hiszed akkor csak gondolkozz el azon, hogy miért pusztítanak újra ma azok a betegségek amiknek évtizedek óta ismert a gyógymódja. -
vazze, akarom mindet! így most jó?!?!
-
erre válaszoltam már.
az a nagy igazság. -
puding00 #24867 Nőjjön gitár a hasadba és a rák pengesse. 
-
"Minél többet adsz annál többen és többet kérnek és ha nem adsz akkor elfordulnak tőled."
nagy igazság... -
cargame #24865 Heh csak annyi h penzert se szeretetet nem kapsz, se boldogsagot....max a te penzed masok altal mert csak azert fognak szeretni es nem miattad...roviden ennyit...szoval a penz nem minden ;) -
ennyi erővel a rengeteg pénzt opciót is vonatkoztathatom mindenkire?
nem, ez magadra vonatkozik. ha azt választanád, csak te lennél egészséges. -
Mint azt olvashatod, nem valószínű, hogy találni fognak olyan eljárását ami az összes rák fajtára egyformán megfelelő gyógymód... ergo általánosan olyan, hogy "rák ellenszere" nincs. viszont olvasható az is, hogy néhányra már eléggé hatásos gyógymód létezik.
de én vagyok a hülye, tudom. -
az egészség elsősorban arra vonatkozik, akinek kívánom -
egészséget mindenkinek :) -
Az egészség elsősorban magadra vonatkozik, míg a gyógymód a rákra mindenkire. -
az egészségben ez is benne van. -
Azért nyomtak rá kevesen, mert:
Vagy azt hiszik, hogy velük úgyse történhet meg.
Vagy azt, hogy van már ellenszere.
Vagy a környezetükben nem volt még rákos. -
Nem vagyok okosabb mindenkinél és értem az érveidet is.
Van olyan érved amivel többé kevésbé egyet is értek, de amíg ennyire tájékozatlan vagy (lásd pl. rák ellenszere) addig nem tudok veled vitázni, mert annyira távol áll az álláspontunk. -
a rákra ilyen kevesen nyomtak? további szerencsét hogy a családból senkit se vigyen el... -
Rengeteg pénzt, halhatatlanságot:D Meg egy fullos bigét xD
-
ja, oké.
bírom az ilyen "okosabb vagyok mindenkinél" embereket :D -
miért ne tudná? te nem vagy képes elfogadni az ő érveit. -
Rengeteg pénzt, mert nagyon jól jönne a gyerekeimnek is, tudnék segíteni. -
aki boldogságot kíván (tegyük fel, hogy olyan boldogságot, hogy boldogabb nem is lehetnél):
egészséges leszel, ha már van bármi bajod is, akkor nem leszel annyira boldog
ha nem is leszel milliárdos, de biztosan lesz annyi pénzed ami neked elég és boldoggá tesz
világbékéről nem tudok nyilatkozni, de ha valakinek ez szükséges a teljes boldogságához, akkor ez is meglenne
ugyanez a helyzet a rák gyógymódjával és a tiszta bolygóval is
ha ezek közül mégsem válna valóra egy sem, akkor meg le fogod szarni az összeset, mert úgyis boldog leszel
-
Nem vitatkozom (pedig szeretek vitázni, mert jellemfejlesztő), mert nem tudod miről beszélek és így nincs miről beszélni. -
ha valaki azért fordul el mert nem adok neki, akkor arra az emberre nincs is szükségem -
Minél többet adsz annál többen és többet kérnek és ha nem adsz akkor elfordulnak tőled.
Nézz szét a világban és rájössz. -
Ezt meg honnan szedted?
A rák egyenlő a halálos ítélettel ma még.
Még az orvosok is elismerik, hogy az orvostudomány jelenlegi állása szerint gyógyíthatatlan.
Ennek ellenére van gyógymódja, de azt ne az orvostól kérd. -
én speckó ha sok pénzem lenne a barátaimnak, családomnak nagyon sokat adnék belőle. és akkor máris nincs gáz belőle.
abba bele se gondoltatok, hogy a sok pénzből jótékonykodni is lehet, és máris nem csak öncélú lesz a dolog.
ha nekem annyi zsém lenne, hogy azt se tudnám mire költsem biztos segítenék az orvostudománynak, vagy a rászorulóknak... -
rák gyógyíthatatlan? már rég nem az, csak időben ki kell szűrni. nyilván ha végső stádiumban diagnosztizálják már nem lehet segíteni rajta, de ha a kezdetleges tumort felfedezik 70-80% eséllyel a legtöbb fajtáját meg tudját gyógyítani -
Egészséget és boldogságot. A pénz megszerzését ki kell élvezni.