127612
-
fasz :DDDDDDDDDDDDDddd
ja igen most jut eszembe hogy 2-3évet társastáncoltam:D
de már alig emlékszem a lépésekre -
Salsázgatok, de van még mit gyakorolni. -
G_ArchAngel #25041 Szerinted megosztanam?:-)
A szulovarosom egyik pubjaban ellenben sokaig a falon diszelgett egy kep rolam, ahol alsogatyaban, kalapban a pulton allva szorakoztatom a nepet - de szep idok voltak, istenem:-))) -
nem tudok, nem érdekel és nem is mernék senkivel -

Nem tanultam táncolni, de szórakozóhelyeken, társaságban előfordul... és szeretek is.....csak valahogy mindig koncerten kötünk ki)) -
ba32107 #25038 Nem, és nem is érdekel.
Ha nagyon berúgok, akkor kimerül abban a tánc, hogy ugrálok, mint egy marha, és mindenki kiröhög (de ezeket az alkalmakat egy kezemen meg tudom számolni). Klasszikus táncot talán tanulnék, hogy ne tűnjek egy tuskónak, de ez a motiváció sosem lesz elég ahhoz, hogy ténylegesen neki is álljak. -
Nem tanultam táncolni, de szórakozóhelyeken, társaságban előfordul
8 -
Nem, és nem is érdekel
A szórakozóhelyi rángatózást meg nem nevezném táncolásnak. :) -
videó esetleg? -
Te is jó társaság lehetsz :O -
Nem tudok, de szeretnék megtanulni
-
Nem táncolgatni kellene, hanem dolgozni...meg lehet nézni a cigányok, kubaiak élethelyzetét, meg mondjuk a japánokét. -
Nem tanultam táncolni, de szórakozóhelyeken, társaságban előfordul
nem olyan nehéz az szerintem :D főleg diszkóban ha elengeded magad csak lötyögni kell szinte -
G_ArchAngel #25030 Nem tanultam táncolni, de szórakozóhelyeken, társaságban előfordul - termeszetesen a koreografia bonyolultsaga egyenes aranyban van az elfogyasztott alkohol mennyisegevel, pl. csiko koromban 5-6 liter szurkebarat utan ket langolo faklyaval egesz erdekes dolgokat muveltem es soha nem gyujtottam fel senkit:-) -
Nem és nem is érdekel -
akit éjfélkor csókoltam szeretném megtartani, ez fogadalomnak minősül?? 
-
Nem tettem, hülyeségnek tartom.
tök fölösleges -
Nem divat az újévi fogadalom!
-
Igen, többet is, igyekszem majd betartani őket.
-
Nem, mert úgysem tartanám be:)) Akartam, de mégsem tettem. -
nem tettem, részben hülyeségnek tartom, részben elhatározás kérdése az egész.. -
:DDDDDDD -
dx #25021 rendes vagy :D -
nem kell ahoz Photoshop, egy mezei Paint is bőven elég.
-
Nem tettem, de nem tartom hülyeségnek, és ha tettem volna valószínűleg be is tartanám, de semmi értelmes nem jutott eszembe, mondjuk nem is gondolkoztam rajta igazán. -
ba32107 #25018 Kéne írni rá valami ellenőrző szkriptet. Vagy meg kéne tanulnom használni a photoshopot
-
Fbn Lx #25017 na gyorsan tettem késve pár fogadalmat, hogy tudjak szavazni. meg muszáj leírnom, hogy betartsam :D
1.A hobbimat mostantól soha nem hagyom abba, aktívan fogom űzni egész életemben, komolyan veszem, többet edzek.
2. Soha többé, még ha full szabadság az életem, akkor sem fog előfordulni többet, hogy valaha is hajnali fél kettőnél tovább gépezek.
Ha megnézitek az adatlapomat SG-n reggeltájt, és valaha is 1:30 utáni, de 5:00 előtti időpont lesz kiírva, csináltok egy printszkrínt, felkerestek, és szana-szét rúghatjátok a picsámat.
3. 2009 végéig felszedek még legalább 3 kilót izomra, mert túl vékony vagyok
4. nem gyártok több paranoiát, lényegesen kevesebbet fogok faszságokon és összeesküvéseken gondolkodni.
Ennyi -.- -
dx #25016 Nem tettem. -
Fbn Lx #25015 csúnya fekete tüdőgyilkos füst < vízipipa szép fehér füstje -
hülyeség. motiváció azután kell, hogy előtte felismered a változás szükségességét.
pl. ciginél
ha nem tudod beismerni azt hogy függő vagy, vagy hibáztál, nem bánod meg a tetted akkor nemis akarsz rajta változtatni
nem az hogy "húhát újév van, megpróbálok leszokni" -
poénból mindig csinálunk a haverokkal de ijen irtó nagy hülyeségeket aztán aki nem csinálja az fizeti a piát amíg meg nem csinálja :D -
Rundstedt17 #25012 Nem tettem, hülyeségnek tartom.
-
561 -
Nem tettem, hülyeségnek tartom.
"azonnal neki kell kezdeni változtatni."---> Ott a pont!
-
Nem tettem egy nagy baromság az egész. -
kell az embereknek általában egy indok hogy legyen mihez kötni a fogadalmat...erre jó az új év -
nem, elfelejtettem -
Lényeg, hogy meg legyen a motiváció, ha ezt az új év adja akkor legyen.
Lényegtelen amíg sikerül változtatni. -
szerintem ez nem esemény, hanem akarat kérdése.
szóval a világ egyik legnagyobb hülyesége az újévi fogadalom. ha az újév az indok arra hogy változtass/leszokj stb. akkor kurvára nemfog menni. -
kúúúúús