127612
-
Pedig jó az irodalom, jó, a hülye versek meg az értelmetlen irodalmi művészetnek csúfolt alkotások se, viszont maga a szép és szórakoztató irodalom nagyon kellemes időtöltés és nem mellesleg még tanulsz is. -
nem szerettem mert:
-mindig szar tanárt kaptunk (vagy csak annyira rüheltem magát a tantárgyat, hogy teljesen mindegy volt ki tanítja)
-az összes kötelező unalmas volt számomra, utolsó években már csak rövidítettet olvastam
-nem emlékszem a megtanultakból semmire már másnap
-nem érdekelnek a többszáz éve élt emberek szerelmi élete, sem pedig az érzései
-számomra teljesen felesleges, mert gépész szakra mentem egyetemen (igaz tanulhatok helyette jogot meg filozófiát:P)
végig hármas voltam középiskolában belőle, de azért az érettségim ötös lett, viszont nem számított bele egyáltalán a felvételibe, mert más tantárgyakból dupláztam
-
Én szeretem és szerintem hasznos is. 1-re szavaztam. -
én szeretem :o -
nem szerettem, de természetesen hasznos volt... -
Durván idegesítő/fölösleges magolásokat leszámítva hasznos tárgy, örültem, hogy tanították! -
extramagascsaj #25317 Én szerettem, szóval mindenképpen megérte. -
kocsisgabor9999 #25316 Sok mindent adott. Gondolkodásra ösztönzött. Nem magoltam, csak megértettem. Kedvenc téma: francia felvilágosodás
Onnantól kezdődött minden, ami a mai világnézetemet felépítette. -
de minek magolsz. Én olyat nem is tudok, és nem is szoktam tanulni ilyen irodalom órákra. Ha megérted az tovább megmarad szerintem :D. -
te reagáltál a könyvégetőre, én meg folyttatm amit te ritál
neki, nem neked -
Hát, nekem vannak Irodalom óráim, kb. arról szól, hogy majd elalszok, alig értek meg vmit, itthon bemagolom, azt 2 nap mulva lóx-t se tudok... TZ-re megint megtanulom, majd megint elfelejtem... -
jó, de én nem képviselek semmiféle könyvégetőt :D -
jólvan, akkor ezzel nem vagyok egyedül :) -
figy
azért mert vki vmit ir, nem biztos, hogy rád gondol, max továbbgondolja a gondolataidat, max nem egyezik a véleménye azzal amit te képviselsz
honnét ismernélek, csak abból tudok "dolgozni" amit irsz
persze ettől még nem tekintelek idiótának, aki az sg-re ír, az alapból nem egy totál idióta -
ba32107 #25309 Nyilván logóhoz kötöd, mindenki így szokta. Csak akkor idegesítő, amikor valaki újat tesz be :) -
ne vedd szószerint magadra -
Jaja. Ezekkel én is így vagyok. :D
Ha valaki változtat a logoján, akkor gondok vannak a felismeréssel. :DD -
semmi, hidd el -
jól van ok, nem személyesen neked szántam, hanem amit irtál arra mondtam -
én is vizuális vagyok
tudtam a könyvben hol volt, melyik kép alatt, apróbetüben-e
csak a tartalmára nem emlékeztem
de pl. most az sg-n is logohoz kötök embereket -
vettem észre, de csítes mert koholt vádakat használ x(
[na most elégek mindjárt] -
erexkiss #25302 Nem szerettem, de azért mindenképpen megérte -
mike-al le ne álj, mert ő a tökéletes félmbomba :) -
valahol el kell kezdeni
-
"ugye photosoppolok ezt mindenki tudja itt sg-n" most már tudja :) -
te az én gondolataimhoz ne tegyél hozzá semmit uri geller. ok? -
az előbb is könyvégetéssel vádolsz... az ilyeneket honnan veszed????? mindig elajándékozam az általános iskolás könyveimet (középiskolás kell érettségihez ugye...) -
csak hozzátettem a gondolataidhoz -
neked mibajod van velem? :D -
hallod figyeljmár inkább olvasd el a hszeimet rendesen, mert úgy látom hogy ezzel itt csak neked vannak problémáid, és azután személyeskedj, jó? :S -
olvasgasd mondjuk Herbert-től a Dune ciklust
kiváncsi vagyok egy-egy oldalt hányszor kellene át meg átolvasnod, hogy megértsd
de végülis Dune-t se olvass, hiszen csak időpocsékolás -
hetente olvasok el egy könyvet, de a biblia tényleg szar. És nem ilyen szakácskönyvekre gondoltam, vagy ponyvákra :D (ponyvákat persze olvasok, de nem mindig azt) -
ba32107 #25291 Tényleg igaz, mert visszaemlékezve nekem is sokat segített, hogy a könyvben hol volt a cucc, pl. milyen kép mellett, ilyesmi. De mivel most főként matekot tanulok, az pedig logikailag rendezett anyag, tökmindegy, hogy hol olvasom, vagy értem, vagy nem :) -
én nem így memorizálok. én megértem, és a szavak ütemét, hosszúságát memorizálom. (verseknél ofc).
persze lehet, hogy én vagyok az egyetlen kivétel.
egybkt az még senkinek nem jutott eszébe, hogyha valamit leírunk kézzel, akkor azt könnyebb megjegyezni? vagy ez cask nálam van? órán mondjuk ez nem működik, mert ott arra figyelsz, hogy mi a következő mondat, amit majd le kell írnod, vagy sürgeted magad hogy gyorsabban írj, meg lehet hogy még a mögötted ülők is dumálnak...
De ha már valamit én végképp nem tudok megtanulni, akkor megpróbálom leírni, utána valahogy könyebb. -
Biblia nem jó semmire? nonszensz
el ne olvass egy könyvet vagy egy verset se, mert a 100 szavas szókincsed kibővül
és még esetleg mást is tudnál mondani a hö meg a bazmegen kivül -
iskola/tanárfüggő... -
nemtudom annyira nem ástam még bele magam a témában, (vagy cska nem emlékszek mindenre? mert gépen olvastam? :D:D:D)
rövidre zárva, ugye photosoppolok ezt mindenki tudja itt sg-n, és akarva akaratlan le tudnám rajzolni az összes menüpont összes beállítását, hogy hol mi van milyen sorrendben. egyszerűen én pl. így tanulok meg dolgokat. látom és le tudom rajzolni, ha meg lerajzolni le tudom akkor az agyamban is ottvan, elő is lehet kaparni :) -
Hát, hiszed vagy sem én középsuliba jártam. És elárulok egy titkot. Szinte semmi különbség nincs a gimnázium és a középsuli között, ugyanis nincs külön tanterv. Szóval nagyon minimálisan kevesebb azaz általános tudás amit rád erőltetnek. Sőt, volt olyan is, hogy a nálunk leadott irodalom anyagot összevetettük egy gimnazistáéval és nem, hogy kevesebb vagy felületesebb lett volna, hanem még részletesebb is volt. -
cigizek . rágom a körmöm . és mellette sg függő vagyok. tessék? leszokás? áááh :D -
ba32107 #25284 De ez csak a magolós tárgyaknál érvényes, nem?