127612
-
és ha csak szimplán büdös? :D -
nehezen értelmezem a kérdést... ha kiábrándulok, az azt jelenti, h egyszer régen vmiért beleszerettem, nem? akkor az összes opció kizárt, mert az adott esetekben bele se szeretek az illetőbe...
vagy úgy kell érteni, h megpillantom, és megtetszik? mert akkor kiábrándulok belőle ha rossz a természete (ápolatlanság meg nemjólkinézés esetén meg se pillantom) -
ba32107 #25442 Én tettem bele azt is, csak a többiek kivették :)
Én a rossz természetre szavaztam, igen egyszerű oknál fogva: azt a legnehezebb megváltoztatni. És mivel a kiábrándít szó feltételezi, hogy már eleve tetszett a csaj, ezért biztos, hogy jól néz ki. Mondjuk ha ápolatlan, akkor alapból nem foglalkozok vele annyit, hogy kiderüljön a természete.....szóval mégiscsak hülyén van összeválogatva ez :D -
egyéb
ha ribancként viselkedik, kelleti magát, kibaszott nagy az egója vagy maximálisan kiszolgáltatja magát, csak neki meg ne keljen mozdúlni -.- -
tehát lényegtelen kif×szozza össze aznap este, lényeg hogy van, és jó csaj :D -
Rundstedt17 #25439 Jah igen az azért engem is,ne viselkedjen már úgy mint egy alacsonyabb rendű a férfiak közül... -
ha csúnyán beszél folyamatosan. -
Ha nem ad magára / ápolatlan.
elég gáz ha büdös pfúj :S -
igazándiból mind a 3 ki tud ábrándítani, tegnap mintha lett volna még egy alternatív válaszlehetőség is, így tanácstalan vok -
igazából nem tudom
az első szűrőn tovább (hogy hogyan néz ki) még nem jutottam tovább-.- -
Zóanagyvarázsló #25434 Én az ember tragédiáját addig olvastam,amíg rá nem jöttem,hogy köze van a valláshoz.
Pedig szélesíthette volna a látókörödet, és ezt nem vallási szempontból értem. Mindenesetre azt bebizonyítottad, hogy erre a szélesítésre nagy szükség lenne... -
tudjátok, kiábrándulhatsz egy nőből:
- amikor megfodul
- amikor megszólal -
Rundstedt17 #25432 Az kevés,legyen jó alakja,legyen szép arca,jó haja és amit már említettél:D -
DIESEL DOG #25431 Ha rossz a természete az mindenképp kiábrándító. Viszont az is hogy ápolatlan, nincs alakja... -
egyszóval neked az a lényeg, hogy jó segge legyen :DD -
Rundstedt17 #25429 javít:mert ha ápolt attól még lehet átlagos külsőre és az NEM már jó. -
semmi vonzalom nem lehet benne, főleg ha már szaga is van:)) -
Rundstedt17 #25427 tehát nem tudtam jelölni.Az ápolatlan és nem néz ki jól mindkettő fatális dolog.... -
Rundstedt17 #25426 Ha nem néz ki jól(tehát nem jó csaj).Az hogy nem jó csaj abban minden benne van.Mert ha jó csaj akkor ápolt és külsőre szinte tökéletes,mindkettő fontos mert ha ápolt attól még lehet átlagos külsőre és az már jó,de fordítva is lehet hogy alapból jó lenne külsőre de elhanyagolt az nem jó csaj.Magyarán ha nem jó csaj,mert akkor egyáltalán nem érdekel,ha jó csaj akkor felőlem lehet bármilyen rossz természete vagy bármilyen sötét hidegen hagy. -

-
timantes #25424 merész vagy , ha tényleg csaj vagy és letolod a nacid... gyere bébi hagy akasszak be neked! -
Ha nem ad magára / ápolatlan. - fiúkra vonatkoztatva
nincs annál kiábrándítóbb, mint ha valaki büdös :D -
akkor rosszul van feltéve a kérdés 
-
Akkor: Mi az, ami nagyon kiábrándít egy fiúból?
Egy kis képzelőerő esetleg? :) -
Egyéb.
Ha dohányzik. -
Nem szavazok, mert kb mindegyik
-
öööö...és ha lány vagyok?!
-
Egyéb
Ha sötét mint a föld. Sajnos nem kevés ilyen lány van manapság. :S -
G_ArchAngel #25416 Ha rossz a természete.
Ha nincs alakja / nem néz ki jól.
Lehetne egy "A fentiek egyuttesen" opcio... -
egy verset se tanultam meg soha, egy kötelező olvasmányt se olvastam el soha....... már belátom..........de jól is tettem!!
-
Fbn Lx #25414 a bánk bán és a faust a világtörténelem két átütően legfosabb olvasmánya. ember ilyet írni képtelen.
sry, tisztelt tehetséges íróink, a tiszteletlenségemért. -
o igen, tanára válogatja, hogy támogatja-e az önálló gondolkodást -
"A verseket meg sose szerettem. buzis. -.-" " 

-
az Egri csillagokat volt hogy 10 odalanként olvastam egy idő után, annyira igzalmas volt :D sosem szerettem a kötelező olvasmányokat, bár volt pár amivel megbírkóztam. Kincskereső kisködmön, A Pál utcai fiúk, Odüsszeia, Egri csillagok. másra most nem emlékszem, mindíg is bevállaltam az egyest, lényegtelen volt ha épp lerontottam a 4-es átlagomag vele. :D emlékszem mikor általánosban feladták a Lassie-t, meg A két Lottit, azokkal csak addig jutottam, hogy megszereztem a könyvet. és akkor így itt abba is maradt a dolog, de sok mással is így voltam. Az ember tragédiáját sem olvastam, a Bánk bánt sem. -
Szerettem, megérte, még most is szeretem. -
De komolyan. Hogy szerethetitek ennyien a Candide-ot? Úgy utáltam mint a.... :D
most már kezd gyanús lenni, hogy nem is egyre gondolunk?! -
Én az ember tragédiáját addig olvastam,amíg rá nem jöttem,hogy köze van a valláshoz.Legaklábbis nekem nagyon ez jött le az első pár oldalból talán,nem emlékszem már rá,úgyhogy abba is hagytam.Ami nekem legutóbb nagyon tetszett az a Candide.Azt érdemes volt.Meg az Egri csillagok is jó.Legutóbb a Kémia III. osztályt olvastam,na annak legalább haszna is volt
-
Hát remélem nem a Candide-ra gondolsz Voltaire-től :D -
Ja, egybkt középiskolában nem olvastam el egyet sem, ezeket csak rövidítettbe olvastam :D. -
Na akkor leírom énis, hogy mik tetszettek kötelezők közül:
Általánosban:
- Kincskereső kisködmön (hétszer olvastam el)
- Pál utcai fiúk
- Egri csillagok
- Légy jó mindhalálig
- Robinson Crusoe
Középiskola (itt annyi van, hogy nem mindegyik jut eszembe, de azért megpróbálom):
- A trójai mondakör, és a görög mondavilág (A DRÁMÁK ÉS A TÖBBI FOS NEM!!!!!!!!)
- Gulliver utazásai (tetszett volna, ha nem lettem volna lusta elolvasni)
- Az ember tragédiája (ez tényleg élvezhető volt)
Hát kb ennyi. Meg volt egy Voltaire-től, de annak már nem emlékszek a nevére, azis jó volt.