127612
-
2dik mondatrészben ott a pont. -
egyéb
ha rá jövök h okosabb vagyok (elég hamar bekövetkezik) -
első+3. -
dx #25481 Szerintem nincs olyan sok rossz természetű nő, legalábbis én nem ismerek , a legtöbb nő ad is magára,szóval a 3. ez alapján múlik majdnem minden,legalábbis nekem. -
összes + amikor nem lehet vele sose személyesen találkozni, mindig van valami kecy dolga és csak emgy emesenen a jajdeszeretlek 

/sose fordult még elő:)/
-
Vardar #25479 F: A fentiek közül több:D -
Ha rossz a természete.
Ha nem ad magára / ápolatlan
És mire szavazzak ez esetben? -
Felvilágosított,de akkor sem érdekelt:) -
Vardar #25476 Ezért gazdag a Rexona:D Kevésbé tetszik egy jó nő akinek izzadságfolt van a hónalján, mint egy ronda aki ad magára:D Ezért? -
opp :S az az egy szavazat az egyiken sem az én voltam :D egyébre ment volna, engem mind a három ugyanúgy ki tud ábrándítani. -
Már volt olyan kérdés, hogy mit nézel meg először a csajon =) -
na ezt jol megfogalmaztam -.-. Úgy látszik hamarabb kellett volna hazajönnöm pár órával -.- -
Itt senki se nézi az alakot?
-
Na persze azért nézzen is ki valahogy, de ne feltétlenül legyen szabályos (gömb). -
Ha rossz a természete.
Ha nem ad magára / ápolatlan.
-
Zóanagyvarázsló #25469 Ahogy gondolod, már úgyis OFF, csak meglepett, hogy milyen felületsen ítéltél, illetve az is, hogy sem tanár, sem tankönyv nem világosított fel róla, hogy nem egy keresztény röpiratról van szó. (Nem akarom megtudni, hogy miféle iskola lehet az...) -
Első három kombója:) -
Ha rossz a természete.
ez a kettő tud nagyon kiábrándítani egy csajból. Még a "nincs alakja/ nem néz ki jól" nem is annyira fontos inkább a belső a lényeg(nálam) de egy olyan csajtól hányingert tudok kapni aki ronda mint a bűn ráadásul olyan szaga van mint egy 2 hetes hullának.
boccs az öszinte véleményért. -
Ha rossz a természete:hisztis pics@,pláza cica,idióta -
..Azt lehet a legjobban tukni! Hülyevagy? XD -
Rundstedt17 #25464 nagyon válogatós vagy
-
zotja #25463 ha iszik,cigizik,nagy pofa a semmire -
ha nem tud beszélgetni, mindenre annyit mond hogy aha, igen, vagy msnen pl lök egy smilet mindenre -
Az első három együtt! :D -
Pontosan :D -
Jó! Vannak végletek! De az olyanhoz hozzá se szólok!
Ilyen egyszerű!
-
azé az alakja ne legyen má 1 tespedt tehén :D -
"Ha rossz a természete."
De ez baromság! Mert az ápolatlanság is kiábrándít! Az alak talán annyira nem is számít! -
extramagascsaj #25456 Ha nem ad magára / ápolatlan -
Első 3 keveréke.De ha tuskó,és nem aranyos mellé,az is zavaró. -
Hát lehet,meg irodalomból tuskó is vagyok,de inkább valami más valással szélesítsék a látókörömet,ne a kerezsténységgel:) -
Nekem tetszik,egy szernecsétlen ember megy egy mő után,akit mire megkaphat meg is csúnyul:D -
egyéb: iszik mint a kefekötő és káromkodik, meg persze ha elvárja hogy nőként kezeljük (közben rosszabb a természete bármelyik taplónál) -
Ez mind kiábrándító:
Ha rossz a természete.
Ha nincs alakja / nem néz ki jól.
-
Egyébet jelöltem, mert többet nem lehetett :) -
Ha nem ad magára / ápolatlan. -
-Ha agyon van festve és azt hiszi magáról, hogy bombázó. -
Vegas #25447 Ha rossz a természete.
Ha nincs alakja / nem néz ki jól.
Válogatós vagyok? :/ -
most pont nincs szaglásom, és a hangom is kezd elmenni... csak sms randi jöhet szóba, ott meg nem számít :DDD -
A rossz testszagot kár volt beletenni.
Egyébként egyértelműen a rossz természet.