127612
  • szucsy89
    nem tudomra nyomtam de jobban belegondolva örökké nem akarok, megunnám akármilyen furcsán is hangzik:)

max 150-200évig, de akkor is úgy hogy fiatal vagy középkorú vagyok
  • Mersant
    valoszinu, hisz most is unom, de akkor ugye korlatlan szabadsagom lenne, barmit megtehetnek. nem kene egesz nap a foldeken kapalnom, vagy 1 irodaban ulnom, hanem azt csinalhatnam amihez kedvem van, hisz bele nem halhatok. beutaznam a foldet, harcolnek itt-ott hogy izgalmas legyen, ha megunom tovabb allok :)
  • Rundstedt17
    Igen,mert nélkülem a világ az nem világ.
  • Mike
    felénél meguntad volna a nyavalyás emberek mindennapos nyüglődésiet
    más visszanézni, és más a mindenapokat megélni
  • poppe
    nem tudom... érdekelne, mi lesz velünk ha kinyírtuk a bolygót, szívesen űrutaznék pl, érdekel mikor lesznek implantátumok, call of duty 620-at is tolnám szívesen :D csak nagyon tudatosan kéne élni, elvégezni egy rakás iskolát, megtanulni tőzsdézni, vagy vhogy anyagi biztonságot teremteni hosszú távra, mert ha az idők végezetéig dolgoznom kéne, az szopacs lenne :D
    de pár ezer év elég lenne, örökké nem akarok élni
  • Picar77
    Nem tudom.
  • zsutyesz
    szerintem is
  • Mersant
    kivancsisag. ha hamarabb szulettem volna erdekes lett volna nyomonkovetni a honfoglalast, kozepkort, az indian kulturat a vilaghaborukat. es tudnam mi az igazsag, hogy esetleg mi lett meghamisitva a tortenelemben.
  • Mike
    szerintem az öröklét sorscsapás
  • LordVenom
    Most azt mondom igen. Ki ne akarná követni a tudomány fejlődését? Esetleg az űrbe kijutni,ami mondjuk 1000 év múlva lehet,hogy mindennapos lesz. Ki ne akarná végigkísérni a gyerekei,és az unokái életét? Ki ne lenne kíváncs a közeli és a távoli jövőre?
    De ha belegondolok,hogy a szeretteim meghalnának mellőlem,és egy idő után nem mernék senkihez kötődni,mert végtelen az a fájdalom amit a szeretteink elvesztése okoz,akkor csak a magány maradna,ami nem túl szép jövőkép.
    A nem tudomra nyomtam.
  • Mike
    és minek akarnád követni, mi értelme lenne?
  • ba32107
    Ideillő film
  • Mersant
    ha ez 1 kivaltsag lenne, es a tobbseg halando lenne, akkor elnek orokke, mert erdekes lehet nyomonkovetni a valtozasokat stb. mas esetben semmikepp
  • Mike
    de mondjuk pár száz évig szívesen élnék, de mondjuk már 10000-ig nem
    elején még érdekes lenne, értelmesen használnám fel az időmet, később rájönnek az egésznek semmi értelme, és untatna. a percemberkék pillanatnyi felvillanása is untatna
  • Mike
    nem élnék, mert rettentő unalmas lenne
    semmiféle öröklétre nem vágyom, lelkire, szellemire sem
  • bogyoka
    Nem tudom:)) Rongyos öregként nem akarnék élni sokáig, akkor nincs értelme, ha így maradnék ennyi idősnek, akkor élnék örökké:D
  • ba32107
    Melyik topikot romboltad szét?
  • kocsisgabor9999
    Ha sötét, mint az éjszaka.
  • Scottt
    Egy hátracelluxozott fasz hasonlót 1 pinára ,kicsirigó;)
  • VRSDM
    első kettő együtt...
  • somdav95
    Volt olyan csajod akinek töke volt ?? -.-
  • Fbn Lx
    ha töke van
  • FrancescoTotti
    Hát kevés van. És az a baj, hogy nekem is azok az értékeim, amiket elvárok a lányoktól. És mivel ők ezeket nem tartják fontosnak magukra nézve, ezért nem értékelik bennem sem. Sajnos.
    Abban bízom, hogyha öregszem még 5-6 évet, akkor már a felnőtt csajok mások lesznek, más lesz nekik a fontos.
  • bardocz
    Így egy van ismerőseim között,meg van egy lány,aki sajna picsamessze lakik,pedig azóta ismerem,amióta kijött a kórházból:D
  • somdav95
    Nekem van olyan barátom ( lány ) akivel tudok dumálni, körülbelül kettő... A többi mind hisztis, egoista, stb...
  • Darukezelő
    Tehát akkor kimondhatjuk, hogy normális lány nincsen Magyarországon. És akkor nem is beszéltünk még arról, hogy mekkora gennyek. :D És akkor találd meg azt, aki nem bagózik, nem vedel, és nem is egy kamugyáros kis céda. Tisztelet annak a nagyon kevés kivételnek.
  • Goruck
    szóval a hivatásos az jöhet??? :P:P

amúgy jókat írtál!
  • bardocz
    "ha nem sportol (és ez látszik is rajta)"

És ez milyen igaz.Úgy akarnak fogyózni(mert az trendi),hogy nem mozognak semmit,csak nem esznek,szépen lemegy róluk az izom ami volt,aztán visszaszedik hájként.
  • FrancescoTotti
    Sokminden: ha dohányzik, ha iszik, ha nem sportol (és ez látszik is rajta), ha kurva (és nem hivatásos) stb. stb.
  • Goruck
    persze hogy nem, de ez is egy kritérium
  • szucsy89
    Ha nem ad magára / ápolatlan.

na ettől hányok
  • F1re
    Ha nem ad magára / ápolatlan.

de 1ertelmu h ha nem joh az alakja meg ienek alapbol nem erdekel :D
  • somdav95
    Miért felőled lehet, bunkó, büdös, csúnya??
  • Goruck
    tényleg, hirtelen el is felejtettem, az számomra abszolut negatív
  • banok
    egyéb
    ha dohányzik.
  • bardocz
    Nálam meg max jegyben jobbak,de az az értelmi szinttel nem egyenesen arányos.Olyan szar,amikor rájövök,hogy bazmeg,én azt hittem ez értelmes,de nem,gecibuta :o
  • ba32107
    Olyat én se. Rossz társaságba járok :(
  • chhaya #25487
    Mind, plusz egy rakás apróság, amit nem fogok részletezni.
  • bardocz
    Én még azt nem éreztem olyat,hogy ne lennélk okosabb egy korombeli lánynál.
  • somdav95
    Nekem egyik se kéne :D