127612
  • DIESEL DOG #25644
    Szerintem biztos hogy járt a holdon ember. Semmiféle összeesküvés nincs...
  • whiskeyman
    Igen, járt ott az ember. Nincs itt semmiféle összeesküvés.
  • ba32107
    Természetesen járt ott az ember. Nincs itt semmiféle összeesküvés.

Láttam a lábnyomokat a teszkós távcsövemmel
  • dx
    Harmadikra nyomtam.
  • LordVenom
    Valahol a kettő közt van az igazság.
    Én erre nyomtam. Szerintem igen,járt ott az ember,de van benne némi összeesküvés is,amit titokban tartanak.
  • LordVenom
    Persze,hogy tudsz magányos lenni,de ez elsősorban rajtad múlik. Most lehetnek szeretteid,lehet,akivel leéled az életed,de az örök élet mellett nem te választod a magányt.
  • Carlos

• HöfEE
    Holdraszállás éjjáó. Egyébre szavaztam. Én úgy gondolom járt az ember a Holdon. Viszont nem hiszem, hogy a "hivatalos" forgatókönyv szerint zajlottak a holdutazások és az ott zajló tevékenységek. A holdraszállásról készült fényképek is szerintem manipuláltak, vagy nem eredetiek. Van odafenn valami amit eltitkolnak előlünk, nem tudom mi az, lövésem sincs. (eltűnt holdraszállás videofelvétel stb). Ez az ÉN véleményem.
  • zsutyesz
  • Darukezelő
    "Valahol a kettő közt van az igazság." lehetőséget nem értem. Tehát mondjuk jártak ott, de hazugság az egész? :D
  • Darukezelő
    Most is tudsz magányos lenni, nem kell ahoz örök élet.
  • LordVenom
    Az élet nem unalmas lenne,ha halhatatlan lennél,én is eltervezném az életem előre száz,meg ezer évekig.
    De kérdem én,kihez kötődnél? Kit szeretnél? Kit mernél közel engedni magadhoz mondjuk 3-4száz év után,amikor meghalt mindenkid,és több szerelmed melletted öregedett meg és halt meg,miközben te maradtál fiatal?
    Sok ember bele sem gondol a kérdések mögötti negatívumokba,csak a pozitív oldalát látjuk az egésznek. Határozottan kijelentem,hogy nem élnék örökké. Ha lenne egy olyan válaszalternatíva,hogy pár száz év,talán azt választanám,de örökké élni egyenlő a magánnyal.
  • Darukezelő
    Egy ideig tényleg jó lenne azért, szerintem ezt senki sem tagadja le, az már más kérdés hogy ki mire használja fel a halhatatlanságot. Aki egy panelben akar rohadni az azt is fogja csinálni. :) De pl. ha felgyúrod magad valami nagy tudósnak, kutatónak, akkor máris izgalmasabba fog telni az élet. :) Részese lehetsz sok sok fejlesztésnek, találmánynak, dolgozhatsz azon másodállásban, hogyha a #25619-ben leírt dolog esetleg bekövetkezne, akkor te már egy tök más helyen legyél. Pl. a Dagoba rendszerben, és épp jedivé gyúrod magad Yoda segítségével. Be lehetne járni az egész világot (persze ehhez pénz kell, de mihez nem kell pénz ma már), és pl. ellehet játszani azt, hogy mindenhol élsz egy 100 évet. Jó, utána lehet már unalmas lesz, ha mindenhol éltél 100 évet, de ki tudja mik lesznek akkor a lehetőségek, lehet már tök máshol lesz az emberiség. Érdekes téma ez a halhatatlanság, de mondjuk én egy időgépnek lehet jobban örülnék. Vagy ezt kombinálni a halhatatlansággal, na akkor aztán senki ne mondja azt, hogy unalmas lenne az élet úgy, hogy abba az időbe mész vissza, vagy előre amelyikbe akarsz, és emellett még nem is halsz meg. :) Hegylakót kombinálni a Vissza a jövőbe filmmel, nem lenne rossz. :D
  • Aquir
    (k)

A regeneráció sem a tartós halhatatlanságot jelenti, ezt az élők egy része már akkor feladta, amikor a többsejtű életformát választották (ez volt az ára a "halhatatlanságnak", csak az egysejtűek képesek háborgatás nélkül akár végtelenségig jelen maradni osztódással)
  • neB
    (tetszik az aláírásod :D)

De létezhet pont mostanában olvasok róla könyveket hogy féreglukakkal ellehet jutni más dimenziókba galaxisokba univerzumokba
    És érzem hogy egyszer elérhető lesz a halhatatlanság folyamatosan regenerálódó szervekkel csak az a kérdés hány millió év múlva
  • ba32107
    Aztán rajtad is kialakulna egy civilizáció, mint Benderen :D
  • Aquir
    elvileg nem létezhet ilyen :P
  • neB
    Elvileg semmi sem lehetetlen és igen én szeretném látni a világűr végét hogy utána egy másik születését lássam
  • Aquir
    és egyébként is fizikailag lehetetlen :P
  • Szabi84
    szerintem pár ezer év után beleőrülnétek abba a tudatba hogy nincs vég
  • Aquir
    ha fizikai/kémiai behatás érhet téged akkor ott van ami eddig is ott volt:
    betegségek, balesetek, háború, nem beszélve arról hogy ezzel az állításoddal máris semmissé tetted az örökké szót
  • ba32107
    Feltételezem, ha addig nem pusztul ki az emberiség, hogy sikerül addigra más naprendszert találnunk. Mellesleg erősen félreértelmezzük a halhatatlanságot. Én a filmből kiindulva képzelem el ezt, miszerint az ilyen ember meghalhat, egy pisztolylövés, tűz megölheti, ugyanúgy kell ennie, stb, egyszerűen csak nem öregszik. Egy ilyenben kiegyeznék. Ha akarom, végzek magammal....de miért akarnám?
  • Aquir
    na persze :P
  • Rage47
    felemelkednél, mint az ősök a stargate-ben
  • Hymtozis
    Én is így gondolom. Kíváncsi vok az elérhetőre, h meddig, és mit fejlődünk még. (Már azt is "irigylem", h a mai ovisok sokkal újabb, vszínű jobb dolgokat fognak megélni.)
  • Aquir
    és amikor vörös óriás lesz a nap és felperzsel mindent a Földön, vagy egy szupernovarobbanásnál, vagy feketelyuknál mittomén tök jó lehet ott ezeknek a közepében ideig eléldegélni ha ilyen bekövetkezik :|

amikor meg már semmi sem lesz egyedül tengődsz az űrben, nem látnál semmit, azt hiszed megvakultál és megsüketültél (ott nem terjed a hang) marhajó :|
  • ba32107
    De gondolj bele, beutazhatnád a világot, megtapasztalhatnál mindent, amit csak meg lehet, előbb-utóbb eljönne az űrutazások, felfedezések kora is. Én látni akarom. Ha egyáltalán bekövetkezik...
  • Szabi84
    ja kidobnám a cipőt a kukába remélem... értitek
  • Hymtozis
    Ha lenne egy újabb ien kis kosz a cipődon, ami sosem tünne el... sztem vmennyivel más lenne, mint a többi kis kosz.
  • Szabi84
    Na az meg a másik:D Az ember semmi a világegyetemben kb. annyi mint a cipőtökön a kosz és ennek tudatában semmi kedvem sem lenne örökké élni.
  • Hayni
    Milyen lenne életfogytiglant kapni
  • Szabi84
    Látom elég sokan élnének örökké, de engem kiráz a hideg attól hogy SOHA nem lesz vége, értitek gondoljatok már bele.
  • Bandee1987
    Persze, miért is ne, sok mindent csinálnék, sok mindent átélhetnék.
  • somdav95
    Az jó xD
  • N1ggA
    hát, gondolom semmit :)
  • ba32107
    Ööö vicceltem.
  • somdav95
    Ezt hogy érted?:O
  • ba32107
    Én már láttam, nem túl érdekes.
  • somdav95
    Ha semmi, akkor miccsinálsz?
  • N1ggA
    Nem élnék örökké, mert kíváncsi vagyok mi van a halál után.