127612
-
Neked a TV műsoroktól nőtt nagyra az értékrended? :) -
Sok boldogságot. :) -
Enyém a kérdés és én is Házasság párti vagyok.
Abban igazad van, hogy a lányok nagy része pénzéhes (Pláza (kurva)cica), de vannak azért kivételek is.
Én is találtam szerencsére egy ilyen lányt akivel már lassan 4 éve együtt vagyunk és már a házasságot tervezzük. -
köszönjük megint ezt az értelmes kommentet, sokat fejlődött ettől az értékrendünk, de tényleg
-
kocsisgabor9999 #26140 Mert sok a pénzéhes szuka. -
De amúgy ha megnézed, mindig az van, hogy a nő megy a gazdag férfihoz, nem pedig fordítva:/ nincs igazság. -
Rundstedt17 #26138 Jah rájöttem erre szépség nem igazán ér sokat inkább ha gazdag család az annál többet:D,mondjuk azért rondát nem bírnám el.2 év alatt csak találok egy elfogadhatót gazdag családból:d -
Ha tényleg komoly mennyiségű pénze van tőlem lehet akármilyen ronda. Amúgy sem érdekelnek különösebben a nők, így legalább van miért dolgozni... -
:D -
Rundstedt17 #26135 Gondolkoztam én is,hülyeség csak a szépséget nézni:D.több száz millióval rendelkező szülők lánya többet ér mint egy szebb de szegény vagy átlag helyzetű csaj.már itt az ideje hamarosan házasodnom,majd ha találok egy jó csajt azonal:d -
lényegtelen -
szerintem az érdekli őt a legkevésbé :p -
Ne feledd, a föld teljes lakosságában te is benne vagy! :)) -
Az szinte biztos! :D -
Én a Föld teljes lakosságát kiirtanám, s talán évmilliók múlva kifejlődne egy sokkal jobb faj, mint az ember.
-
extramagascsaj #26129 remélem én igen
-
nagyjából egyetértek:-) és nem szeretnék főszervező lenni, de valszeg a koszorúslányságot nem fogom megúszni:DDD -
Én több okból is ellene vagyok. Az egyik az anyagi háttér, főleg hogy a szülőknek kell állni csaknem az egészet. Inkább elküldeném mind a négyüket a trópusokra két hétre a pénzből (így legalább az anyóssal is jóban lennék :) ). A másik dolog hogy nem szimpatikusak, az esküvőt ne másoknak tartsuk, hanem magunknak. Közeli barátok, közeli rokonok. A harmadik pedig, nem a mennyiség a lényeg, hanem a hangulat.
Aztán óvatosan azzal a segítséggel, még a végén te leszel a főszervező... :DD -
áá hát csaknem:-) nekem egyik barátnőm olyan, hogy világra szóló esküvőt akar, és azt mondta, hogy én fogok majd neki segiteni, asszem nekem az ő esküvője is éppen elég lesz:DDD -
Ez így jól hangzik, engem kiráz a hideg a hétországra-szóló lakodalmaktól. És a templomi esküvő is kizárt.
Mellesleg a fene sem tudja, még az is megeshet, hogy agglegény maradok. Ki tudja? -
Ó, tudom én, hogy a büntipontokat nem málnás-nyalókáért osztogatják!
Nem is akarom firtatni, mert nem olvastam, nem is ez a lényeg.
De attól, hogy így látja, nem kell mindenkinek nekiesni. Én is látom hogy negatív a srác, de majd úgyis rájön ahogy múlik az idő. Ki az aki nem volt soha ilyen hangulatban? Én is kívántam már a világot a pokolba az összes szemétládával együtt, nem titok. -
együttélés, viszont ha az együttélésből esetleg gyerek lesz, akkor azért egy házasság nem árt:-) semmi nagy cécó, csak csendes esküvő -
Magadról beszélsz? :) -
Már nem azért, de az élettárs nem az, aki házasság nélkül együtt él valakivel?
Amúgy nem tudom elképzelni, hogy bárkivel is összeköltözzek, a házasság pedig kizárt, kivéve, ha jók sokat tudnék ezzel keresni! -
kocsisgabor9999 #26120 ''Két dolog végtelen: a világűr és az emberi hülyeség, bár az elsőben nem vagyok biztos ..." (Einstein) Végtelenül buták egyesek.
-

#26113: az oké, hogy szomorú, de most ezért feljön az sg-re és viselkedik úgy mint egy fogyatékos? Bár ha vidám (ha egyáltalán van ilyen) akkor is így viselkedik, nem hiába vannak ott azok a sárga bigyulák, szóval alapból ilyen kedves,aranyos kiskutya. -
de ő mindig rossz passzban van, mióta regelt az sg-re -
Pszichológusra van szükséged, beteg vagy, lelki beteg. Depressziós, ha úgy tetszik, ami neked nem tűnik fel, mert benne vagy, csak a kívülállónak. Ha rajtad múlna, akkor te lennél a második Hitler, és gázkamrába küldenél mindenkit, aki máshogy gondolkozik mint te. Így nem lehet élni ahogy te, utálattal lenni az egész világ ellen, utálattal eljárni oda ahova mész. Így akarsz még élni életed végéig? Gondolkozz már el azon kicsit, hogy miket beszélsz. Igen, a társadalom olyan amilyen, de nem mindenki néz TV-t, nem mindenki követi a trendet, nem mindenki akar megfelelni a másiknak, még sem beszél ilyen badarságokat, hogy "a fajtád", meg a házságot hülyébbnél hülyébb dolgokhoz hasonlítja. "a hülyeségeitektől úgysem fogtok megválni" Nem lehet, hogy te beszélsz hülyeségeket? Eddig senki sincsen veled, biztos mi vagyunk a hülyék. 19 évesen eléggé BALFASZ felfogásod van, már ne is haragudj. Na de nem fárasztom magam, mert a hülyeségeidtől úgysem fogsz megválni. Inkább menj és zúzz be pár kirakatot ami tele van TV-vel, majd üvöltözz valamelyik téren hangosbemondóval, hogy "mind hülyék vagytok, egytől egyig másnak akartok megfelelni, trendeket követtek, házasodtok, pedig csak a pénz miatt csináljátok az egészet." Kíváncsi vagyok milyen fogadtatásban részesülnél. :) -
Nem Gábor mellett akarok érvelni, de ő a saját véleményét írta le, ehhez joga van. Az már más dolog hogy igaza van-e vagy sem. Megesik hogy rossz passzban van az ember, és nehéz pozitívan látni a jövőt (ha jó passzban vagy, akkor általában magától értetődőnek tűnik a szép jövő).
Én már pár évvel idősebb vagyok nála, és mégsem érzem magam eléggé tapasztaltnak.
-
kocsisgabor9999 #26115 Veled sem. -
Jahj, veled tényleg nem lehet beszélni... -
#26108 -
Kényszerzubbonyt rá! -
kocsisgabor9999 #26111 Nem veszed észre, hogy önmagad ellen érvelsz? Te nem itélkezel felettem?
-
Ezzel itt beszóltál mindenkinek körülbelül... Szóval gondolkozz már el hogy lehet te csinálsz valamit szarul az életbe, és nem mindenki más hülye körülötted... -
kocsisgabor9999 #26109 Az a trauma, hogy a fajtád ellepi a világot. -
rossz kedve van, na basztassátok szegényt -
na mi van Gáborom, dobott az asszony? -
Úristen, és még te írod ki, hogy mindenki kezdjen el gondolkodni, miközben neked kéne újraértékelni mindent az életben, mert egy elbaszott gondolkodásmódod van. Nem tudom milyen lelki trauma, gyermekkori baleset érhetett az életben, aminek következtében ilyen nézetek alakultak ki a fejedben, de szerintem téged nem elítélni kéne, hanem sajnálni. Komolyan mondom, rosszabb vagy mint egy Jehova tanúja...
nah mindegy, peace. -
ba32107 #26105 Ugyanazt hajtogatod minden topikban, de amikor jönnek az észérvek, az ellenpéldák (#26079), akkor meg eltűnsz...