127612
-
G_ArchAngel #26264 Evente egyszer, minden tel elejen megfazok, mert nem hiszem el, hogy hideg van... -
Én évente egyszer(leggyakrabban a tél eleji hülés, tüdőgyulladás). -
Fél évente összeszedek valamit.
Most is beteg vok -.-' de amúgy nem szoktam beteg lenni... azért lettem beteg (pénteken) mert az osztályba mindenki beteg mint állat... -
dx #26261 évente egyszer. -
Masakari #26260 Azt sem tudom, hogy hívják a körzeti orvosom. -
Sokszor azt sem tudom, hogy beteg vagyok csak furcsán fáradtnak érzem magam. Lefekszek aludni és jobban leszek fél nap múlva. -
ejjejj, hát jobbulást, és kitartást neki. :S -
soha. -
Rundstedt17 #26256 Minimum 2év:D./a kérdésre válaszolva félévente egy megfázás vagy torokgyulladás.lázas dolog utoljára húsvétkor esett meg. -
nekem sincs semmi ilyesmi, pedig nem hordok se sapkát se sálat se kesztyűt, és még a kabátom sincs összehúzva. :D utoljára tavaly nyáron voltam megzuhanva, pont megfáztam, nyáron. :D télen meg ha megfürdöm a hóban, vagy 2 órát állok egy helyben a hidegben akkor sincs semmi. -
"Azt sem tudom, hogy hívják a körzeti orvosom."
-
évente 1. valamikor kétévente 1. nem vagyok nagy beteges. és tényleg nemtudom a háziorvosom nevét :P -
az idei évre pont most van meg:/ -
Évente egyszer biztosan.
utoljára tavaly január elején volt egy influenzaszerű betegségem, de akkoris 5napból 3at a suliban voltam (félévi javítás miatt)
téliszünetben meg szinte minden nap kinnt álltunk a minuszokban éjfélekig, haverokkal...
semmi bajom nemvolt utána csak jól kihűltem...de semmi szipogás, köhögés -
autó balesete volt. Aztán 1 hétig intenzíven volt, de ma délután 2kor lesz bent 5 hete a kórházban:-/ -
de mi történt konkrétan a barátnőddel? olvastam a kommented, hogy "már kopogott a halál kapuján" :| -
Erős a szervezetem, gyakran évekig semmi bajom.
mióta ketté volt törve a bokám azóta nem voltam úgy orvosnál vagy kórházba hogy én lettem volna a beteg. Max nagyanyámnak a körzetinél gyógyszert íratni meg a kórházba mostanába minden nap látogatóba.. -
Fél évente összeszedek valamit.
most pont beteg vaok:S -
2-3 havonta, ( ha bele számoljuk a mű betegségeket is
)
-
fél évente - évente, változó. de nem vagyok egy minden harmadik héten beteg vagyok típus -
Bár a körzeti orvos nevét nem tudom (erre most jöttem rá :DD) -
Évente egyszer elkap valami szar mindig, de nem nagyon tudom kikerülni.. Vendéglátásban rengeteg emberrel vagy egy légtérben. Bár nem mindig fektet meg, kis hőemelkedéssel még nem maradok otthon. Legutóbb két éve tartóztatott le egy fosós-hányos móka, az jó volt :DD -
pista89 #26242 Azt sem tudom, hogy hívják a körzeti orvosom. -
Azt sem tudom, hogy hívják a körzeti orvosom, de tényleg. -
ba32107 #26240 Ha összejön, és meg is tartod, ergo elveszed. Megtapsollak :)
On: Erős a szervezetem, gyakran évekig semmi bajom.
Itt most ugye a leírás szerinti durvább betegségekre gondolok, amivel tényleg fekszek több napot, és fel sem tudok kelni. Legutóbb nyáron volt egy durva vírusom, nagyon nagy hasmenés, magas láz, több mint egy hétig tartott......a nyaralásom kellős közepén........de az előtt nem is emlékszem, mikor voltam beteg.
Viszont olyan félévente egy náthát összeszedek, és a fogorvosnál is gyakori vendég vagyok. Plusz bőrgyógyászhoz járok kezelésre havonta egyszer már több éve. -
Erős a szervezetem, gyakran évekig semmi bajom.
Az évi betegség, néhány napos megfázásban ki szokott merülni szerencsére. -
ritkán vagyok beteg de úgy egy évben egyszer összejön vmi -
fél évente ha összeszedek valamit :) -
EMOTOPIK. Klóz. -.- -
Rundstedt17 #26235 Okok,megegyeztünk.csak definiáljuk a talált jelentését?ha összejött egy olyan csaj? -
Rundstedt17 #26234 Csalódás?ah nem,simán el tudom hinni:d. -
ba32107 #26233 Várd csak el, keress egy ilyen nőt. Aztán majd küldj egy pm-t, ha sikerült, gyanítom nem mostanában lesz. -
ba32107 #26232 Én már akartalak, csak nem vetted észre :) -
a negatívok valóságát -
egy történéseknek mindg vannak jó és rossz oldalai
észre kell venned a jót
és 15 évesen ne akarj öngyilkos lenni, elötted az élet, még csomó mindent csinálhatsz -
hogy beszélsz :( -
Fbn Lx #26228 hoppá, megszegtem az 1:30-as fogadalmamat.
de csak pár perccel!
most akkor picsán fogtok rúgni?
-
Fbn Lx #26227 Én meg is kaptam.
Nagy hibája a pesszimista embereknek, hogy a csalódásaikból egyetemes törvényszerűséget faragnak. -
Rundstedt17 #26226 Há várjad,várhatod:D -
Fbn Lx #26225 mi az hogy azt várja, hogy legyen szép, hű és okos.
Ez a nőnél a három alaptétel, aminek első körben meg kell felelnie.
Aztán jön a bónuszmenet.
ha már a férfiakkal kapcsolatban annyi elvárás van, mi miért ne várhatnánk el ezeket a dolgokat cserébe.
Arról nem is beszélve, hogy ezt a hármat alapból ALAPVETŐNEK kell tekinteni, mert enélkül nem létezik kapcsolat.