127612
  • G_ArchAngel #26264
    Evente egyszer, minden tel elejen megfazok, mert nem hiszem el, hogy hideg van...
  • kovacsgellert
    Én évente egyszer(leggyakrabban a tél eleji hülés, tüdőgyulladás).
  • Shifter
    Fél évente összeszedek valamit.

Most is beteg vok -.-' de amúgy nem szoktam beteg lenni... azért lettem beteg (pénteken) mert az osztályba mindenki beteg mint állat...
  • dx
    évente egyszer.
  • Masakari
    Azt sem tudom, hogy hívják a körzeti orvosom.
  • Molnibalage
    Sokszor azt sem tudom, hogy beteg vagyok csak furcsán fáradtnak érzem magam. Lefekszek aludni és jobban leszek fél nap múlva.
  • DJ Skyline
    ejjejj, hát jobbulást, és kitartást neki. :S
  • zsutyesz
    soha.
  • Rundstedt17
    Minimum 2év:D./a kérdésre válaszolva félévente egy megfázás vagy torokgyulladás.lázas dolog utoljára húsvétkor esett meg.
  • DJ Skyline
    nekem sincs semmi ilyesmi, pedig nem hordok se sapkát se sálat se kesztyűt, és még a kabátom sincs összehúzva. :D utoljára tavaly nyáron voltam megzuhanva, pont megfáztam, nyáron. :D télen meg ha megfürdöm a hóban, vagy 2 órát állok egy helyben a hidegben akkor sincs semmi.
  • broman191
    "Azt sem tudom, hogy hívják a körzeti orvosom."
  • VRSDM
    évente 1. valamikor kétévente 1. nem vagyok nagy beteges. és tényleg nemtudom a háziorvosom nevét :P
  • passatgt
    az idei évre pont most van meg:/
  • tigeroo
    Évente egyszer biztosan.

utoljára tavaly január elején volt egy influenzaszerű betegségem, de akkoris 5napból 3at a suliban voltam (félévi javítás miatt)

téliszünetben meg szinte minden nap kinnt álltunk a minuszokban éjfélekig, haverokkal...
    semmi bajom nemvolt utána csak jól kihűltem...de semmi szipogás, köhögés
  • DJKonya
    autó balesete volt. Aztán 1 hétig intenzíven volt, de ma délután 2kor lesz bent 5 hete a kórházban:-/
  • DJ Skyline
    de mi történt konkrétan a barátnőddel? olvastam a kommented, hogy "már kopogott a halál kapuján" :|
  • DJKonya
    Erős a szervezetem, gyakran évekig semmi bajom.

mióta ketté volt törve a bokám azóta nem voltam úgy orvosnál vagy kórházba hogy én lettem volna a beteg. Max nagyanyámnak a körzetinél gyógyszert íratni meg a kórházba mostanába minden nap látogatóba..
  • cicai
    Fél évente összeszedek valamit.

most pont beteg vaok:S
  • somdav95
    2-3 havonta, ( ha bele számoljuk a mű betegségeket is )
  • DJ Skyline
    fél évente - évente, változó. de nem vagyok egy minden harmadik héten beteg vagyok típus
  • SötétBarom
    Bár a körzeti orvos nevét nem tudom (erre most jöttem rá :DD)
  • SötétBarom
    Évente egyszer elkap valami szar mindig, de nem nagyon tudom kikerülni.. Vendéglátásban rengeteg emberrel vagy egy légtérben. Bár nem mindig fektet meg, kis hőemelkedéssel még nem maradok otthon. Legutóbb két éve tartóztatott le egy fosós-hányos móka, az jó volt :DD
  • pista89
    Azt sem tudom, hogy hívják a körzeti orvosom.
  • Szabi84
    Azt sem tudom, hogy hívják a körzeti orvosom, de tényleg.
  • ba32107
    Ha összejön, és meg is tartod, ergo elveszed. Megtapsollak :)

On: Erős a szervezetem, gyakran évekig semmi bajom.

Itt most ugye a leírás szerinti durvább betegségekre gondolok, amivel tényleg fekszek több napot, és fel sem tudok kelni. Legutóbb nyáron volt egy durva vírusom, nagyon nagy hasmenés, magas láz, több mint egy hétig tartott......a nyaralásom kellős közepén........de az előtt nem is emlékszem, mikor voltam beteg.

Viszont olyan félévente egy náthát összeszedek, és a fogorvosnál is gyakori vendég vagyok. Plusz bőrgyógyászhoz járok kezelésre havonta egyszer már több éve.
  • BaliBoy
    Erős a szervezetem, gyakran évekig semmi bajom.

Az évi betegség, néhány napos megfázásban ki szokott merülni szerencsére.
  • Győri Devi
    ritkán vagyok beteg de úgy egy évben egyszer összejön vmi
  • Littlepig13
    fél évente ha összeszedek valamit :)
  • SötétBarom
    EMOTOPIK. Klóz. -.-
  • Rundstedt17
    Okok,megegyeztünk.csak definiáljuk a talált jelentését?ha összejött egy olyan csaj?
  • Rundstedt17
    Csalódás?ah nem,simán el tudom hinni:d.
  • ba32107
    Várd csak el, keress egy ilyen nőt. Aztán majd küldj egy pm-t, ha sikerült, gyanítom nem mostanában lesz.
  • ba32107
    Én már akartalak, csak nem vetted észre :)
  • Mike
    a negatívok valóságát
  • Mike
    egy történéseknek mindg vannak jó és rossz oldalai
    észre kell venned a jót
    és 15 évesen ne akarj öngyilkos lenni, elötted az élet, még csomó mindent csinálhatsz
  • Aquir
    hogy beszélsz :(
  • Fbn Lx
    hoppá, megszegtem az 1:30-as fogadalmamat.
    de csak pár perccel!

most akkor picsán fogtok rúgni?
  • Fbn Lx
    Én meg is kaptam.
    Nagy hibája a pesszimista embereknek, hogy a csalódásaikból egyetemes törvényszerűséget faragnak.
  • Rundstedt17
    Há várjad,várhatod:D
  • Fbn Lx
    mi az hogy azt várja, hogy legyen szép, hű és okos.
    Ez a nőnél a három alaptétel, aminek első körben meg kell felelnie.
    Aztán jön a bónuszmenet.
    ha már a férfiakkal kapcsolatban annyi elvárás van, mi miért ne várhatnánk el ezeket a dolgokat cserébe.
    Arról nem is beszélve, hogy ezt a hármat alapból ALAPVETŐNEK kell tekinteni, mert enélkül nem létezik kapcsolat.