127612
-
Erős a szervezetem, gyakran évekig semmi bajom + egyáltalán nem tudom hogy ki a körzeti orvos :) De csak azért nyomtam az előbbire mert anyám belgyógyász (de ilyenekkel szerencsére nem kellett zavarnom :) ) -
Én mindig kocsmázásnál fázok meg
-
Évente egyszer biztosan. -
Fél évente összeszedek valamit. -
évente egyszer megfázás. -
Fél évente összeszedek valamit. -
DIESEL DOG #26298 Én is mindig a suliból szedem össze az influeznát, meg az ilyen betegségeket. Ha el is kapom a megfázást akkor is max. 3 nap alatt átmegy rajtam. :) -
Rundstedt17 #26297 Azt se felejtsd el hogy általában akik aktívabb életet élnek azok többet betegeskednek,mert aki sok időt tölt emberek között könnyen összeszedi a dolgokat.De mondjuk aki ideje nagyrészét wowal vagy gameléssl tölti nem igazán veszélyeztett:D -
normálisabb rendelőkben van időpont (mint itt :DDD) -
azért nem rossz, hogy a szavazók 2/3-a nem, vagy szinte alig szokott beteg lenni. rendelőintézetekben nem ez szokott átjönni. :D hiába megyek oda már a rendelés előtt 15-30 perccel, már tömegek szoktak lenni, és évek kérdése mire sorra kerülök. legjobban azt szerettem mikor """betegség""" miatt lementem a dokihoz, kb. csak a torkomat nézte volna meg a doki, de előttem x+1 nyugdíjas, és ugye mindegyik 50 receptet irat fel, meg hogy van a család, jaj doktor úr így úgy amúgy. :| általában 5 percet töltök bent, más meg félórákat -
egy évben egyszer tényleg beteg vagyok, de van amikor ki kell vennem pár nap szabit a suliból (: -
DIESEL DOG #26293 Évente maximum egyszer biztosan összeszedek valami nyavaját. Legtöbbször februárban kapom el az influenzát, és ennyi egész évre...hála a jó istennek...:) -
Max téged... :) -
Erős a szervezetem, van hogy évekig semmi bajom. Az abszolút maximum egy apró megfázás. De néha még az sem. -
évente 2szer max, téli időszakba mindig megfázok meg előjön az asztmám és akkor fekszek egy hétig :| -
azt se tudom ki a dokim (5-6 éve voltam utoljára nála), meg hogy hol a kórház(születésemkor voltam ott, meg néha látogatni mást) 
-
amellett tudok egyetemre járni -
valaki seggbe rakott és indult az update folyamat XD -
Nekem is volt régen olyan hogy vérzett az orrom. Felfogom annak hogy frissül a szervezetem 
-
Vardar #26285 Én 1 hónapig fél süket voltam és még fájt is. Ajánlom mindenkinek a hallójáratgyulladást:D -
ja meg va ilyen furcsa betegségem, 3éve ősszel vérzett az orrom, meg most novemberben is...valszeg a vékony nyálkahártya miatt
de amúgy ennyi, kórházban se sűrven voltam azóta -
Évente egyszer biztosan. -
Havi egyszer előfordul. :/ -
évekig semmi bajom, de aztán besűrösödik, aztán megint évekig semmi -
ba32107 #26280 Ha leszámítjuk a Schizoid személyiségzavart
-
Évente egyszer kb.De mielőtt nem vették ki a mandulám,kb minden hónapban a vége felé.De azóta(2 éve asszem..:D)ha egyszer voltam betegséggel,meg egyszer,amikor szétzúztam a lábfejem. -
Évente egyszer biztosan.
Most gyógyultam meg
Nyolcadikától nem is voltam suliban, de holnap már kell mennem :(
-
szeptember óta csúnyán köhögök, plusz minden második héten meg vagyok fázva, de már egy ideje (szalmonellafertőzés után, kb 3 éve) semmi komolyabb bajom nem volt.
-
Évente egyszer biztosan.
de nem megyek orvoshoz szal nem tudom hogy hívják :D -
3 éve nem voltam komolyabban beteg, egy hete is csak az influenza elleni oltás miatt mentem el az orvoshoz, most voltam nála először -
Nemmel szavazok, es az SG pedig mondjon le!!!!
-
Pssszt!!! Miva' ha muter is óvassa tápigot?! XD -
mikor tényleg beteg vagy :D a többinél lógsz :D -
G_ArchAngel #26271 Évente egyszer biztosan + Azt sem tudom, hogy hívják a körzeti orvosom.
Nekem igy lenne helyes, mert egy megfazas miatt nem megyek orvoshoz, arra vannak nepi gyogyszerek, mint a mezes palinka:-) -
"Évente egyszer" -
speciel én sem szoktam menni ha csak komoly bajom van... felvásárolom a fél patikát aztán 2 nap alatt kigyógyulok -
évente egyszer, max 2szer, de körzeti orvosnál gyakorlatilag már lassan 4 éve nem voltam, akkor is csak a katonasági fasság miatt... -
Hellsing47 #26267 mért nem veteted ki akkor? -
aha nálam is igyvan:D mostis mezítláb vagyok xD
mondjuk tegnap is lazán félpucéran kimentem az udvarra fáért xD
mondjuk nem a vagányság miatt mondom csak most ez a téma:D -
évente egyszer biztosan :) és azt is tudom mi... minden évben egyszer mandula gyulladás... :) reméljük ez továbbra is így marad...