127612
  • pista89
    Előfordul, hogy erkölcstelen dolgokat teszek bizonyos célok eléréséhez

Ha a puskázás erkölcstelen akkor ez :D
  • Dragooon #26343
    igyekszem az lenni
  • bardocz
    Attól függ hol,és mit.
  • MR ME
    előfordúl h erkölcstelen dolgokat teszek bizonyos célért, de soha nem a barátaim/családom felé, inkább az állam felé intézem ezeket a dolgokat (persze itt kérdés h én vagyok e erkölcstelen vagy az állam és az ő fantasztikus törvényei azok)
  • NEOreg3
    szerintem makulátlanul becsületes ember ma már nem létezik

igyekszem-re nyomtam
  • dx
    igyekszem.
  • zsutyesz
    Makulátlanul becsületes vagyok.
  • DIESEL DOG #26337
    Igyekszem, de van amikor egyszerűen nem lehetséges...
    #26336: Egyetértek! :)
  • G_ArchAngel #26336
    Előfordul, hogy erkölcstelen dolgokat teszek bizonyos célok eléréséhez - PTK/BTK-ba utkozot soha nem tennek, de amugy altalaban nem erdekel mas, ha attol nekem jobb lesz, amit teszek...
    Szar vilagot elunk es az erosebb kutya b.szik...
  • Shifter
    ha úgy nézzük sztem a fél ország csal :D sőt több is mivel kurva sokan nincsenek bejelentve és úgy dolgoznak :D a másik meg nagyon sok maszek van :D pl vízvezeték szerelő vagy asztalos akik minden számla nélkül feketén dolgoznak :D
  • Shifter
    Igyekszem, de van amikor egyszerűen nem lehetséges

pl.: puskázás, "sikkasztás"

de általában becsületes vagyok, viszont én azt utálom marhára mikor megbeszélek 1 időpontot valakivel mondjuk ide jön hozzám és baszik eljönni én meg itthon maradok direkt várom és 1 kibaszott SMS-t nem küld hogy bazdmeg nem jövök...

ez nagyon feltud baszni...
  • Carlos
    Igyekszem, de van amikor egyszerűen nem lehetséges

• ba32107
    Egyéb. Ha a törvényeket és a szabályokat nézzük, akkor azokat maximálisan betartom, sose puskázok, mindig lehet rám számítani, pl.: a megbeszélt találkozó nálam szent. A rám bízott dolgokra vigyázok, nem rövidítek meg senkit.

Viszont ha úgy alakul, szoktam füllenteni, hazudni is, legtöbbször azért, hogy ne bántsak meg másokat az igazsággal.
  • DJ Skyline
    igyekszem és az előfordul között valahol, de inkább az igyekszem
  • ba32107
    Ezt nem nevezném egészséges hozzáállásnak :D
  • Fbn Lx
    ne is mondd. ezzel lehet engem bepánikoltatni.
    múltkor amikor edzettem, a srácnak vérzett a bütyke mert felszakadt a bőr, és ütésváltások által össze-vissza vérezte az alkaormat.
    onnantól kezdve napokig azt nézegettem, hogy lehetett hámsérülés az alkaromon, ahova bekerülhetett a vére. én alapjáraton mindenkiről, akivel kapcsolatba kerülök feltételezem, hogy fertőzött. szar ezzel a pánikkal élni :D
  • Fbn Lx
    nem tok mire szavazni :CCc
    változó. olyan 5 éves koromig amíg nem vették ki a mandulámat, minden hónapban vagy második hónapban mandulagyulladásom volt. Aztán onnantól lényegesen jobb lett a helyzet, úgy évente egyszer, esetleg előfordult, hogy kétszer lebetegedtem. 14 éves koromig 2 év betegség nélkül volt a rekord. aztán ez 3 év lett, mert akkoriban elkezdtem kungfuzni. Az alatt az idő alatt megfázásból is csak egy jött össze.
    Egy éve abbahagytam. Ekkor egy év alatt a következő dolgok történtek velem: egy nagyon szarullevős levert betegség, Egy epét hányásos 39 fokos lázas egész éjszaka hányós, és napokig vizet fosós betegség, tejcukor-érzékenység kialakulása, és vékonybélgyulladás.
    Ez az év röviden 1 évnyi általános fáradtsággal, gyakori szar közérzettel, folyamatos tompa hányingerrel és étvágytalansággal, 7-8 kiló fogyással írható le.
    Azóta értelemszerűen újra elkezdtem edzeni :D
    és érdekes, hogy csak ez segít. Jártam kondiba, és ugyanannyira fosul éreztem magam hónapok után is, és közben is, mint előtte.
    Azóta meg hogy újrakezdtem jól érzem magam, és már olyan 3 kilót visszahíztam.
    A kínaiak tudtak valamit.
  • MR ME
    dettó :DD
  • Aquir
    szedjetek centrumot
  • N3TuddKi
    nem tudom, hogy hívják az körzeti orvosom és azt sem tudom, hogy néz ki.
  • xxxpaulxxx
    Köbö fél évente jön egy kisebb valami... de általában csak elmegyek a dokihoz, ha olyanom van hogy nincs kedvem suliba menni (jó azért nem rendszeresen... csak ha para van:P:D)
  • extramagascsaj
    hehe
    sajnos nem az amire gondolsz :D
  • F1re
    "A fősuli kezdete óta van ez" :DDDD
  • Dick Riddick
    Aham, lever valami a lábadról, mi?
    Gondolom! :DD
  • chhaya #26320
    Detto.

Múltkor is csak úgy sikerült elkapni egy kis megfázást, hogy egy hétig össze voltam zárva a beteg barátommal. Míg ő 39 fokos lázzal haldoklott, addig nekem kb volt egy kis hőemelkedésem. :D De dokinál már évek óta nem voltam.
  • fery02
    voltam
  • ThisZip
    Erős a szervezetem, gyakran évekig semmi bajom.

Nátha hamar végigszalad oszt kész....
  • szucsy89
    logo:ASDf_dfsaf_fdasf?d-sa9fdsa_
  • F1re
    :D
  • Vegas
    Én verem le őt
  • extramagascsaj
    2-3 havonta lever valami a lábamról.
    A fősuli kezdete óta van ez...nem értem
  • azdie
    aids? muhaha.
  • bogyoka
    Fél évente összeszedek valamit.

Csak ilyen náthaféleség, erősebben vagy gyengébb kivitelben:))
  • tommygear
    Erős a szervezetem, gyakran évekig semmi bajom.
  • Szabi84
    persze, ha a nap 24 órájában egy helységben vagy akkor nem sok esélyed van elkapni bármit is:D
  • NEOreg3
    magamból kiindulva van igazság abban, amit ír
  • F1re
    én nem mindig csak meg fázok :D de azt sokszor nameg a fülem olyan h ráfuj kicsit a szél azt már be is gyulladt szal fülemmel is évente 3-4x baj van na meg meg fazas is van ien 4-5x :D
  • Szabi84
    szerintem pont fordítva van
  • Benny04
    2-3 havonta...
  • DIESEL DOG #26305
    Na hát igen. Ismerős az az érzés amikor az ember illuminált állapotban a mínusz fokban kint vergődik részegen.
    Volt ilyenben részem...:)