127612
-
pista89 #26344 Előfordul, hogy erkölcstelen dolgokat teszek bizonyos célok eléréséhez
Ha a puskázás erkölcstelen akkor ez :D -
igyekszem az lenni -
Attól függ hol,és mit. -
előfordúl h erkölcstelen dolgokat teszek bizonyos célért, de soha nem a barátaim/családom felé, inkább az állam felé intézem ezeket a dolgokat (persze itt kérdés h én vagyok e erkölcstelen vagy az állam és az ő fantasztikus törvényei azok) -
szerintem makulátlanul becsületes ember ma már nem létezik
igyekszem-re nyomtam -
dx #26339 igyekszem. -
Makulátlanul becsületes vagyok. -
DIESEL DOG #26337 Igyekszem, de van amikor egyszerűen nem lehetséges...
#26336: Egyetértek! :) -
G_ArchAngel #26336 Előfordul, hogy erkölcstelen dolgokat teszek bizonyos célok eléréséhez - PTK/BTK-ba utkozot soha nem tennek, de amugy altalaban nem erdekel mas, ha attol nekem jobb lesz, amit teszek...
Szar vilagot elunk es az erosebb kutya b.szik... -
ha úgy nézzük sztem a fél ország csal :D sőt több is mivel kurva sokan nincsenek bejelentve és úgy dolgoznak :D a másik meg nagyon sok maszek van :D pl vízvezeték szerelő vagy asztalos akik minden számla nélkül feketén dolgoznak :D -
Igyekszem, de van amikor egyszerűen nem lehetséges
pl.: puskázás, "sikkasztás"
de általában becsületes vagyok, viszont én azt utálom marhára mikor megbeszélek 1 időpontot valakivel mondjuk ide jön hozzám és baszik eljönni én meg itthon maradok direkt várom és 1 kibaszott SMS-t nem küld hogy bazdmeg nem jövök...
ez nagyon feltud baszni... -
Igyekszem, de van amikor egyszerűen nem lehetséges
-
ba32107 #26332 Egyéb. Ha a törvényeket és a szabályokat nézzük, akkor azokat maximálisan betartom, sose puskázok, mindig lehet rám számítani, pl.: a megbeszélt találkozó nálam szent. A rám bízott dolgokra vigyázok, nem rövidítek meg senkit.
Viszont ha úgy alakul, szoktam füllenteni, hazudni is, legtöbbször azért, hogy ne bántsak meg másokat az igazsággal. -
igyekszem és az előfordul között valahol, de inkább az igyekszem -
ba32107 #26330 Ezt nem nevezném egészséges hozzáállásnak :D -
Fbn Lx #26329 ne is mondd. ezzel lehet engem bepánikoltatni.
múltkor amikor edzettem, a srácnak vérzett a bütyke mert felszakadt a bőr, és ütésváltások által össze-vissza vérezte az alkaormat.
onnantól kezdve napokig azt nézegettem, hogy lehetett hámsérülés az alkaromon, ahova bekerülhetett a vére. én alapjáraton mindenkiről, akivel kapcsolatba kerülök feltételezem, hogy fertőzött. szar ezzel a pánikkal élni :D -
Fbn Lx #26328 nem tok mire szavazni :CCc
változó. olyan 5 éves koromig amíg nem vették ki a mandulámat, minden hónapban vagy második hónapban mandulagyulladásom volt. Aztán onnantól lényegesen jobb lett a helyzet, úgy évente egyszer, esetleg előfordult, hogy kétszer lebetegedtem. 14 éves koromig 2 év betegség nélkül volt a rekord. aztán ez 3 év lett, mert akkoriban elkezdtem kungfuzni. Az alatt az idő alatt megfázásból is csak egy jött össze.
Egy éve abbahagytam. Ekkor egy év alatt a következő dolgok történtek velem: egy nagyon szarullevős levert betegség, Egy epét hányásos 39 fokos lázas egész éjszaka hányós, és napokig vizet fosós betegség, tejcukor-érzékenység kialakulása, és vékonybélgyulladás.
Ez az év röviden 1 évnyi általános fáradtsággal, gyakori szar közérzettel, folyamatos tompa hányingerrel és étvágytalansággal, 7-8 kiló fogyással írható le.
Azóta értelemszerűen újra elkezdtem edzeni :D
és érdekes, hogy csak ez segít. Jártam kondiba, és ugyanannyira fosul éreztem magam hónapok után is, és közben is, mint előtte.
Azóta meg hogy újrakezdtem jól érzem magam, és már olyan 3 kilót visszahíztam.
A kínaiak tudtak valamit. -
dettó :DD -
szedjetek centrumot -
nem tudom, hogy hívják az körzeti orvosom és azt sem tudom, hogy néz ki. -
xxxpaulxxx #26324 Köbö fél évente jön egy kisebb valami... de általában csak elmegyek a dokihoz, ha olyanom van hogy nincs kedvem suliba menni (jó azért nem rendszeresen... csak ha para van:P:D) -
extramagascsaj #26323 hehe
sajnos nem az amire gondolsz :D -
F1re #26322 "A fősuli kezdete óta van ez" :DDDD -
Aham, lever valami a lábadról, mi?
Gondolom! :DD -
Detto.
Múltkor is csak úgy sikerült elkapni egy kis megfázást, hogy egy hétig össze voltam zárva a beteg barátommal. Míg ő 39 fokos lázzal haldoklott, addig nekem kb volt egy kis hőemelkedésem. :D De dokinál már évek óta nem voltam. -
voltam -
Erős a szervezetem, gyakran évekig semmi bajom.
Nátha hamar végigszalad oszt kész.... -
logo:ASDf_dfsaf_fdasf?d-sa9fdsa_ -
F1re #26316 :D -
Vegas #26315 Én verem le őt -
extramagascsaj #26314 2-3 havonta lever valami a lábamról.
A fősuli kezdete óta van ez...nem értem
-
aids? muhaha.
-
Fél évente összeszedek valamit.
Csak ilyen náthaféleség, erősebben vagy gyengébb kivitelben:)) -
Erős a szervezetem, gyakran évekig semmi bajom. -
persze, ha a nap 24 órájában egy helységben vagy akkor nem sok esélyed van elkapni bármit is:D -
magamból kiindulva van igazság abban, amit ír -
F1re #26308 én nem mindig csak meg fázok :D de azt sokszor
nameg a fülem olyan h ráfuj kicsit a szél azt már be is gyulladt szal fülemmel is évente 3-4x baj van na meg meg fazas is van ien 4-5x :D
-
szerintem pont fordítva van -
2-3 havonta... -
DIESEL DOG #26305 Na hát igen. Ismerős az az érzés amikor az ember illuminált állapotban a mínusz fokban kint vergődik részegen. 

Volt ilyenben részem...:)