127612
  • HöfEE
    Soha
  • chhaya #26544
    Sose nem.
  • Picar77
    Ritkán.
  • Littlepig13
    Rendszeresen
  • BaliBoy
    Még soha életemben nem ittam meg egy csésze kávét sem. Inkább alszok este. :)
  • Pluskast
    rendszeresen.
    Naponta hármat. De van amikor 4-5. Sajna rászoktam:(
  • Mike
    rendszeresen
    most is itt a kávésbögre a bill. mellett
  • acsati
    soha
  • ba32107
    Nem is rossz ötlet
  • wordsworth
    1,
    Olyan nincs h már most a női énemmel szexelek?
  • Dick Riddick
    Erről most a verselemzések jutottak eszembe.
    Nem kell ebbe túl sok mindent belemagyarázni. Olyan mintha egy kép színeit invertálnád, és próbálnád eldönteni hogy tetszik-e vagy sem.
    Egy képzőművész biztosan meg tudná alkotni egy ember másik nembeli képviselőjét, alapvető vonások és arányok alapján, de szerintem nem ez itt a lényeg.
    Ability elég jól körülírta a lényeget, én pedig még hozzátenném a humor-faktort is.
    Egyszerűen ennyi.
  • Ability
    A kérdés burkoltan arról szól, hogy meg vagy-e elégedve magaddal. Csak van önkritikád, tudod magadról, hogy igényes vagy, jól öltözködsz, basszus, még ezt is meg tudod állapítani hogy másokhoz képest jóképű vagy-e. Nem kell ehhez buzinak lenni. :D
  • Fbn Lx
    nincs olyan, amit fantáziával ne lehetne kitalálni.
    fantáziával azt is kitalálhatod, hogy kettő van belőled. nem kell hozzá diploma. Legegyszerűbb. Fantázia, mert logikátlan.
  • HöfEE
    Ha jól elolvasod a kommentem láthatod, hogy nem fantázia hiányzik mint ahogy az elején is írtam, hiszen a másik nem szerepébe való beleélést az ember el tudja képzelni. Viszont az már nem fantázia kérdése, hogy az emberből egy van e vagy kettő (skizofrének előnyben). Azt sem tudod fantáziával "kitalálni", hogy tetszenél e saját magadnak (ami eleve hülyeség mint ahogy lentebb is írtam).

Dick Riddick: ha ez a kérdés viccnek lett szánva, akkor van mit javítani a beküldő humorérzékén

Bocs ha egy ilyen kérdésen elkezd az ember gondolkodni de szerintem mindenki ezt tette aki nem csak zombiként bejelölte valamelyik opciót :D
  • Dick Riddick
    Egyesek milyen komolyan tudják venni a viccet.
    Gyerünk már, nem a legfelsőbb bíróságon vagyunk, ahol éppen kötelezővé akarják tenni a szexet önmagunk női alteregó klónjával!

• Dick Riddick
    Oh-Lá-Lá!
  • Fbn Lx
    ennek a feldolgozhatatlan tudásnak a neve: fantázia.

amúgy meg nem tökmindegy, hogy tetszene-e? a lényeg, hogy megtudd milyen a g-pont orgazmus :-ASDASd
  • predator1982
  • Shifter
    pontosan :D ha én mindkét emberben lennék és érezném mind2 orgazmust akkor igen :D
  • HöfEE
    Egyébként nem vagyok az, talán egy kicsit. Csak szerintem nem nagyon lehet erre a kérdésre válaszolni. Levezetem: Abba még az ember bele tudja talán képzelni magát hogy a másik nemhez tartozzon ez idáig oké.(az én esetemben nőnek kéne képzelnem magam) De ha én mint egyén pl. nő vagyok, akkor egy másik ember (hiába néz ki tök ugyanúgy mint a mostani énem) nem lehet szintén én, hiszen én én vagyok, ő meg egy másik férfi. Tehát eleve nem szexelhetnék saját magammal mert én csak egy létezik. A másik fele meg az, hogy mivel férfinak születtem halvány lila gőzöm sincs, hogy nőként nekem tetszene e az a külső ami a valóságban férfiként nekem adatott. Szóval aki erre a kérdésre egyáltalán tud igennel vagy nemmel válaszolni az valami olyan tudás birtokában lehet amit én nem bírok feldolgozni agyilag
  • Kicsikiraly
    btw olyanról hogy "humorérzék" hallottál már?
  • somdav95
    Szerintem neki egy pszichiátert kéne felkeresnie. :)
  • Fbn Lx
    49 egoista, élükön a legnagyobb egoista állattal: veled.
  • Kicsikiraly
    gondolkozzál kicsit. ez a kérdés tulajdonképpen arra egyszerűsíthető le: "tetszel magadnak?" csak akkor mindenki hú de szerény lenne stb, azért van ilyen burokban. sajnos a 40.5% ezt nem fogja fel :D
  • zsutyesz
    Naná, tetszek magamnak.

• Aquir
    detto
  • Littlepig13
    Fogalmam sincs, ennyire nem tudok elvonatkoztatni!
  • BB7
    Nem! Csak ebből a kommentből arra vélek következtetni, h. eléggé konzervatív vagy! :) De egy cseppet sem baj! :D
  • HöfEE
    Talán gond?
  • VRSDM
    hatásszünet :D
  • BB7
    Jujj! Ha tudnád, mit indítottál el! ...
  • extramagascsaj
    na most tévedsz :D
  • Falconer
    Miért kell oda "," ?
  • VRSDM
    akkor rád a 2. pont vonatkozik :P
  • extramagascsaj
    na ez nagyon nagy hülyeség :D
  • VRSDM
    van egy mondás. ami bizony szín tiszta igazság...
    A JÓ SZEX, UNDORÍTÓ!

aki ezzel nem ért egyet. annak nem volt még jó szexben része :)
  • kocsisgabor9999
    3-ra voksoltam.
  • somdav95
    Nah, én egoista vagyok, te melyikre nyomtál?
  • kocsisgabor9999
    Akár most is megtenném. Találják már fel a klónozást!

11

6.01%

Van 11 látens buzi, meg 49 egoista?
  • somdav95
    Hát igen..