127612
-
Soha -
Sose nem. -
Ritkán. -
Rendszeresen -
Még soha életemben nem ittam meg egy csésze kávét sem. Inkább alszok este. :) -
rendszeresen.
Naponta hármat. De van amikor 4-5. Sajna rászoktam:( -
rendszeresen
most is itt a kávésbögre a bill. mellett -
soha -
ba32107 #26537 Nem is rossz ötlet -
1,
Olyan nincs h már most a női énemmel szexelek?
-
Erről most a verselemzések jutottak eszembe.
Nem kell ebbe túl sok mindent belemagyarázni. Olyan mintha egy kép színeit invertálnád, és próbálnád eldönteni hogy tetszik-e vagy sem.
Egy képzőművész biztosan meg tudná alkotni egy ember másik nembeli képviselőjét, alapvető vonások és arányok alapján, de szerintem nem ez itt a lényeg.
Ability elég jól körülírta a lényeget, én pedig még hozzátenném a humor-faktort is.
Egyszerűen ennyi. -
A kérdés burkoltan arról szól, hogy meg vagy-e elégedve magaddal. Csak van önkritikád, tudod magadról, hogy igényes vagy, jól öltözködsz, basszus, még ezt is meg tudod állapítani hogy másokhoz képest jóképű vagy-e. Nem kell ehhez buzinak lenni. :D -
Fbn Lx #26533 nincs olyan, amit fantáziával ne lehetne kitalálni.
fantáziával azt is kitalálhatod, hogy kettő van belőled. nem kell hozzá diploma. Legegyszerűbb. Fantázia, mert logikátlan. -
Ha jól elolvasod a kommentem láthatod, hogy nem fantázia hiányzik mint ahogy az elején is írtam, hiszen a másik nem szerepébe való beleélést az ember el tudja képzelni. Viszont az már nem fantázia kérdése, hogy az emberből egy van e vagy kettő (skizofrének előnyben). Azt sem tudod fantáziával "kitalálni", hogy tetszenél e saját magadnak (ami eleve hülyeség mint ahogy lentebb is írtam).
Dick Riddick: ha ez a kérdés viccnek lett szánva, akkor van mit javítani a beküldő humorérzékén
Bocs ha egy ilyen kérdésen elkezd az ember gondolkodni de szerintem mindenki ezt tette aki nem csak zombiként bejelölte valamelyik opciót :D
-
Egyesek milyen komolyan tudják venni a viccet.
Gyerünk már, nem a legfelsőbb bíróságon vagyunk, ahol éppen kötelezővé akarják tenni a szexet önmagunk női alteregó klónjával!
-
Oh-Lá-Lá!
-
Fbn Lx #26529 ennek a feldolgozhatatlan tudásnak a neve: fantázia.
amúgy meg nem tökmindegy, hogy tetszene-e? a lényeg, hogy megtudd milyen a g-pont orgazmus :-ASDASd -
-
pontosan :D ha én mindkét emberben lennék és érezném mind2 orgazmust akkor igen :D -
Egyébként nem vagyok az, talán egy kicsit. Csak szerintem nem nagyon lehet erre a kérdésre válaszolni. Levezetem: Abba még az ember bele tudja talán képzelni magát hogy a másik nemhez tartozzon ez idáig oké.(az én esetemben nőnek kéne képzelnem magam) De ha én mint egyén pl. nő vagyok, akkor egy másik ember (hiába néz ki tök ugyanúgy mint a mostani énem) nem lehet szintén én, hiszen én én vagyok, ő meg egy másik férfi. Tehát eleve nem szexelhetnék saját magammal mert én csak egy létezik. A másik fele meg az, hogy mivel férfinak születtem halvány lila gőzöm sincs, hogy nőként nekem tetszene e az a külső ami a valóságban férfiként nekem adatott. Szóval aki erre a kérdésre egyáltalán tud igennel vagy nemmel válaszolni az valami olyan tudás birtokában lehet amit én nem bírok feldolgozni agyilag
-
btw olyanról hogy "humorérzék" hallottál már? -
Szerintem neki egy pszichiátert kéne felkeresnie. :) -
Fbn Lx #26522 49 egoista, élükön a legnagyobb egoista állattal: veled. -
gondolkozzál kicsit. ez a kérdés tulajdonképpen arra egyszerűsíthető le: "tetszel magadnak?" csak akkor mindenki hú de szerény lenne stb, azért van ilyen burokban. sajnos a 40.5% ezt nem fogja fel :D -
Naná, tetszek magamnak.
-
detto -
Fogalmam sincs, ennyire nem tudok elvonatkoztatni! -
Nem! Csak ebből a kommentből arra vélek következtetni, h. eléggé konzervatív vagy! :) De egy cseppet sem baj! :D -
Talán gond? -
hatásszünet :D -
Jujj! Ha tudnád, mit indítottál el! ... -
extramagascsaj #26513 na most tévedsz :D -
Miért kell oda "," ? -
akkor rád a 2. pont vonatkozik :P -
extramagascsaj #26510 na ez nagyon nagy hülyeség :D -
van egy mondás. ami bizony szín tiszta igazság...
A JÓ SZEX, UNDORÍTÓ!
aki ezzel nem ért egyet. annak nem volt még jó szexben része :) -
kocsisgabor9999 #26508 3-ra voksoltam. -
Nah, én egoista vagyok, te melyikre nyomtál? -
kocsisgabor9999 #26506 Akár most is megtenném. Találják már fel a klónozást!
11
6.01%
Van 11 látens buzi, meg 49 egoista? -
Hát igen..