127612
-
vgyááá nincs kávé itthol:( -
nem kávézom -
Ritkán. Ha mondjuk 6-tól van suli de ez max akkor van ha megyek korepre vagy hasonló -
Cat 02 #26622 Soha. Enélkül is ébren maradok, ha meg nem (gyakran :D) így jártam ^^ -
Ééén? Hiperaktív? -
minden reggel egy lightosat és suli után egy energiaitalt. ha van edzés akkor edzés előtt is egyet -
napi 2szer, reggel és suli után...
nem vagyok függő, van hogy nem iszok egy hétig is akár:D
nem azért iszom mert nem tudnék nélküle ébren maradni, egyszerűen azért, mert finom... -
Rendszeresen. Reggel 2-3 + napközben energiaital. -
extramagascsaj #26617 Néha.
Van mikor egy nap vagy 3 lecsúszik...néha kiváltom energiaitallal...és néha egyáltalán semmi koffeint nem iszok hetekig. -
Rendszeresen..... szinte nonstop....azaz katéter, be van kötve -
kocsisgabor9999 #26615 never -
soha -
cargame #26613 Soha -
kocsisgabor9999 #26612 Az az igazi;) -
Ritkán,inkább fekete tea,1filter per bögre^^ -
Rendszeresen. Rengeteget járok kávézókba ismerősökkel, és mivel imádok ilyen helyekre járni, mi mást igyak a cigi mellé :D Amúgy meg én imádom az ízét. Akik azt mondják, hogy rossz ízű, szerintem még nem ittak jó, minőségi kávét, vagy csak nagyon érzékenyek az ízekre. -
dx #26609 koleszban a tálcán,teában uszó zsemle...
-
a suleeeba azt adják a tízórai kifli mellé a menzán? mártogatol is?
-
én monnyuk csak tejcsykávcsyt izok: rendzeresen.
-
Első számú szabály, soha, soha, soha ne igyál KV-t ! -
dx #26605 Ritkán,nem vagyok oda érte...
Viszont világbajnok kakaót tudok csinálni,azt szeretem. -
Nem szoktam, csak ha egész éjjel fenn kell lenni, de nagyon RÜHELLEM:D
Soha nem kell fenlenni egész éjszaka:D -
Soha.
Ha tudom, hogy menni kell akkor megyek és arra áll rá az agyam. Így nem kell külön "mankó" az ébredéshez. -
egybkt ez meglátszik rajtad. hiperaktív barátom :DDDD -
Ritkán. Vaníliás kapucsínót, mer az finooooom :))) -
Régen, soha.
De az egyetemi évek alatt néhol szükséges alkalmazni, amikor nem lehet megengedni az álmosságot, ezért "Néha" -
Soha. -
nem. nem értem mi a jó benne, régebben próbálgattam, de a tea jobban bejött, és az íze is jobb -
Nem.Iszod elég feketeteát.Igaz nem egy filter/bögre,hanem 1filter/kancsó,de megiszok belőle 3-at. -
De hülye vagyok, a sohára szavazok, most jöttem rá, hogy tejeskávét iszok minden reggel
bár nem vagyok függő, mert anélkül is jól megvagyok :)
-
1) 15
2) 1. Max 1,5éve
3) Természetesen nem örültek neki! xD -
Most hány éves vagy? Mióta kávézol? Szüleid mit szóltak hozzá?:S -
Ja amúgy, hogy ON is legyek.
Kávét magát soha.
2az1bent vagy 3az1bent néha. -
Ezen vagyok! De jól is esik! És néha kell! :/
De mindenképp átváltok "rendszeres ivó"-ba! Csak attól félek, h. a két végleten kívül [Függő és tiszta] nincs más! :S -
Nagggyon ritkán. Tejeset.
-
Ha le akarod tenni akkor le is tudod, ha meg nem akkor nincs miről beszélni.
Az egész csak akaraterő kérdése.
Fokozatosan kell leszokni róla és nem egyből.
Ez mindennel így van.
Igyál fokozatosan egyre kevesebbet vagy idd tejjel és észre se veszed máris leszoktál. -
Figyelj! Ők is KV függők! Mondták, h. ne szokjak rá! De rászoktam! Ez van! Igazából már megértik! És próbálnak segíteni! Ennyit tehetnek! Most ha arcon csapnának mindig, akkor mi lenne jobb? Akkor innám titokba! -.-
SomDav: Asszem tudod te azt! :D -
rendszeresen, feketén soha.
inkább a kávézás mint ízvilág, és specialtiás. a kultusz a lényeg, a néminemű frissesség másodlagos.
szóval egy finom ebéd után a délutáni emésztés előtt, jólesik csinálni egy finom tejeskávét, valami szép bögrébe, persze habosítóval felfújni jó krémesre, kidíszíteni valami kecses mintával, leülni egy film elé, betakarni magam pokróccal és elszürcsölgetni, nálam ezt jelenti a kávézás.
az hogy reggelente meg 3az1ben legurítom 1perc alatt aztán megyek szarni az sokadlagos :D -
szüleid nem csapnak arcon? -
Hány éves is vagy? 15-16?:)