127612
  • Mike
    ez már megint 1 hülye szavazás
    miért kell darabra tudnom?
    ás mi van azokkal, akikről nem is tudok?
    érdekes, hogy mindig nézem a leendő kérdéseket, de ezt spec. nem láttam
  • zsutyesz
    3-5 között volt azon emberek száma.
    ez csak tipp...ki számolja?!?! :D
  • Shifter
    Legalább 6-7 ember biztosan szerelmes volt belém.

ez 100% de lehet hogy több csak nem tudok róla és sztem ez mindenkivel így van...
  • whiskeyman
    hát olyan 3-5 közé tenném, de lehet, hogy több :|

ték
  • whiskeyman
    06/90 ***-*** :DDD
  • bogyoka
    3-5 között volt azon emberek száma.
    Alig tudtam őket lerázni, mert én csak egybe voltam szerelmes, akivel hosszabb kapcsolatom lett.:)
  • OrioN the S
    :D egyre jobb kerdesek..

kovetkezore: ki az aki nem varja? sztem mindenki azt varja ,hogy legyen mar rohaszto meleg :D
  • cenobite
    Néha iszom... Nekem van úgy, hogy felnyomja a vérnyomásomat is és a pulzusomat is az egekbe. (Mondjuk ez általában akkor van, ha napi 2-t iszok) Ezért egyre ritkábban és egyre kevesebbet iszom. Hetente 2-szer 3-szor egyet reggel.
  • Dragooon #26657
    egyelőre nem
    inkább valami erős fekete teát iszom helyette
    teára amúgy is nagyon rá vagyok szokva most
  • bardocz
    Telefonszám?
  • Aquir
    na végleg eldönthetnék hogy mit okoz a kávé ha ez igaz. akkor olyan ez mint az egészségtelen tej, és amelyekről még nem nagyon hallott főorvos belgyógyász édesanyám :p
  • Szabi84
    Én szoktam inni néha 3 az 1-ben "kávét", de inkább csak az íze miatt.
  • passatgt
    azt hittem több kávés van mint nem kávés
  • Fbn Lx
    "A kávé – mértékletes fogyasztás esetén – serkentő hatással van a központi idegrendszerre, a szívre, a véredényekre és vizelethajtó hatása miatt a vesékre is. Ellenben van negatív oldala is: a kávé a hiedelemmel ellentétben nem növeli, hanem csökkenti a vérnyomást. A csersav stimulálólag hat az érrendszerre, kitágítja az érfalat. Valamint nem is tart „ébren”, hiszen a koffein az idegrendszerben kifejtett hatása nem a fáradságot szünteti meg, hanem mesterségesen előállít egy olyan tudatállapotot a fáradt szervezetnek, amit az ember könnyen elhisz és így még órákat képes éber állapotban tölteni, ami megterheli a szervezetet."

a pulzus meg nem nő automatikusan ha összeszűkülnek az ereid. bizonyos vegyi anyagok vagy idegállapotok izgalomba hozzák a szívizmot, nem függ össze feltétlen az ér szűkülésével.
  • Szabi84
    De növeli. Nekem sosem magas a vérnyomásom, de egyszer az üzemorvos el akart küldeni vizsgálatra mert előtte véletlen ittam egy kávét és persze elfelejtettem megemlíteni:D
  • Aquir
    elvileg érszűkító hatása van, szerinted mégis mitől nő a pulzus?
  • Fbn Lx
    én úgy tudom, hogy nem a vérnyomást növeli a kávé, hanem a pulzust.
    Ezzel egyidőben kitágítja a vérereket, tehát a kávé elvben vérnyomáscsökkentő hatású.
    tudom, hogy a gyakorlatban elvileg nem így van, de jónéhány tanulmány ezt mondja
  • Aquir
    ki mondta hogy közvetlenül? Közvetlenül koffeinmérgezést sem lehet kapni, mert a vérnyomás előbb végez veled, és a vérnyomás miatt nem érzed fáradtnak magad, ennyi
  • Fbn Lx
    amúgy a kávé nem csökkenti az álmosságot, fáradtságot, ez tévhit. Egyszerűen csak olyan tudatállapotba juttat, amiben figyelmen kívül hagyjátok a fáradtságot, attól függetlenül, hogy érzitek
  • Fbn Lx
    egyéb: a soha és a ritkán között
    de az is csak kapucsínó, mert ezeket az erős kávékat
    1. nemszeretem
    2. nincsenek rám jó hatással.
    kapucsínót és kétszer egy évben kb.
  • Shifter
    látod én most 17 vagyok és csodák csodájára szeretem a sört :D régen én sem szerettem mikor 15 éves voltam akkor kifejezetten utáltam ugyancsak keserűsége miatt, aztán nem olyan rég ittam egyet egye fene aztán rácsodálkoztam hogy nem vágtam sanyarú fejet :D
  • predator1982
    de látom a sörről is volt szó, azt is csippantom:-)
  • predator1982
    természetesen rendszeressen, mondhatom függő vagyok
  • belapeter
    na majd meglssok 3-4 év múlva
  • AntiHero
    18 éves koromig én is utáltam a sört is meg a kávét is:) Aztán az élet rászoktatott:)
  • ba32107
    15 éves koromban én se szerettem
  • David2
    15ről még rengeteget fog fejlődni az alkohol kultúra:)
  • oliwwer
    :D
  • sweech
    fú, az már kész férfi!
  • belapeter
    pedig 15 vok és nem jó :)
  • ChaosTeam
    Tejeskávé a legjobb :D
  • Shifter
    amúgy majd ha meg emberesedsz finom lesz :)
  • Shifter
    sztem jó a sör :D
  • belapeter
    én a sört se szeretem,
    nekem az keseű vagy millyen!!! pontossan illyen pofát vágok ha megkóstolom XD
  • pAtOcA
    Mostanába elég sokszor..
  • ba32107
    Én is így voltam a sörrel egy jó pár éve
  • Shifter
    elismerem finom a kávé de nem viszem túlzásba
  • sweech
    szar kávét kóstoltál
  • Aquir
    egyébként álmosság elleni tartaléknak mindig van instant 100% kávépor. 1/4 decibe jó pár kiskanál és egy gyors korty mert keserű
  • belapeter
    Én megköstoltam,de rohadt rossz.
    Mit lehet abban szeretni nemtudom.