127612
  • G_ArchAngel #26786
    milyen sportot nem lehet uzni telen?
    meg horgaszni is lehet, csak korulmenyesebb...
  • G_ArchAngel #26785
    en telen is szoktam furdeni...
  • cicai
    Igen.Igen.Igen.Igen.Igen.Igen.Igen.Igen.Igen.Igen.Igen.Igen.Igen.Igen.Igen.

LEGYEN MÁR NYÁÁÁÁÁÁÁÁR!!!!!!!!

• Mike
    mit jelent egy kockának a napsütés?
    - nem látja tőle a monitort
  • bogyoka
    igen várom, nem kell annyit öltözni, meg sokkal jobb, hátha megyünk nyaralni valahova víz mellé és fürödhetek:))
  • Mike
    mondjuk a nyárban az a jó, hogy 9-ig is világos van, kell is, mert ha mondjuk vmit sportolni szertnél (és nem vizisport) akkor 6-7 felé már egész hűvös is van a déli 40 fokhoz képest
  • Rundstedt17
    Én is így vagyok vele ha süt a nap az már lehangol,és igen nincs jobb a ködös hüvös időnél:D.sajna mindjárt vége aztán az a átkozott tavasz,meg ami rosszabb a nyár:(...
  • Dick Riddick
    Én is így vagyok ezzel, szeretem a telet, de nagyon! Havat, ködöt, jeget, korai sötétedést, mindent.
    De a többi évszakot is kedvelem, mindben van valami szép.
  • BB7
    Rühellem a nyarat! -.-

Izzadás, fulldokló meleg, száraz levegő, mindenhol büdös emberek, napsütés, leéégés..pffááj!
    Utálom! Mert mindig izzadok! -.- A strand meg! ÁÁÁ! Ahogy a bőrömre süt a nap! UTÁLOM!
    De a legeslegrosszabb az, h. a napsütéstől nem látom a monitort! :@

1dolog van amiért várom: 3napos AnimeCON! De csak ezért! :)
  • ba32107
    Én pont az ellentét vagyok, a kedvencem kb novembertől januárig, amikor már délután 5-kor sötétedik. Én olyankor vagyok elememben, legszívesebben minden nap mennék, utazgatnék. Főleg, ha még köd és eső is van. Nem tudom miért, már többen mondták ezért, hogy hülye vagyok :D
  • Molnibalage
    Csak sajnos nem süt a nap. Lehet bármilyen hideg csak süssön a nap. Ja, meg a nappalok is rövidek. Áprilitól érzem jól magam szeptemberig igazán. Mikor március végén az órát megbuheráljuk és hirtelen este 7 után lesz sötöt az a kedvenc időszakom. Akkor nem lehet bírni velem.

Nyáron a kánikula az tényleg gáz. A 30-31 fok és este 18 elviselhető. A 37/25 már kevésbé...
  • ba32107
    Most újat mondok: rühellem a nyarat.

Egész nap csorog rólam az izzadtság. Ha becsukom az ablakot és besötétítek, akkor befülled a meleg és a büdös, ha kinyitom, akkor kintről még melegebb jön be. Ha mennem kell valahova, a tizedik lépésnél már átizzadom a frissen felvett pólómat. Egyedül a nyaralás miatt jó, amiből tavaly az egyik balszerencsésre, a másik pedig unalmasra sikeredett.

Ezzel szemben télen van hó, ha szellőztetni akarok, 4 percre ablakot nyitok, és friss, hideg a szobám. Tegnap is ilyen gyerekidő volt, melegem volt a kabátban.....én azt szeretem, amikor lépni sem lehet a hidegtől :D
  • BaliBoy
    Csatlakozom :D
  • Rundstedt17
    Utálom a nyarat,mindig izzadok még pucéran nyitott ablak mellett is csak sülök meg:D.a tél a kedvencem egyáltalán nem vagyok fázós,nagyon szeretem ezt a hőmérsékletet.
  • G_ArchAngel #26772
    Nem szeretem a nyarat.

Csatlakozom az elottem szolohoz...
    Utalom, ha melegem van, utalom, ha izzadok, utalom az izzadt, budos embereket a tomegkozlekedesi eszkozokon, utalom, hogy rosszak a fenyek fotozashoz...
    Szerencsere Londonban elviselhetobb, de ha rajtam mulna, akkor Izlandon elnenk...
  • Shifter
    Nem szeretem a nyarat.

Azt utálom hogy kimegyek a házból vagy kiszállok a kocsiból vagy egyáltalán az utcára megyek egyből elkezdek izzadni és én azt rühellem de mint az állat, és ezért utálom a nyarat... meg ha pucérra levetkőzök akkor is melegem van, télen ha fázok felöltözök és örülök hogy nem fázok (amúgy sem vagyok fázós).
  • Mike
    nem
    igazi tél sem volt még
    essen a hó!
  • davidragon
    Imádom a nyarat, főleg mert Balaton-parti városban lakok.
  • DIESEL DOG #26768
    Naná hogy várom! :)
  • HöfEE
    Várom a nyarat, de utálom a nagy meleget!
  • Rundstedt17
    Na rátapintottál a lényegre:d.múltkor is egy vizsgán elém ült egy igazán jó csaj minden szempontból,gyönyörű kék szemmel,még nem is láttam azelőtt nemhogy ismertem volna na ilyennel nem tudsz mit kezdeni:D...
  • kovacsgellert
    Velem is általában így van...
    Bár érdekes módon engem nagyon sok, csak a szerelemig már nem emnek el. :P
  • bardocz
    De ezt egy olyan lánnyal nem tudod megcsinálni,akit nem is ismersz,csak látod néha.
  • Rage47
    detto
  • Fbn Lx
    amúgy azok a lányok akiknek tetszettem eddig pont abból a kategóriából kerültek ki, amit nem is minősítenék. Azoknak tetszettem, akiket leszartam. Bezzeg aki nekem tetszett, az elérhetetlen volt mindig...

Ez így működik. Ha tetszik valaki, látványosan szarjátok le. Aztán ha már látszik, hogy érdeklődik irántatok, legyetek vele viszonylag rendesek, de ne túlzottan. Csak hogy lásson valami reménycsillagot. Én erre nem vagyok képes, de hátha majd ti.
    Amikor azt látom, hogy normális lányok nagypofájú, bunkó köcsögökkel vannak együtt, csak azért, mert jól elő tudják adni magukat, akkor gondoljam azt hogy a lányok valójában nem naivak és megvezethetők? A legnormálisabb embereket meg nem veszik észre... áhh.
  • Fbn Lx
    :D_ASD_ASD?ASD :sff
  • bardocz
    Amúgy nem tudom.Szóljon ha van valami.Néma gyereknek anyja se érti a szavát:)
  • Molnibalage
    Ha volt 1-2-nél több akkor sem tudok róla. Kedvelni biztosan többen is kedveltek, de ez nem téveszetendő össze mással.
  • bardocz
    Nananaaa,ilyen szám nincs is a telefonomon!
  • LasDen #26757
    Nem, vagy csak én nem tudok róla.

hát aki belém szerelmes......az meg is érdemli :D
  • Benny04
    1-2 xd
  • Hayni
    egypáááran
  • BB7
    Halottam már, de most felnyerítettem! :D
  • Szabi84
    Régen futottak utánam a csajok,de ma már nem lopok táskákat
  • Carlos
    LoL!
    "Folyamatos trollkodás a tudományos fórumokban."
    Kérsz még?
  • somdav95
    Senkinek, nem is mondtam semmit rosszat :O
  • predator1982
    nincs olyan gomb, hogy fogalmam sincs....egy biztos...talán kettő:-)
  • somdav95
    Azok... :)
  • pzoli00
    Nem győzöm lerázni őket a piros Ferrarimmal
  • predator1982