127612
-
ign én is :D -
Még szép, hogy várom...Ilyen sz*r időben nem leeht deszkázni...:( -
IGN -
Én Szikrázó Napsütést akarok egész nap sima normális hőmérséklettel :)
Pedig nyáron a telet kívántam (csak a meleg miatt) Most meg napfényt akarok látni -
Igen -
Még szép! Utálom hogy télen 5 réteg ruha kell. Sokkal jobb a rövidnadrág, póló kombináció. Süt a nap, későn sötétedik, lehet az utcán sörözni. És a bámulni a csajokat miközben mész a verdával a Balaton parton! -
Vegas #26820 HEY MÉT ÍRTÁTOK ÁT A KÉRDÉST? FAZEG -
Nem igazán.. -
cargame #26818 Tél fan vagyok, de mikor lejár a február (sok hóval) jöjjön csak nyugodtan a jó meleg nyaracska :D -
FrancescoTotti #26817 i luv nyár -
Már nagyon várom.. -
Igen
No suli,bulizás tiszta Hawai:) -
pista89 #26814 Igen. -
Rundstedt17 #26813 A nyár hátrányai közé tartoznak továbbá a rovarok:D -
Szégyenlős vagy? :D
Egyébként szerintem mindegyik évszaknak meg vannak az előnyei és hátrányai (tél mellé is fel tudnék sorakoztatni legalább annyi negatívumot mint amit ti hoztatok fel a nyárral kapcsolatban), én próbálom mindegyik időszakban a jót kiélvezni, és nem azon sopánkodni hogy mi a rossz. -
DIESEL DOG #26811 Mondjuk az edzéssel nics is gond. Mivel a 4-ik emeleten lakom (már 9-ik éve, ugyhogy van egy olyan combizmom...XD) és nincs lift, ilyenkor kijut belőle. Van úgy hogy naponta 6-szor járom meg az emeletet. Szerintem jobb nyáron a lazább ruha. Olyan szabadabb érzést nyújt az embernek. Mégiscsak másabb a rövid térd gatya, meg egy szál póló, meg egy laza papucs... -
jaja, meg egy kis nyári melo aztán nyaralás meg folyamat lógás haverokkal:) nagyon szeretem a nyarat :) -
Rundstedt17 #26809 Egy kis edzés nem árt:D.Meg jobb mint szinte semmibe lenni:D -
DIESEL DOG #26808 Én már alig várom hogy jó meleg idő legyen... jó lenne már végre lazábban öltözni, unom már ezt a sok téli göncöt. Naponta legalább 5 Kg plusz van rajtam ami csak ruha. És ebben még nincs benne a táska akkor ha suliba megyek... -
Rundstedt17 #26807 Mindig ez van akik nem írják le a véleményüket szavaznak,én nem szoktam kivéve ha nagyon érdekel a kérdés csak leírom a véleményemet ennyi -
ahhoz képest, hogy a többség utálja a nyarat, erősen elhúzott az igenek száma -
Én is pont így vaqyok. Várom a nyarat mint a messiást. A nyaralás miatt meg főleg(Sopronba megyünk:D) -
igen csak az a qva meleg nem hiányzik. Ha olyan 20 és 30 fok között lenne a hőmérséklet egész nyáron, akkor pont jó lenne. -
Nem.
-
-
A nyár egy szívás. -
extramagascsaj #26800 a pasiknak esetleg
de én baromi kényelmetlenül érzem magam,mikor pl bemegyek egy bankba úgy,h folyik rólam a víz :S -
A vizespóló-verseny minden körülmények között jó. :) -
extramagascsaj #26798 Hm.
Én is utálom a nyarat. Izzadás...büdös, igénytelen emberek kombó miatt visszataszító.
Meg utálom,h 40fokban vizespóló verseny van kb.
Hiába engedem le a redőnyt,meg ventilátor...csak áll a meleg levegő és max az forog körbe :S
Viszont azért van benne jó is...a legjobb bulik mindig nyáron vannak erre felénk...és persze a nyaralás sem elhanyagolható tényező :P -
omg -
Várom. Ezt az időjárást (értsd: Hó és hideg) egy helyen szeretem, a sípályán. Amúgy meg rohadt szürke barátságtalan depressziós egy idő. Nem lehet semmit sem a szabadban csinálni mert az ember feneke befagy a nap meg nem süt. -
várom
egyrészt nyári szünet, másrészt nem kell emberek közé mennem -
Csak a meleg miatt.
Szeretek suliba járni. Nyáron vagy dolgozom, vagy unatkozom. :/ -
Ez attól függ milyen meleg lesz... -
alap, sokkal több pörgés van. -
igen -
ki nem várja? eccsém, milyen emberek vannak -
A napsütés lehangol? Na ez durva... -
Ja. Télen meló után hazérek 5-6 fele. Akkor meg mi a jóistent csináljak. Májusban 6 fele hazérek és röhögve belefér bármi. -
jah, hát van aki megteszi