127612
  • Benny04
    ign én is :D
  • kovacsgellert
    Még szép, hogy várom...Ilyen sz*r időben nem leeht deszkázni...:(
  • tommygear
    IGN
  • Aquir
    Én Szikrázó Napsütést akarok egész nap sima normális hőmérséklettel :)
    Pedig nyáron a telet kívántam (csak a meleg miatt) Most meg napfényt akarok látni
  • Littlepig13
    Igen
  • Szabi84
    Még szép! Utálom hogy télen 5 réteg ruha kell. Sokkal jobb a rövidnadrág, póló kombináció. Süt a nap, későn sötétedik, lehet az utcán sörözni. És a bámulni a csajokat miközben mész a verdával a Balaton parton!
  • Vegas
    HEY MÉT ÍRTÁTOK ÁT A KÉRDÉST? FAZEG
  • pAtOcA
    Nem igazán..
  • cargame
    Tél fan vagyok, de mikor lejár a február (sok hóval) jöjjön csak nyugodtan a jó meleg nyaracska :D
  • FrancescoTotti
    i luv nyár
  • oliwwer
    Már nagyon várom..
  • Scottt
    Igen
    No suli,bulizás tiszta Hawai:)
  • pista89
    Igen.
  • Rundstedt17
    A nyár hátrányai közé tartoznak továbbá a rovarok:D
  • GregSB
    Szégyenlős vagy? :D

Egyébként szerintem mindegyik évszaknak meg vannak az előnyei és hátrányai (tél mellé is fel tudnék sorakoztatni legalább annyi negatívumot mint amit ti hoztatok fel a nyárral kapcsolatban), én próbálom mindegyik időszakban a jót kiélvezni, és nem azon sopánkodni hogy mi a rossz.
  • DIESEL DOG #26811
    Mondjuk az edzéssel nics is gond. Mivel a 4-ik emeleten lakom (már 9-ik éve, ugyhogy van egy olyan combizmom...XD) és nincs lift, ilyenkor kijut belőle. Van úgy hogy naponta 6-szor járom meg az emeletet. Szerintem jobb nyáron a lazább ruha. Olyan szabadabb érzést nyújt az embernek. Mégiscsak másabb a rövid térd gatya, meg egy szál póló, meg egy laza papucs...
  • Rockynhooo
    jaja, meg egy kis nyári melo aztán nyaralás meg folyamat lógás haverokkal:) nagyon szeretem a nyarat :)
  • Rundstedt17
    Egy kis edzés nem árt:D.Meg jobb mint szinte semmibe lenni:D
  • DIESEL DOG #26808
    Én már alig várom hogy jó meleg idő legyen... jó lenne már végre lazábban öltözni, unom már ezt a sok téli göncöt. Naponta legalább 5 Kg plusz van rajtam ami csak ruha. És ebben még nincs benne a táska akkor ha suliba megyek...
  • Rundstedt17
    Mindig ez van akik nem írják le a véleményüket szavaznak,én nem szoktam kivéve ha nagyon érdekel a kérdés csak leírom a véleményemet ennyi
  • Mike
    ahhoz képest, hogy a többség utálja a nyarat, erősen elhúzott az igenek száma
  • mama 2
    Én is pont így vaqyok. Várom a nyarat mint a messiást. A nyaralás miatt meg főleg(Sopronba megyünk:D)
  • DJKonya
    igen csak az a qva meleg nem hiányzik. Ha olyan 20 és 30 fok között lenne a hőmérséklet egész nyáron, akkor pont jó lenne.
  • Carlos
    Nem.

• Dick Riddick
  • Voldi
    A nyár egy szívás.
  • extramagascsaj
    a pasiknak esetleg
    de én baromi kényelmetlenül érzem magam,mikor pl bemegyek egy bankba úgy,h folyik rólam a víz :S
  • Dick Riddick
    A vizespóló-verseny minden körülmények között jó. :)
  • extramagascsaj
    Hm.
    Én is utálom a nyarat. Izzadás...büdös, igénytelen emberek kombó miatt visszataszító.
    Meg utálom,h 40fokban vizespóló verseny van kb.
    Hiába engedem le a redőnyt,meg ventilátor...csak áll a meleg levegő és max az forog körbe :S
    Viszont azért van benne jó is...a legjobb bulik mindig nyáron vannak erre felénk...és persze a nyaralás sem elhanyagolható tényező :P
  • MR ME
    omg
  • Pluskast
    Várom. Ezt az időjárást (értsd: Hó és hideg) egy helyen szeretem, a sípályán. Amúgy meg rohadt szürke barátságtalan depressziós egy idő. Nem lehet semmit sem a szabadban csinálni mert az ember feneke befagy a nap meg nem süt.
  • NEOreg3
    várom

egyrészt nyári szünet, másrészt nem kell emberek közé mennem
  • chhaya #26794
    Csak a meleg miatt.
    Szeretek suliba járni. Nyáron vagy dolgozom, vagy unatkozom. :/
  • Norbi1990
    Ez attól függ milyen meleg lesz...
  • Rockynhooo
    alap, sokkal több pörgés van.
  • MR ME
    igen
  • 89
    ki nem várja? eccsém, milyen emberek vannak
  • Molnibalage
    A napsütés lehangol? Na ez durva...
  • Molnibalage
    Ja. Télen meló után hazérek 5-6 fele. Akkor meg mi a jóistent csináljak. Májusban 6 fele hazérek és röhögve belefér bármi.
  • bogyoka
    jah, hát van aki megteszi