127612
-
nyári zivatar legjobb <3 -
hát egy nyári zivatar még jó is tud lenni :)
én spec szeretem a ködöt, most is van, és szeretek abban vezetni :D -
Fbn Lx #26864 engem az eső csak felvidít, még semilyen számításomat sem húzta keresztbe. Külön örülök ha valamit esőben kell csinálnom.
így is fel lehet fogni -
olyankor is utálod mikor azt csinálhatsz amit csak tervezel mert nem huzza keresztbe az eső a számításaid, vagy amikor egy vízparton (legyen az tenger vagy egy magyar tó) lepzselsz, ugrálsz a vízbe, és hülyéskedsz? -
REASON: #26771 -
útálom a nyarat mint állat, pfúj hányok tőle... -
Fbn Lx #26860 2007-es nyáron beteg lettem éjszaka a nagy melegtől. hőszigetelt szobában aludtam, volt vagy 40 fok, két napig hánytam. -

-
Van ilyen hogy:
Mi a magyar mezőgazdaságot akadályozó 4 tényező?
tavasz, nyár, ősz, tél :D -
Vardar #26857 Tavasszal és ősszel meg 0 latyak! -
unalmas lenne mindig nyár, kell a többi évszak is csak télen lehetne több hó :\ -
lord nihilus #26855 igeeeeeeeeeeeeen
#26854: kb :S -
Még élni sincs kedvem ilyen szar időben... -
mondjuk tavaly tényleg nem volt annyira meleg mint 2007-ben. hát a 2007-es nyár az iszonyat volt. :\ pláne, hogy akkor volt kedvük felszedni a komplett 3×3 sávos utat, meg újra aszfaltozni az egészet -
Nem szeretem a nyarat. -
Rundstedt17 #26851 Magyarországon tartózkodtál?:D.mert erre felé rohadt meleg volt:D -
dettó énis!
de a legutóbbi nyár elég fasza volt, nemvolt nagy kánikula.. -
Várom nagyon, hogy végre ne legyen sötét már ötkor ( -
Nem várok semmire, mindig jó az ami van...:D -
nem: mindig a tavaszt várom. -
Veletek is úgy van ????
télen a nyarat várod,
nyáron meg a telet.
XDDDDDDDDDDD -
Kifejezetten igen, legyen meg az a nyomorult érettségi, aztán irány jogsira, utána meg kell egy szekér... :P -
A nyárral nincs bajom. De mostanában olyan ku*va meleg van és az már zavar... -
Várom -
nyár, nyár, nyár ,mert ez nem tél ami most van ez vicc, se hó, se hideg, na jó azért volt egy kis hideg, de lehetne tartósabb -
Rundstedt17 #26841 Hagyjátok már szerencse még nem ma lesz már most megfájdult a fejem:D -
jah az is igaz:D de a strandon lehet feszíteni xDDDD -
jah :D meg szabadtéri bulik jobbak mint zárttérben :) -
Legyen már nyár!
strandolni akarok a haverokkal és a csajokkal:D -
Rundstedt17 #26837 Nyáron szenvedés a lét,izzadok,rohadt melegem van órákat forgolódok a rohadt meleg miatt...Imádom a mostani időjárást és tényleg nem fázok én sem -
egyén függő hogy ki fázik, és ki nem. :) én pl nem fázom télen, évek óta nem hordok se sapkát, se sálat, se kesztyűt, és a cipzár sincsen összehúzva, és nem fázom. teljesen jól érzem magam télen, de a nyarat azt nem nekem találták ki. lényegtelen hova megyek, mindenhol marha meleg van. -
hogy lehet szeretni ezt a nyálkás, borult időt? még az utcára sem tudsz kimenni mer vagy szétfagysz vagy szétázol vagy mindkettő -
Kalozoner #26834 ezt elolvastam és rossz kedvem lett:D, de jó lenne már ha jönne a nyár
-
Fbn Lx #26833 kedvenc időszak: szeptembertől október végéig, szóval az ősz melegebb része, valamint márciustól áprilisig, szóval a tavasz hidegebb része.
A telet utálom a fagy miatt, nem szeretem ha olyan 3 foknál hidegebb van. A nyaratz meg utálom a meleg miatt, ne legyen 20 foknál melegebb.
Meg azért sem várom, mert mindenki elutazik az isten háta mögé, mi meg ülünk a seggünkön, mert csórók vagyunk. Ez van. -
Fbn Lx #26832 engem is lehangol a nyári napsütés, nincs benne semmi különleges.
ami most van idő, áhh... egyszerűen imádom. Nyugodt, komor, szürke, és nincs fagy, sem annyira hideg, de ennek ellenére éppen kellően hideg van.
Csak az eső hiányzik, de ez ilyenkor mellőzhető :)
Csak kár, hogy már erősen sötétedik. Addig volt j, amíg ezt a szép szürke, langyos hideg időt ilyen téli fényben lehetett látni =) -
Nem szeretem a nyarat. -
dx #26830 igen.
[nagyon] -
1 nagyot beszívsz aztán skippeled! :D
"Trippelj és nyerj" -
engem idegesít, zavarja a szemem. most a legjobb, az ország felén köd van, nap sehol. :D valamelyik nap, asszem hétfőn egy felhő sem volt az égen, legszívesebben lerobbantanám a napot a helyéről. meg nyáron mindíg előjön a tüsszögős, szemvakarós allergiám, és a fél nyarat tüsszögéssel, meg szem kinyomással töltöm. -
várja a f×$zom. :D skippelhetnénk és jöhetne egyből az ősz