127612
-
extramagascsaj #26906 nem, sőt kifejezetten rosszul, pl. nevetséges ítéletek születnek. -
F1re #26905 erre en is kivnacsi lennek am a legnagyobb baj az az h a ciganynak mindent szabad a magyarnak meg semmit ! -
Rundstedt17 #26904 "Igen, tökéletesen és kellően hatékonyan; mindenki megkapja méltó büntetését."
Vajon ki gondolta így arra azért kiváncsi lennék:D....
-
+1 -
Sok esetben nevetséges. -
Masakari #26901 Nem, sőt kifejezetten rosszul, pl. nevetséges ítéletek születnek.
-
Nevetséges, mint amilyen az egész ország. -
egyéb: nem tudom, nem akarok olyanról véleményt alkotni amiről 0 információm, tapasztalatom van -
Rundstedt17 #26898 akkor ezt hogy értsük? -
Nem, sőt kifejezetten rosszul, pl. nevetséges ítéletek születnek.
-Gondatlanságból elkövetett emberölés: felfüggesztett
-Lopsz az államtól 1 kicsit: 2év kaszni...
és itt a lényeg hogy ha megölsz valakit "ááá haggyuk hátha megjavul, kapjon felfüggesztettet" ha meg lopsz az államtól valamit (ADÓ, mondjuk) egyből lecsuknak min 2 évre...
és ilyen példa van még 1000 féle hogy olyan dologér nem adnak börtönt amiért kéne és amiért nem kéne börtön azért börtön vagy fegyház... -
egymásnak ellentmondó ítéletek születnek
a törvények jók, csak be kéne tartatni őket -
az kicsoda? amúgy ez a jáccadozás csak annyit jelent hogy kicsit jobban fékezek és akkor csúszkál, meg kicsit nagyobb gáz és akkor kipörög ezek ilyen egészséges dolgok :D -
Nem, sőt kifejezetten rosszul, pl. nevetséges ítéletek születnek. -
nevetséges az egész -
dx #26892 Nem, sőt kifejezetten rosszul, pl. nevetséges ítéletek születnek.
-
Nem, sőt kifejezetten rosszul, pl. nem büntetik az emo-t
-
-
nevetséges az egész.
csak egy jó ügyvéd kell (meg pénz hozzá) és megúszol akármit.
de vannak itt más gondok is:
-a rendőrök az utakon vannak, pénzbehajtást (khmm..bírságolást) végeznek minden szar kihágásért. de ha valami baj van már ugye hogy nincsenek sehol
-ha van pénzed, szerzel egy jó ügyvédet és bármilyen szarból kihúz. vagy legalábbis a büntetésed nagy%-át lefaragja neked
(megerőszakoltál valakit? ha van pénzed akkor 5év múlva találkozhatsz vele a börtön után)
-a magántulajdon védelme siralmas magyarországon. lassan több joga van a bűnözőnek a háztájidon mint neked, ha pedig megakarod védeni a családod egy betörőtől még téged fognak börtönbe zárni.
-ha egy cigány megkésel téged az utcán nem kap semmit, de ha te egy rossz szót szólsz hozzá vagy neadjisten megütöd már repülsz a börtönbe -
De azt már leírták, hogy miért
-
Rundstedt17 #26887 Korruptak,de igazán a politikusok azok,gyakran politikai okokból nem hagyják a rendőröknek a munkájukat végezni(pl cigány elkövető esetén).... -
Nem hittem volna ,hogy ezt megérem ,hogy egyszer valamiben egyet értünk :D meg az is vicc ,hogy eleve a rendőrök is korruptak meg annyit érnek kb mint nagymamám kislábujja. -
jaja egy év is kevés lenne hozzá : D -
Rundstedt17 #26884 Nem, sőt kifejezetten rosszul, pl. nevetséges ítéletek születnek.
Szánalmas az ítélkezés.Itt közbiztonság nincsen.Erőszaktevők nemhogy kevés büntetést kapnak hanem egyáltalán nem kapnak büntetést...példa a lehetséges alibikre:gyengeelméjű(értsd lefizette az elemzőket így bűntethetetlen) egyébként kit érdekel ha fogyatékos akkor is járnia kellene a büntetésnek életfogytiglan elzárás formájában,a roma származás is tökéletes alibi mert őket büntetni nem akarják hány és hány nőt erőszakoltak meg és végeztek ki utánna,hány és hány embert gyilkoltak büntetlenül....,a másik alibi hogy fiatalkorú persze a normálisabb helyeken Írországban már rég 8 éves kortól lehet büntetni,itt a következmények nélküli országban nem is tervezik hogy 14 év alatt büntetni lehessen,gyakorlatilag egy 14 éven aluli AZT CSINÁL AMIT AKAR ez már abnormális....Száz szónak is egy a vége.A büntetések nem elég szigorúak,sőt még ki sem szabják őket...Amikor egy gyilkoságért 5 év börtönbüntetés jár amiből 2-öt elengednek jó magaviseletért ott abban az országban nagy baj van.Amikor egy bünöző több joggal rendelkezik,mint egy állampolgár nos ez szánalmas.... -
hármaska.
kifejteni? áhh. nincs annyi időm :D -
nevetséges szar az egész. -
Vannak benne hibák, de miben nincsenek? -
Nem, sőt kifejezetten rosszul, pl. nevetséges ítéletek születnek. -
első!
amúgy amíg egy cselekvéshez és annak hatásaihoz relatívan viszonyulnak az emberek, addig nem lehet egy "bűnt" mindenki által elfogadott módon megtorolni -
ba32107 #26878 Semmi baj nincs a hátsó kerékkel :D
Amúgy a nyári záporokat utálom, mert nyáron tényleg keresztülhúzza a számításokat. Például ha nyaralás közben kezd el szakadni......ősszel, télen az más, akkor eshet az eső :D -
jegen hatso kerek nem nyero :D osszkerek (Y) -
Fbn Lx #26876 múltkor, amikor jegesek voltak még az utak én meg gyalogoltam hazafelé, valami állat itt farolgatott a szűk utcákon ladával, és amikor fordult ki, majdnem magával sodort, ahogy kicsúszott a hátulja. Mér készültem hogy bevetődök az árokba, de visszahozta :D -
Fbn Lx #26875 17 évesen játszadozva vezetsz az esőben?
ne válj pepsi twistté -
nyáron pl imádok esőbe motorozni, kisebb köbcentivel is lehet csúsztatni a gépet :D
természetesen este, városi fényeknél, ááá.
de ez bőven elég egy-két nap, ha 1 hétig szakad az már nem jó móka :( -
Nyáron egy gyors zápor vagy vihar felspannolhatja az embert. 1 nap változatosság. Viszont mi a jó abban, hogy 1 hétig szitál, 1 hétig köd aztán 1 hétig csak szürke és 0 napsütés és -10 fok. Utálom. Engem a napfény éltet. -
milyen igaz :DD -
"A nyár az az évszak, amikor túl meleg van ahhoz, hogy elvégezzük azt, amihez télen túl hideg volt." /Vető József/ -
azért szeretem én a nyarat is :D a nyaralások kellenek, meg a sok atom buli :D így a jó, hogy van 4 évszak, szar lenne ha kevesebb lenne -
azért látom más is állat rajtam kívül, megnyugodtam. :D tél, hó, köd, éjszaka, szar idő kedvelése, és ezeknek kombinálása -
ááá... inkább hó vagy fagyos út, az a király :)
vezetésben nálam alap hogy éjszaka jobban szeretek, ha ehhez köd vagy hóesés is járul, akkor vagyok igazán boldog :) -
én esőbe szeretek vezetni :D akkor lehet kicsit jáccadozni