127612
-
Fbn Lx #27026 teleport?
hogy a picsába lenne
antigravitációs hajtómű?
hogy a picsába ne tudnánk róla, mi értelme lenne nem nyilvánosan sorozatgyártani.
szerkezet, amivel a fénynél gyorsabban lehet közlekedni?
áhh. idióta kérdés.
-
kérdés mit nevezünk fantasztikusnak...
Szerintem amiket fantasztikus filmekben látunk. Például a Csillagkapu Csk-1-ben. -
Túl nagy áttörés lenne ha ezt piacra dobnák. Meg ez is egy tárgy, ez is tönkre tud menni, függetlenül attól hogy majdnem egy fél életen át nem merül le. Na meg mire jó ez nekem, a laptopom nem fog 30 évet kibírni, aztán meg lesz a nyakamon egy akksi ami 30 évig nem merül le. Nem lenne piacképes cucc ez szerintem, majd talán egy 10-20 év múlva. Meg mi van ha a gyártók nem állnak készen egy ilyen legyártására, vagy a szükséges gyártósor felállítására meg nincs pénz, vagy szimplán nem éri meg az adott cégnek ilyeneket árulni a kis kereslet miatt. Vagy csak a hadsereg fogja ezt árulni? :D Bevezető áron pár százezer forintért már elvihető. Minden bizonnyal ezt fogják venni az emberek, az ugyanolyan hatékonyan működő 10 ezres akksi helyett, aminek csak az a hátránya, hogy nem bír ki 30 évet lemerülés nélkül. -
Van, csak titkolják. 61.59%
Nincs. 38.41%
ó ezsgé, újra megnevettettél, köszönöm neked -
Kisifam ott az régebbi posztomban, hogy a Voyager is mit használt. Erre te belinkeled azt amiről pofázok. Az agyam elászll egyes emberek gyökérségén. A rendster tömeről a cikk meg hallgat. Biztos jó lesz nehezebb kilós laptopokat hurcolászni. A hasadóanyag sűrűsége és a sugárvédelem miatt. -
Semmi szenzációs nincs benne, nem is erről volt szó, hanem hogy a #27007 gyakorlatilag lehülyéztél mindenkit aki ilyenben hisz.
Most hogy itt a konkrét cikk róla próbálod másra terelni a szót, próbálsz másba belekötni.
Szerintem vezesd le a feszültségedet máshol, mert kezdes viccessé válni. -
Ne vedd sértésnek, de szerintem az pontosan az amiről írtam. Az űrszondák energiaellátása is ilyen izotópos módon történt. Semmi szezációs nincs ebben. Az elv 30 éve ismert alsó hangon és használt. Max. a hatásfoka javult. -
Nem mindenhol van nap. Az is koszolódik és tönkremegy. Mellesleg akkor a napenergia tölti, tehát szükséges van töltésre. Maximum nem hálózatfüggő töltésről van szó. Talán nem ártana a precíz szóhasznált... -
Nincs
De aki másképp hisz azt majd Balage megokítja;) -
de ez kit érdekel? az a téma, hogy létezhet-e vagy sem. és már létezik, ha a légierő kifejlesztette, ráadásul ha ezt MOST hozzák nyilvánosságra, akkor nyugodjunk bele, hogy már 10 éve minimum létezik :) -
na és milyen árfekvésben? gondolom egy ilyen akksit nem fognak csak úgy hozzádvágni. :| -
azt hiszem erről a cikkről beszéltem. -
valszeg nem ufo, de akkor is titkos fejlesztés...a kérdés meg erre utal -
AREA 51 -
DIESEL DOG #27012 Hát döntés képtelen vagyok. Lehet hogy van, lehet hogy nincs... -

-
Egyáltalán nem hülyeség. Nem soha, de kb 30 év alatt merül le:
Cikk
eredetileg az origoról akartam linkelni, de az le van halva. Mind1, az a lényeg hogy a hír hiteles.
"Ha minden a tervek szerint történik, a betavoltaikus elemeket 2-3 év múlva a boltok polcain üdvözölhetjük."
Szóval a katonaság már tuti évek óta használja. Viszont ez már ugye nem titkos :) -
Akkor én biztos állat vagyok... -.-
Simán elképzelhető. Napenergiáról hallottál már? De ez csak egy tipp, csomó minden mást is használhatnának töltésre. Meg a múltkor volt egy cikk arról, hogy egy új technológiával megjelenhetnek a piacon olyan aksik, amiket tényleg soha nem kell majd tölteni. -
Te még soha nem hallottál a ZPM-ről....
-
Soha nem kell tölteni? És atomreakotor adja hozzá a powert? Vagy úgy mint a Voyager szondákánl, hogy ott is nukleáris áramoforrást van? A tömeg gond lenne egy lapotpnál. Ebből látszik, hogy makkora állat emberek vannak akik ekkora baromságot bevesztek. -
Van, csak titkolják
Annyira talán elvadult dolgok még nincsenek mint amit leírás tartalmaz (bár ki tudja?), de tuti vannak olyan fejlett technológiák amiket nem hoznak nyilvánosságra. -
van amit titkolnak de ami a leírásban van és egyéb fantasztikus dolgok olyan nincs... -
Tudatmanipulációs kísérletek, amelyek képesek hangulat, az alvás vagy a szívverés befolyásolására, biológiai, kémiai hadviselés, az emberi aura kutatása, az álmok, a hipnózis és a telepátia, hogyan manipulálható az ember bioplazmikus anyaga, adatokat és programozott reakciókat tudnak az emberi tudatba ültetni, fejlesztések folynak az ember/gép kommunikáció, a nanotechnológia, biotechnológiai mikrogépek, pszi-háború, elektronikus memóriatörlés, a rádió-hipnotikus intercerebralis irányítás és különböző (kémiai szerekkel, ultrahanggal, optikai úton és elektromágneses sugárzással történő) viselkedésbefolyásoló technikák terén. -
voltak dolgok amiknek a fejleszétesi titokban folytak, de azok aztán napvilágot láttak. :) F-117 és B-2, de ezek meg olyan istentelen drágák (nem beszélve magáról a fejlesztésről), hogy a darabszámuk eléggé kicsi. F-117-ből készült úgy 70, B-2-ből meg 20. az F-117 meg már nincs is hadrendben, jött az F-22, meg jön az F-35. azért Amerikának sem éri meg az, hogy most a sivatagban állomásozó gépeket fenntartsa, miközben vannak sokkal jobbak. vannak gépek amiket fejleszgetnek, mert a fenntartásuk nem túl drága, de ami drága, azt nem fogják fejleszteni a korszerűbb technológiával, hogy aztán megint az ablakon dobálják ki a pénzt a fenntartásra. szépen leszerelik őket, és mennek a múzeumba, a java része meg a sivatagba a többi gép mellé. Amerika egyik híres repcsi temetője. tehát a hatalmas titkos dolgokat a hadseregnél kell keresni, amik egy idő után úgyis felszínre kerülnek. -
ba32107 #27002 Hasonlók most is vannak, ipari latopok. Jó, azok nyilván nem törhetetlenek, de nézd meg pl. Obama limunzinját, ennyi erővel azt is lehet fantasztikusnak nevezni. Én a leírásban szereplő, sci-fi -be illő dolgokra gondoltam. -
Lol, szerintem az A51-ben semmi titkos nincs. Kb minden második ember tud róla a Földön, majd pont ott fognak szuper titkos kísérleteket végezni, meg UFO-kat gyártani. Valllóóószínű. -
kérdés mit nevezünk fantasztikusnak...
Az usa hadseregben állítólag olyan laptopot használnak, ami mindennek ellenáll, törésbiztos, leöntheted, stb. és SOHA nem kell tölteni. Persze lehet, hogy pletyka, mint oly sok minden :) De szerintem ilyen simán elképzelhető és mondjuk valljuk be, ez már önmagában elég fantasztikus lenne :) Pedig nem teleport :))) -
vagy pl. a Jason - csoport (JASON-Society) -
Rundstedt17 #26997 Ott katonai kisérletek folynak,az ufos dolgot csak a hülye tömegnek találták ki egyesek. -
-
extramagascsaj #26995 
(elsőre nyomtam) -
AREA 51
... kutatások egészen biztos vannak, meg prototípusok, amikről a jónép nem tud
-
Area 51 -
ba32107 #26992 Amúgy természetesen nincs - katonai titkok vannak, de fantasztikus dolgok nincsenek. Azt viszont el tudom képzelni, hogy esetlegesen lezuhant idegen eredetű tárgyakat őriznek bizonyos raktárak mélyén... -
ba32107 #26991 Úgy gondolta szerintem, hogy mindig is a hadseregnek volt a kellő motivációja a legújabb, legfejlettebb technika kifejlesztésére.....egy darabig titokban tartották, majd amikor már mindenkinek volt, szépen kiszivárgott a közéletbe. Pl. internet is így kezdődött. -
Honnan tudnék, titkos:D Annyira nem lehettek naivak hogy azt hiszitek mindent a szemetek elé tárnak. -
Rundstedt17 #26989 Nincs.
-
nem tudjuk, mert titkos -
Akkor mire kell gondolni? :|
Mondhatnátok már pár példát, hogy milyen titkos dolgokra gondoltok. -
Nem értem, hogy a titkos dolgok milyen összefüggésben vannak a hadseregtől kikerület hétköznapi dolgokkal. Vagy ez most hogy jön ide? :D